miercuri, 30 iunie 2010

Spre deosebire de noaptea petrecuta la Orvieto,in campia mantovana este cald ,o caldura inabusitoare ,noroc cu ventilatorul de bord.....dorm linistit cu un aer acceptabil in cabina ......noapte trece repede,cucuriguuuuuuuuuu,suna telefonul travestit in cocos.....incepe o noua zi, sper sa fie cu noroc .

Pina la Riva ,am parte de cateva surprize,una neplacuta ....un adormit care merge cu 80, km /h.....ufffaaaaaa,alt profesor in ale condusului....si una placuta ,o convorbire telefonica cu cineva .......persoana importanta ,nu dau nume !
De la Riva o iau voiniceste spre Trento ,am puteri ca am luat micul dejun,intru in garaj......motorina si apa ,foaia de transport,o cafea cu sefu',si deja strig in cb ......camparta intrareeeaaaaaa......dupa care in fuga mare pina la A22,inspre Milano.

Descarcare la Gorgonzola,mmmmmmmmmm,nu confundati cu renumita branza .....hmmmmm,un loc de vis.....am pus o poza cu intrarea ,dupa care returul la Calcinate....prefabricate pentru tunelul devenit celebru intre timp...cateva grupari eccologiste nu il vad cu ochi buni .

Poze de pe drum, o cafe cu Carlo, amicul meu si parchez fara probleme in garaj.
documente si o cafea.....tot cu sefu '.....dupa care plec catre casa .....m-a asteapta o pizza , bere rece si tort !!!
Noapte buna tuturor !

luni, 28 iunie 2010

Buna dimineata !!!
Luni se anunta o zi destul de linistita,o livrare in Val di Fiemme,la Predazzo ,dupa care incarc pentru Roma,cetatea eterna .....ca de indragostiti numai vorbesc !
Pina la destinatie am de parcurs o strada de munte , destul de capricioasa, curbe multe ,urcari si coborari plus o zona ingusta de vreo cativa km .....si nelipsitele "santiere pe metru patrat ".

Dar o cunosc ca pe buzunarele mele,iar dinozauru',cu doar cateva tone in spate,parca este la plimbarea de duminica.....asa ca in putin timp ajung in apropierea orasului,trag intr-o parcare pe marginea strazi si astept sa vina " intaririle ",cei de la Tendline,firma beneficiara a transportului,care se ocupa de manifestari ,intalniri,sarbatori de tot felul....un fel de pune cortul , strange cortul !

Mesterul Giovanni, sau Gheorghe pe romaneste ,isi face meseria cu mare indemanare si in 15 minute sint deja in miscare ,aceeasi strada pt intoarcere,apoi urc catre carierele din Albiano unde trebuie sa incarc .

Cu atentie distribui greutatea pe axe,nu prea controleaza nimeni aici,dar din obisnuinta o fac,nu vreau sa " stresez " prea mult " oasele bestiei "

Pauza de pranz o fac in garaj ,dupa ce fac plinul de motorina si apa,eeeee parca as pleca in desert.... imi intalnesc cel mai bun amic, care a decis sa se reintoarca in " sanul familiei " !
Plecarea dupa graficul personal ,si pina la Incisa nu am de gand sa opresc ,sper sa nu gasesc prea mare balamucla Firenze,si dupa pauza o sa continui pina la Orvieto,unde planuiesc sa dorm.
Cateva poze,telefoane,si totul decurge normal.....ufffaaaa,cateodata imi ies calculele.....grazieeeee,stiu eu cui trebuie sa multumesc .

Un salt pe forum,salutari tuturor celor prezenti, dupa care imi continui drumul catre parcarea de noapte ,Orvieto,unde am timp sa prepar cina,un pahar de vin,si un somn pe cinste !

Marti de dimineata m-am trezit cam " fresh ",din cauza aerului rece care intra prin geamurile deschise,noroc ca imi pun sacul de dormit aproape , asa ca am intins mina si.......ufffaaaaa, ce bine e la caldurica , si cind eram ca un pisic pe vatra ....suna ceasul.....beeeepppppp !!!
Ok,sint destul de odihnit,un salt in baie,dupa care ....wwwrrrroooooommmmmmmmm,pornesc bestia, verific perimetrul si " on the road again " sau mai bine tradus pe romaneste .....calatorului ai sta bine cu drumul !
Un pic de aglomeratie pe G.R.A., dar cu un timp record ajung la destinatie,unde cu calm imi prepar micul dejun,cereale cu lapte si miere, si hocus-pocus marfa dispare in depozit, iar eu sint gata de drum .

Directia Guidonia......pe linga Montecelio,oraselul asta e situat pe un munte ,si casele sint ca stupii,una linga alta , de toate culorile ......ceva de vis ...asa ca pun si link-ul,poate sinte-ti curiosi ....http://www.montecelio.net/ !
Dupa ce termin de incarcat,fac cantarul, actele si trag la umbra ....pauza de masa,inainte de a pleca catre casa.....teoretic vorbind, daca totul merge ok,o sa ajung la Mantova,in zona Po,deja a devenit parcare fixa !

In zona Fabro ma depaseste o Scanie , iar soferul ma saluta .....upppssssss,am devenit vedeta sau a gresit adresa ......schimb frecventa cb-ului,la cerea lui si misterul se lamureste imediat,a lucrat la Gottardi vreo 10 ani in urma , un tip haios si bun de glume,Carmelo ,il salut cu respect , el iese din autostrada .....trebuie sa-i promit ca o sa opresc la o cafea.....eeeeee,unde sint soferii de alta data....gentili, vorbareti, mereu cu o gluma in " rezervor " !
La Firenze nu-i prea mare aglomeratia,trec ca rapidul prin halta ,insa dupa Barberino
un " coleg " a ramas in pana,jumatate pe banda de urgenta ,jumatate pe prima banda,asa ca un pic de coloana se formeaza....injuraturile de rigoare pe radio, din partea mea doar pareri de rau......era un volvo fh prima serie.....si pina la prima parcare stau cu ochii pe ceas....pauza este sfanta.....opresc si direct la ciresul salbatic m-a opresc .....eee,am si eu secretele mele , imi fac pofta dupa care ma transform in entomolog,fac poze la fluturi si urmaresc un paianjen care isi pune victima la " frigider ".....natura este inca un mister !

Timpul zboara,intre timp am trecut la era moderna,internetu' sa traiasca .....imi salut amici pe forum si o iau din loc.....deja mos Ene imi da tarcoale .....da iltin la distanta cu aerul conditionat !
Nimic de semnalat pina la Modena,trafic lejer,o convorbire telefonica cu Cornel,si Sorin...cel din urma in drum spre capitala.....nu pot pune monopol pe cursele de Roma, si ajung in sfarsit la aria de serviciu Po !

Parking , si dupa 15 minute de munca de birou......musai si asta , harti, traseu,timpi de conducere......trec la ceva mai distractiv ...cina si nelipsitul chat......fac o tura prin parcare dupa poze ...gasesc alegra compania ......doi soferi de bisarca .....simpatici ,care stau ca la " fotograf " .....si in fine dupa ce dau drumul la ventilator si tv ......trec in lumea viselor !!!!

Pina maine va salut !

vineri, 25 iunie 2010

Ziua buna se vede de dimineata !.....eeeeee,nu prea cred, cand m-am trezit eu era intuneric bezna,si nu misca nimeni prin oras.....in afara de carabinieri, care m-au si oprit.....permisul talonul si testul de alcoolemie.....ufffaaaaa,si nu-i decat 2.40 dimineata,astia oare nu au somn,sau neveste ?
Stralisul m-a asteapta,dar nu stie saracu' ca inima mea e prin Suedia.....degeaba imi face avansuri cu cutia automata,sint rece ca gheturile vesnice.....asa ca pina la Merano ramin singur cu gandurile mele .
Spre norocul meu,nu gasesc pe nimeni ,m-a refer la vreun coleg sau alt camion cu fructe....asa ca nu-mi ramine decat sa trag la rampa,sa ridic silozul ,si ......in patic , ca imi este somn.......o sa -mi indrept oasele in patul asta tare.....stralissssss !!!
Ok,dupa ce termin cu livrarea asta surpriza,o tai catre garaj,unde m-a asteapta partea a doua-a a surprizei.....geamanul dinzaurului.....incarcat cu fier,trebuia descarcat....ieri......asa ca incerc sa recuperez din handicap...miracole nu pot face , asa ca o las mai incet cu vitejia !

Livrez si reintru in garaj,las geamanul si il iau pe dinozaur.....direct catre munte , unde am de descarcat piatra de ieri......si aici eram asteptat de la 7.00 de dimineata......deja sint obisnuit cu mofturile clientilor,asa ca sint ramin imun !

Pauza de pranz,o fac pe malul lacului Lases,un loc minunat si linistit,m-a balacesc cu picioarele in apa si fac poze catorva pestisori,dupa care dorm putin .....ca cei mici dupa baie !

Reintru in garaj,unde dezmembram semiremorca ,adica inaltatoarele,dupa care incarc la o firma in apropiere,cateva corturi pentru festivitati,descarc luni dimineata....ghiciti unde ?

La munteeeeeeeee ....in Val di Fiemme,o sa fac un sac de poze .
Cand sa zic ca am terminat.......dispecerul nostru m-a roaga daca pot incarca geamanul dinozaurului......marai printre dinti,dar accept......asa ca trag o fuga la Cembra,si cat ai zice ...."peste ",incarc si cobor din nou in garaj....unde parchez ,dupa care scap in fuga mare......ca nu se stie ce idee le mai vine !

Un sfarsit de saptamina cat mai bun va urez !


P.S.
Luni dupa amiaza .....on the Rome again !

joi, 24 iunie 2010

Cine a zis ca la munte se doarme bine nu a mintit......desi stiam asta ,sint dea dreptul entuziasmat in dimineata asta,aer curat si receeeeeeeeeeeeeee,asa ca trec direct la jeans si tricou,poate mai tarziu sa schimb tinuta cu pantaloni scurti !!!

Reintru in autostrada , si dupa 40 de minute sint deja la destinatie....Cuneo este un oras frumos si interesant,poate o sa-l descriu candva .....incarc si cu toata viteza inainte catre Bagnolo-Piemonte ,sau cu cat imi permite legea.....eeeeee,sper sa nu gasesc radare in zona .

Fac si cateva clipuri prin zonele locuite....la cerere.....Tavy este curios.....si ajung la destinatie multumit de timpul scos......numai ca locatia era gresita......trebuie sa merg la un alt client....uffffaaaaaaaa,cineva o sa plateasca asta.....cu varf si indesat !

De la 10 termin la 12,obosit si transpirat,ca inaltatoarele alea imi vin de hac....o sa slabesc iar.....ok, bine si asa .....si pun cap compas Pinerolo-Torino .....imi este deja foame....la micul dejun am mincat doar o banana,dar pina la Tortona nu am de gand sa opresc .

Bucuros de alegerea facut-a,gasesc un Magnum,de la Pulvini,asa ca incep cu click / click,dupa care merg la masa ....paste,salata si sunca de Praga la gratar,plus cafea si coca-cola zero....sint satul ca un greiere....ar merge un somnic , dar nu am graba,nu descarc in seara asta ....asa ca sint iar de capul meu....ca intotdeauna !

Mai un telefon,mai o coada pe la Desenzano,timpul trece si ajung in garaj unde am parte de o surpriza .....cam neplacuta cei drept,dar imi ajut un coleg....sper sa beneficiez si eu de acelasi tratament cand o sa fie nevoie.
Am nevoie de un dus ,cina plus un pahar de vin rece ,si trec direct in pat ....pina dimineata mai ramine putin timp !

miercuri, 23 iunie 2010

De dimineata am avut un singur gand....sa ajung mai repede in garaj,si sa schimb canistra de apa....ieri seara am trecut si mi-am luat una noua.....asa ca ...am canistra mea sint .....parca era cu cravata de pionier ...booooo....nu conteaza ,important este ca am avut timp sa pun la punct chestia asta.

Intre timp a venit si Sorin,si dupa o cafea plecam catre munte ,nu cred ca o sa fie dificil azi,avand in vedere experienta noastra in domeniu......unde este mai greu si mai rau de ajuns doar soferii de la Gottardi sint solicitati .
Ajunsi la destinatie parcam in mica piata din zona,il sun pe proprietarul constructiei,cu care intram sa vedem zona ....hmmmmmm,acceptabil,am vazut si mai rele,dar asta e ok....asfalt si doar vreo 500 m de dat cu spatele....cam ingust,dar cu se poate face linistit.

Okkkkk,imediat ce trece macaraua,de fapt o automacara,marca Daf,intru in zona si astept sa fiu descarcat.......dar socoteala de acasa nu se potriveste.....cativa vecini au nevoie de paine, sare ,apa,sau ce stiu eu ce chestii.....asa ca trebuie sa fac cateva manevre de "suveica "pt a lasa loc liber.

Uffffaaaaa, dupa 2 ore sint pe picior de plecare......ies tot cu spatele in strada principala .....si o iau usurel catre garaj,unde trebuie sa montam inaltatoarele la semiremorca,asa o transform in tipper trailer.....as vrea sa-l am cu mine o zi pe tipul care a inventat sistemul asta.....ca o sa am febra o saptamina.....!!!
Pe drum insa am parte de o surpriza placuta...Eugen " Yo5peb "...imi ureaza la multi ani !....vorbim putin la telefon ,si stabilim o posibila intalnire prin parcarile Europei !!!
In Trento,mai exact in zona de incarcare se lucreaza,asa ca nu am acces la rotonda pentru a face o manevra de intoarcere,in strada sint masini parcate peste tot,plus un un camion cu nr de " H " ,parcat exact in fata intrarii ...no comment,sofer profesionist !

Asa ca nu-mi ramine decat ultima varianta......marche arrier.....pun luminile de avarie,blochez ultima axa,si in 3 sec sint pe cantar....cum eram grabit am uitat sa fac poze .....si dupa o intorcere ca la carte sint deja in pozitie de incarcare....samburi de caise ....premiera pentru mine si dinozaur !
Pe la pranz sint gata cu marfa....fac un pic de miscare cu lopata ....nu imi place sa las " cocoase " si dupa o manevra inteligenta,ajung la cantar tot cu ....spatele....se vede ca azi trbuie sa merg mai mult asa ...ca racul ...inapoi !
Timp excelent, cald si senin....cozi in A22.....ufffaaaaa,beppppppppp,cu cateva zerouri dupa,si in fine ajung pe A21 in directie Alessandria,unde o sa ies pe national,ce bucurieeeeeeeeeeeeee !
Am de facut vreo 80 de km,dar as fii preferat 5oo de autostrada....drum ingust ,cu urcari si coborari dese plus traversari de zone locuite cu balcoane in zona carosabila....tipic pentru zonele de " sat ".

Pina la urma aveam sa fiu satisfacut pentru toata munca ,clientul nostru....trebuie multumit,dar si soferul .....rasplatit !
Familia Benvenuto,oameni simpli si primitori.....m-au astepta pina la 19.30 pentru livrare,dupa care mi-au pregatit un sandwich,coca cola, cafea ,ceai,dulciuri si o sticla de Chardonnay 2008.....nu imi venea sa cred.....cu adevarat niste " seniori "
Grazieeeeeeeeeee !!!!
De la Cortemilia,cobor catre Millesimo,unde prind autostrada catre Cuneo,unde maine dimineata am o incarcare.....abatere de la traseu...si iarasi ceva nationale de facut !

Pe la 22 trag in parcare,o cina frugala si o bere rece,un salut pe forum si mess,dupa care trec direct in patul meu ...si pina maine dimineata la 7.45 nu vreau sa stiu de nimic!

marți, 22 iunie 2010

Nu stiu cum o sa fie ziua de azi, dar eu la 5.30 de dimineata ma simt deja obosit....daca petreceam " made in Romania ".....mi-ar fii trbuit vreo 2 zile ca sa -mi revin,, asa ca trec pe la baie,unde nici apa rece nu m-a impresioneaza.....poate un pic de zapada de pe munte mai are vre-un efect !
Cafeaua si verificarea matinala,Sergiu imi explica cum a fost ieri cu " pensionarul "....vroia sa vireze la stanga, fara sa se asigure,si avea un pepene pe scaunul din dreapta,care in urma virajului, cade .....mosul vrea sa-l prinda.....norocul lui ca a fost observat la timp.....ca altfel pepenele il serveau rudele dupa imormantare !

Ziua de azi se anunta superba,soare si un aer rece de munte.....pina la Bressanone am tot discutat verzi si uscate cu Sergiu si Sorin,cel cu Renault-ul....urmeaza sa avem acelasi traseu.
Locuri noi,obiceiuri noi......se intra cu spatele,se iese cu spatele.....ufffaaaa,fara probleme insa,doar cu grija la capcanele tipice de santier feroviar....tot felul de resturi metalice plus reteaua de alimentare electrica .

Fac cateva poze, dupa care se descarca repede,mecanizarea muncii a facut mereu minuni !

Returul la Rovere de la Luna,dolomita pentru fabrica de ciment de la Ceraino, o cursa simpla pentru noi.....ceva normal, pranzul il organizam la Paganella,in A22 unde se face o ora de pauza ,cafea si turul prin magazin !!!

Ultima incarcare pentru azi este la Belfiore,prefabricate din ciment,pentru un client ......la munte.....unde altfel mai bine pentru noi,ilntalnesc pe Nik,un coleg de la Fasoli Trasporti,care are un Daf de invidiat.....nu prea cred ce spun,cu olandezele nu am mari afinitati...hhhehehe.....tot o suedeza imi face cu ochiul !
retragerea cu surle si trambite...sau cu muzica de toate genurile....maine dupa livrarea matinala....transform remorca dinozaurului intr-un tipper trailer si plec catre ......dar asta este o alta poveste !
Pe maine seara !

luni, 21 iunie 2010

Dupa un week-end ploios ,astazi reusesc sa vad un pic de soare,plus o briza racoroasa, ca s -a nu zic ca era frig bine,12 grade si in jur muntii sint albi,peste 1000 de metri altitudine a nins .

O fuga la Albes ,unde livrez ceea ce am incarcat la Roma,roca vulcanica macinata,in doi timpi si trei miscari,deja sint din nou pe autostrada.....dupa ce imi las colegul sa descarce si el.....pun camera pe automat si fac un videoclip cu un fond muzical deosebit......astazi este ziua mea de nastere...asa ca imi dedic singur un " la multi ani " ...cu gandul la prieteni din Romania, membri ai forumului "soferii.ro ", care aseara au astepta miezul noptii pentru urarile traditionale !
Multumesc din suflet tuturor, familiei,amicilor.....dusmanilor,ca m-au suportat inca un an !
Ok, revin la realitate,incarc in Camparta pentru Cremona...un loc nou pentru mine, deja nu imi suna bine ....dar am incredere in colegii mei, Dino si Sergiu, de a caror companie m-a bucur azi .

O scurta pauza pt o cafea, si o luam usurel catre Brescia,unde ne cam prinde pranzul,asa ca la Est iesim din autostrada si intram in parcarea alaturata....Brescia Est Parking....deja binecunoscuta mie,unde se maninca bine si se plateste moderat !

Pauza de o ora, pranz excelent,paste ,peste, legume la gratar si cafea ....oooooo,ar fi mers un somnic,ca vorba noastra, fie omul cat de mic dupa masa doarme un pic....insa azi nu se aplica aceasta teorie.
On the road ...din nou,si dupa cum presimteam deja incep problemele la Cremona....un loc inghesuit,plin de vagoane si capcane peste tot.....bucati de fier, suruburi,etc....care fac cu ochiul la gumele dinozaurului !

Nu fac prea mare taraboi, imi expun punctul de vedere si astept desfasurarea evenimentelor.....pina la urma se face un compromis,descarcam unde vrem noi,dupa cere se vor aranja cu transferul de material .....obisnuita piatra pentru calea ferata .
Sergiu descopera un cires salbatic, bunnnnnneee ciresele amare, dupa care o luam iarasi la picior...catre Parma,unde prin imprejurimi avem de incarcat .....traverse....tot pentru calea ferata,cu livrare in zona Bressanone -Vipiteno .

Intram pe " interzis "....3,5 T.....noroc ca nu era nimeni prin preajma.....incarcam cu calm,deja este tarziu,se mai intampla,se face verificarea ,documente si ...cu cantec inainteeeee.....mars !

Cu ceva poticneli,lucrari la un pod in zona Casalmaggiore,apoi Sergiu are un parte de un eveniment neplacut......un " bizon " care trece prin fata lui, il obliga sa franeze brusc.....consecintele sint destul de grele.....incarcatura miscata,stricaciuni la caroseria camionului si a remorcii......el conduce un autotren....noroc ca respectivul isi recunoste vina ,si fac constatare amicala !

Cam atit pentru azi,nu mai pomenesc obisnuitele cozi pe A22,si " imbecilii " care merg cu 75 km /h.....sarea si piperul meseriei....parchez dupa ca am facut plinul....este aproape ora 22 ...si parca azi era ziua mea .....ajung acasa obosit....cina festiva...si abia astept sa dorm cateva ore !

Pe maine dragii mei !!!

vineri, 18 iunie 2010

Dupa cum spune-am ziua de joi se anunuta destul de agitata.....ufffaaaaaa,nu imi place foarte tare dar nu am de ales.
Asa ca la prima ora merg a descarca in Lavis,sper sa scap repede ....responsabilul depozitului este un tip increzut.....o sa faca iarasi galagie ca vin clientii si nu au loc de dinozaur,dar prea putin imi pasa de el,important este sa plec cat mai repede.
Reusesc in trei sferturi de ora , cu " morala " de rigoarea......trebuia sa vii pe la 8.30-9.00......daaaaa, raspund eu, fara marfa mea ,clientii tai incarca aer comprimat.....si il las in plata lui ca e dus rau cu pluta !

Intru din nou in garaj,unde schimb semi cu una incarcata, lapillo pentru Bressanone,si ca totul sa fie complet incepe si ploaia......o sa fie o zi pe cinste ......pina la destinatie insa timpul se schimba,apare soarele,iar la Bressanone gasesc un Man ,siloz la descarcat, click ,click 2 poze , descarc si eu si plec catre Trento.

Incepe din nou ploaia, ufffaaaaa,de unde vine toata apa asta........vorbesc la telefon cu amici mei,sint toti pe drum.....iar eu inca mai am de robotit pe linga casa inainte de a incarca pentru Roma !

Din nou in garaj,din nou schimb semiremorca,de data asta un tipper,incarcat cu zirconiu,dar mai intai merg acasa pentru pranz.....de abia la 14.oo pot intra la descarcat.
Un pranz pe cinste,o tura pe net,si din nou la munca,ajung la Mezzocorona, fac turul la cantar,o istorie intreaga,si descarc pe o ploaie torentiala.......nici nu desfac prelata de pe remorca, apa cu nisipul de zirconiu risca sa blocheze sistemul de transport catre siloz.
Din nou in garaj......am facut naveta azi.....las tipperul si cuplez din nou semiremorca mea,si cu cintec inainte urc catre Albiano.....16.00, o ora nu tocmai placuta , dar " a la guerre comme a la guerre ",nu zic nimic si dupa o ora imi iau picioarele la spinare in directie Roma !

Cu timpul ramas sper sa ajung macar la Arezzo, depinde si de trafic si de timpul din Appenini,o sa vad eu pe parcurs, acum am treaba cu fotografiile si un " adormit " care merge cu 80/h,si dupa ce schimb A22 cu A1 pina la Roncobilaccio nu mai am probleme,insa aici gasesc o coloana de vreo 20-30 camioane , nu exagerez cu nimic,si pina la Firenze din 55-60/h nu mai ies......ufffaaaa,ce lume de imbecili si cretini !
21.00,pauza de masa ,aproape de Incisa, paste,curcan la gratar, slata verde ,coca zero si o felie de tort cu ciocolata......simt ca pleznesc.....dar mai am inca vreo 30 de minute de condus,intru din nou in trafic si la Arezzo m-a predau lui mos Ene .....este timpul pentru odihna.

Dimineata insa am parte de o surpriza.....soareeeee si un pic de caldura , iti vine sa mai traiesti, o iau usurel din loc ,o sa opresc dupa Orvieto unde m-a asteapta Elias,colegul pakistan, la o cafea si un corn cu marmelata......mic dejun tipic italian.
Ma depaseste o patrula de la Polstrada,cateva secunde sint sub " lupa " ,dar nu prezint interes ,aveau sa opreasca un alt camion mai in fata, respir adinc ,linistit,si intru in parcare la cafea .
Colegu' este treaz, o scurta discutie pe teme de circulatie, o cafea buna si " on the road" spre Roma,imi lipsesc fix 90 km,plus vreo 30 de nationale ,un calcul rapid si imi iese ora 10.30 pentru descarcare,ok, sint multumit!

Roma,GRA,un pic de aglomeratie,de regula este mai rau,pierd cateva minute, si cum era planificat la zece si jumatate sint in curtea clientului, deja sint un obisnuit al casei,salut si pregatesc remorca pentru descarcare......plus telefonul pentru poze,am niste nori superbi , asa ca nu scap prilejul .

Dupa o lunga discutie cu " familia ", sotia si fata patronului,ies din nou in trafic,catre Aprilia/Pomezia in directie Civittavechia...oare la Aprilia locuia " truck devil "......ce mai face oare...insa nu am timp prea mult de gandit,ceva in departare imi atrage atentia...hehhhhhehe,o " domnisoara " care studiaza camioanele si soferii in parcare....click o poza....amintire de la mare .....si ies in A12.

Nimic deosebit,soare,cald,cativa pensionari in vacanta,si o mare superba.....imi vine sa las dinozauru' in parcare si sa fug e plaja.....este insa destul de departe,daca eram pe Adriatica nu rezistam si m-a balaceam putin.....acolo in cateva locuri poti sa ajungi la mare in 200 m !

Spre Cellere fac un videoclip, catva poze,si ajung la incarcat inaintea colegului, am timp suficient sa aranjez incarcatura asa cum imi place mie......cu lopata.....pe la colturi.
Poze si iar poze, cred ca deja am facut vreo 150, Elias nu scapa nici el, iar la iesirea din cariera opresc pentru balotii de paie......sau balle , cum se spune pe aici,dupa care cu cantec si voie buna catre Orvieto.

Pauza de noapte o voi face la Valdarno,in parcarea noua,poate am noroc si gasesc vre-un camion decorat, cina si un dus pe cinste,conectez pc la internet.....home sweet home !

Dorm ca un bebelus pina la 7.00 de dimineata,afara este totul cenusiu...iarasi vine ploaia.....colegul meu deja este pe drum,a dormit la un conational la Firenze,si ne vom intalni la Modena.....ok,sint de acord ...si pina acolo imi gasesc companie imediat,un sofer hatru si vorbaret,traiasca Napoli !!!

Apa,ceata,apa, soare, iar apa si ajung la Campogalliano,Elias doarme ,il trezesc si o cafea fierbinte face minuni,care tin desigur putin,un " coleg inteligent " care respecta limita de viteza de 80 km/h in autostrada ,are timp de pierdut , face jocurile pina la Ala, unde cu urarile noastre iese din campul vizual.

Ajuns in garaj,fac plinul, inchid foaia,predau toate documentele , dupa care impreuna cu juniorul,Kuga a fost la el, o tai catre casa cu un singur gand..... o pizza grande la Riva , chiar daca ploua !
O duminica placuta tuturor !!!

P.S.
Ursuletul este pentru cineva " trist "