vineri, 31 decembrie 2010



A mai trecut un an....un an din viata noastra,cu impliniri si cu bucurii,cu sperante si cu mici rautati...a fost bun,sau a fost rau...la ceas de cumpana fiecare face socoteala,insa indiferent de rezultat,zambiti si sperati ,speranta moare ultima...iubiti si sperati....bucurati-va de viata .
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze, anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
"La Multi Ani!"

joi, 30 decembrie 2010

Uraaaaa,gata cu munca pe anul asta,am intrat in vacanta de iarna.....suna mai frumos...vacanta de iarna,ca atunci cind eram copil si asteptam cu nerabdare sa vina MosGerila.....numele codificat al lui MosCraciun....asa ca o sa m-a odihnesc cateva zile ,o sa mi lipseasca dinozauru' si autostrada, cb-ul si bancurile colegilor de trafic,dar un pic de liniste nu strica nimanui.

Luni

Dis de dimineata ajung in garaj plictisit, nu stiu de ce, dar aveam o senzatie de lehamite dura,adica lene maxima complicata cu sindromul vacantei.....ufffaaa, sper sa termin cu bine cursa asta.
Ajung la client pe intuneric,a cerut camionul pentru ora 6.00,iar eu la ora aia sunam la poarta....mister esti punctula ca un elvetian,vine raspunsul imediat,intra la o cafea si imediat incarcam pista de patinaj.
Ok,cafeau este buna,parfumata,si la ora aia face minuni....frigul de la Vipiteno este taios si uscat ,iar locul de incarcare ......un adevarat patinoar....peste zapada cazuta a plouatsi apoi....brrrrrr,a sosit frigul,imi lipsesc patinele!
Gata,am terminat,o verificare finala,actele si " buon viaggio ",nu inainte dea cere o prognoza pentru ora de sosire la Roma,asa client grijuliu mai zic si eu,imi fac repede un calcul, avansez un 17.30-18.00 si oiau din loc ca strada este lunga .
In casa la mine este cald si bine,pun o muzica ani 80,cruise control si ma ocup doar sa tin dinozaurul intre dungile albe.....nu-i asa ca e usoara munca asta ???
In campia padana gasesc un pic de ceata ,lucru care imi incetineste cursa,dar pierd decat cateva minute ,asa ca nu ma agit deloc,Apennini no pb, doar un peisaj de poveste,copacii albi de chiciura si ultima zapada cazuta imi par fantastici,asa ca schimb ritmul muzicii si ascult o vioara din lista lui Schindler ......ceva de vis.

Pauza de masa inainte de Arezzo,apoi un somnic mic ...cu un soare prietenos care imi bate in geam ...mi-a batut primavara-n geam...imi vine in minte ,apoi adorm linistit .

Amurgul ma prinde in apropierea orasului Etern,un cer rosu cu dungile albe ale unor nori pieptanati .....ies din autostrada si o incep un parcurs citadin mixt, adica obstacole de toate tipurile,masini parcate aiurea,rotonde pt biciclete,semafoare si forfota unui oras mic de periferie.....insa Ugo isi face munca cu brio,si ma poarta la fix.....trebuie sa intru pe o straduta mica,in panta pina linga biserica ....unde in mica piata o sa vina montata pista.
No problem,pt mine si ai mei ......asa ca ajung la fix 17.30.....domnule esti parolist...m-a intampina proprietarul...urrraaaa,zic eu ,un altul multumit !

Incet,incet semiremorca ramine libera,lipseste spatiul de manevra pentru omul mobil,asa ca face saracul cateva in plus....apoi cu ajutorul unei frumoase politiste locale....pe care,la prima vedere imi venea sa o sarut putin....am avut asa un feeling....parasesc Grottaferrata in aplauzele unui grup de copii incantati de manevra facuta .....ok,cativa dintre ei isi vor schimba gandurile pentru viitor.
Din nou in autostrada ,apoi pe GRA,si din nou in autostrada spre Civitavecchia,insa orele mee sint pe sfarsite,asa ca inaintee de bariera vest intru in prima zona de serviciu si ...saibbenpausenn...pina maine dimineata .
Un film, o masa buna si somnic !!!
Anna oxa - Donna con te by dj pe (dj martino salsa remix)

Asculta mai multe audio diverse



Marti.

Am dormit bustean,fara grija ....am uitat sa va spun, ca de Craciun dinozauru' a primit cadou baterii noi.....asa am avut toata noaptea o clima super , toaleta de dimineata, brrrrrr,intradevar apa e rece si udaaaaaa,dupa care schimb diagrama si on the road din nou...heheheheh,sint cam de unul singur la ora asta ....camioane sa le numeri e degete si toti merg catre Roma.
Muzica si relax, ca altceva nu pot sa fac ,totusi conduc o bestie de 46.200 ptt,asa OKS-ul e pornit si functioneaza la maxim.....hehehheh, am un nou tip de supraveghere a strazii....inca in testare !
O pauza pentru micul dejun,intr-o mica benzinarie dupa ce am trecut de Civitavecchia,cafea si corn cu gem de fructe....hmmmmm,te lingi pe buze ,dupa care din nou la drum.
Fac un control al cb-ului,si imi raspunde un coleg din fata,si uit asa nu mai sint singur,schimbam impresii despre munca noastra,si cu parere de rau ramin iarasi "orfan".
Km trec fara numar,insa dupa Livorno opresc pentru pauza regulamentara,webasto on si direct in patic la somnic.....deja jumatate din ziua de astazi sa dus.... sforaitul ste interzis la bord, asa ca somn usor !
Amicul meu,soarele ,cind m-am trezit era acoperit de nori...ufffaaaaa,iar colegul Constantin...Costica ,imi spune la telefon ca la Genova ploua usor....beeeppppppp,si maraieli printre dinti ....iarasi ploaie !
O gasesc in zona de Genova Nervi ,in drum spre port,nu mai injur ca e pacat,asa ca intru la incarcat fara mari probleme, doar lipsa de spatiu...unde saptamina trecuta era un lac...acum era un lant muntos de carbune.....se munceste bine la descarcat navele !


Actele si o luam din loc,mai burniteaza usor si speram sa nu dam de zapada in passo dei Giovi,insa gasim un blocaj artificial,o specie de safety car cu doua furgoane,intr-o galerie din fata ,muncitori dau jos turturi de gheata imensi formati pe tavanul tunelului.

La campie surpriza insa ,ceata noastra zilnica este prezenta....asa ca pina la Brescia se merge cu atentie....am nevoie de o scurta pauza,asa ca profit si fac curat in cabina....hmmmm,obsesie sau era mizerie cu adevarat ?
Pauza nocturna la Peschiera,unde organizam o cina cu pui la rotisor,cartofi natur si salata de sfecla rosie ....uraaaaa,plus un pahr de vin alb frizzant ....cina demna de un restaurant !
Somu' vine pe furis ,opresc televizorul si .....intuneric total !
Noapte buna !
Henk wijngaard - Containersong

Asculta mai multe audio diverse




Miercuri.

Desteptarea de dimineata,totul este inghetat in jur, inclusiv carbunele din remorca....ufffaaaa, cred ca o sa fac putin antrenament cu lopata din dotare azi !
Asa s-a intamplat, jumate din incarcatura a venit jos fara probleme,insa cealalta jumatate mi-a lasat in bena o gramada de carbune,lopata in priza si " hei rup " !!!

O ciocolata calda dupa aceea imi mai indulceste viata,apoi direct in garaj......gata pe anul asta ,las dinozaurul la spalat si predau actele la dispecerat....o cafea cu fetele,dupa care direct acasa !
Vacanta de iarna incepe .....acum !!!

henk wijngaard - Trucker ole

Asculta mai multe audio diverse

duminică, 26 decembrie 2010




Inca o zi de sarbatoare,alaturi de cei dragi....insa gindul imi fuge spre cei care sint departe de casa, prin parcari,in lupta cu zapada si timpul rau...asa ca le fac un mic "cadou" !!!
Drum bun prieteni,si " sarbatori fericite " !!!

sâmbătă, 25 decembrie 2010




Sa aveti pasii calauziti
In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!




vineri, 24 decembrie 2010

Craciun Fericit!



Un ren cu nasul rosu, cum e fesul lu' Mosu ... Un mos cu barba alba ce bate la ferestre Vine sa iti aduca o noapte instelata - o noapte de poveste.

Nu-ti voi dori nici masa-mbelsugata, nici multa bogatie, nici viata fara griji, sau 1000 de ani... M-am tot gandit la ce sa iti doresc:

Sa fii iubit, si sa iubesti,
Sa primesti tot ce-ti doresti
Multa fericire, multa sanatate
Mosul pentru tine sa vina cu de toate

Craciun fericit si La multi ani!

miercuri, 22 decembrie 2010

Aseara eram un trio de succes,un bergamasc,un trentin,si un padovan....mai bine de atit nu se poate,insa de dimineata era o groaza de soferime in jur,din toata lume...galagie,glume si asteptare in fata ghiseului pentru ordinul de incarcare.
In sfarsit soseste si "birocratul",care incepe sa imparta fituici cu ordine, eu sint al 2 -lea.....ce noroc pe capul meu...reusesc sa incarc si dupa ce acopar materia prima cu plasa e protectie o iau din loc .

Pentru azi slabe sperante,o sa reusesc sa descarc si cam atit,poate sa am norocul de vre-o cursa tot in zona Milano...si dupa pauza de pranz vine si confirmarea.....fier pntru " gropa cu furnici"...ufffaaaaa !!!

Insa surprizaaaaa,agat semiremorca mea cea veche,gata incarcata.....multumesc zeilor !!!
Dupa livrare,Rao este spalata si o decuplez in firma,cuplez Paganini si parchez linistit .
Mai vorbi maine !

Joi .

Seara ajung acasa ....uraaaaaa,ocup abuziv baia .....si dupa un dus pe cinste si o cina pe masura,renunt la completarea blogului....rusinicaaaaaa,imi asum toate riscurile si injuraturile, dar m-am simtit obosit ,asa ca odihna inainte de toate !
Era frumos odata cind aveam cocosul....ala cu un cucuriguuuuuuuuuuu ...,destepta tot blocul,acum cu telefonul e mai dificil,dar nu imposibil,asa ca la 3.00 ies din garaj deja,cu moralul spre stele....teoretic, ca practic sint constient ca nu ajung in seara asta acasa,la 16.00 trebuie sa opresc bestia in parcare,este interrzis pina la 22...insa pentru a putea ajungea acasa trebuie sa sa astept mizul noptii !
Parafrazand pe Margareta Paslaru pot canta.....ploua,ploua,plouaaaaaaaa....si nu se mai opreste ...de unde vine toata apa asta ....beeeppppppp !!!!
Dupa program sint in avans cu 15 minute, trag in pozitie si ciaoooooo.....trec direct in pat ....webasto on si somn de voie...sau de nevoie !

Dupa cum foame este cel mai bun bucatar ,ploia este cel mai bun stimulent," furnicile " mele reusesc sa bata un record santieristic ,si la 7.30 deja eram " gol golut ".
Am de a face cu indiferenta si incompetenta unui coleg, care mi-a facut cadou ....peste 50 buc lemne pt sustinere traverse de beton ...aproape un covor de lemn de brad si plop.....beppppppp!!!

Dar nu disper,incerc sa aranjez tota gramada aia de lemne si o tai catre port cat pot de repede,la 16.00 intra in vigoare interdictia de circulatie pentru camioane ,care tine pina la 22.00 .
Dar nu disper, unde ajung ajung si gata.....somnic si relax....film si desene animate !
Dupa incarcare,cu eleganta maxima,cum ar spune un coleg de al meu,ajung la Brescia,unde trag in parcare si oina la mizul noptii am program la algere...adica ce imi trece prin cap.
Pe la miezul noptii o iau din loc catre casa, de fapt catre Rovereto,unde las semiremorca si spre Trento plec doar cu tractorul..asa sint ordinele,musai cu placere,ordinul nu se discuta....asa ca parchez dinozurul , pustiu' asteapta sa m-a duca acasa !
Maine sint liber,asa ca va urez un "Craciun Fericit "

luni, 20 decembrie 2010

Dupa un sfarsit de saptamina destul de linistit....cumparaturi,o tura prin oras...ploaie si timp de ...beeeppppp...nu as fii crezut ca se pot intampla un sac de chestii in saptamina Craciunului...care din alba a devenit neagra....un pic de nervi...un pic de la carbune !
Da sa incep cu inceputul

Luni

De dimineata am de facut o livrare la Laives,grinzile de beton precomprimat...deja am invat lectia,ajung,trag in parcare,fug la o cafea pina imi vine randul,dar azi este diferit,din cauza conditiilor meteo,cursele se schimba ca la bursa actiunile.....Verona,Cortina....vin si se duc...ramin sa fac o cursa locala cu un alt camion,intre timp las semiremorca la Self si tractorul la Volvo,una pentru a fii incarcata,iar Dino pt o revizie scurta.

Trag o fuga acasa pentru pranz,dupa care fuguta la Mezzocoronna....descarc zirconiul....si iar fuga la Cembra,unde incarc porfir pentru ...colegu'....ca nu stiu cine merge cu camionul asta...titularul este deja la plaja in Santo Domingo !

Fac o scurta pauza .....Ida si Marco sint prezenti pentru emisiune.....dau in stinga si in dreapta impotriva celor care vorbesc de rau camionisti...in special in aceste zile de foc...sau de zapada si ajung in garaj linistit.
Linistit si nu prea....la Volvo inca nu au terminat cu Dino,sper ca nu au montat un reactor sub cabina....si pe inserate cuplez semiremorca si plec catre Milano,asa mai economisesc timp pt maine .
Zona de seviciu Brianza, la portile orasului....gasesc locul meu liber...si dupa cina si un film dau stingerea pina maine dimineata.


Marti .

Ora 6.00,suna ceasul...uffaaaaa,ca un urs morocanos cobor din pat si incep sa m-a imbrac ,trec la volan si ca de obicei inainte de a termina cu tabietul matinal,dau sa pornesc bestia.....insa surpizaaaaaaaaaaaaa......hrrrrrrrrrr....mrrrrrrrrrrrr......wwwwwrrrrrrrrr...si nimc ,animalu' nu vrea sa porneasca, normal , nu avea curent suficient....beppppppppp in toate limbile de circulatie din lume,ma rog cate cunosc eu !

Dupa ce epuizez injuraturile,cobor din cabina in cautare de ajutor....insa sint slabe sperante, numai polonezi,cehi,nemti si alte natii pe linga mine....sefu' imi trimite un amic cu cabluri, gasesc un conational,cu un Daf de Bihor,insa fara succes,cablul este intrerupt....beeepppp,si pina la urma renunt si cer ajutor la Europ Assistance,cu care avem conventia ptr interventie,care imi trimite un leusor.... a se citi Atego....traiesc momentul de rusine....leusorul care porneste bestia !!!!!

Dupa 3 ore de chin,o iau din loc,cu speranta ca pot ajunge imediat la destinatie,si odata descarcat fierul, sa plec catre Genova,insa azi zeii si-au intors shimbat ideiile....trebuie sa indur canoanele cine stie cui ....vre-un sfant necunoscut poate !
Dupa 2 ore de trafic infernal ,reusesc sa parcurg 25 km...urrraaaaaaa,si ajung la destinatie ....11.00,iar la miezul zilei se stie...pauza de masa !

Asa ca treeebuie sa am multa rabdare azi,pregatesc un mic dejun intarziat,combinat cu un pranz anticipat,plus o cana mare de ceai fierbinte si 2 ore de somn....reteta de succes !
Pe seara sint in drum catre Genova, de la dispecerat mi se comunica ca incarc maine dimineata,asa ca parcurg tot drumul relaxat.

In port nu mai misca nimeni la ora cindam ajuns eu,asa ca parchez pe banda de intrare la cantar,dupa o Scanie ,si imediat dupa mine ajunge un Volvo....o sa am companie in seara asta .
Parca dupa necazurile matinale,cineva mi-a trimis un coleg sa m-a inveseleasca.....caci impreuna cu cei doi petrec o seara pe cinste.

Pentru inceput cautam o carciuma ceva pentru cina,si dupa un tur pe stradutele din jurul portului,gasim ceva pe gustul nostru...mincarea buna,destula,si de pret
nu mai vorbesc ...asa ca la un pahar de vin petrecm cateva ore placute.

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Zapada in Europa !!!



Valul de ger care a lovit Europa Centrală în câteva zile a traversat Alpii şi afectează întreaga peninsulă. A început de pe coasta Adriaticii, pe 16 decembrie a fost un inconvenient major pentru traficul de pe autostrada A 14. Astăzi a afectat, de asemenea, partea de vest, de la nord la sud, provocând întârzieri severe în toate modurile de transport.

Situaţia cea mai gravă din cauza faptului că ieri, de-a lungul principalelor statale Adriatice: datorită închiderii autostrazi A14 ,vehiculelor mai grele şi deviaţia acestora în în Marche şi Abruzzo, mai multe camioane s-au blocat pentru câteva ore. La Fano , Apărare Civilă a intervenit, de asemenea, să aducă elemente de confort pentru şoferii de camioane.

Decizia de eliberare a traficului de vehiculelor grele de pe autostrada a determinat protestul sindicatului din Pesaro ,FITA-CNA: "Prin aceasta, Autostrada A 14 a pasat problema la administraţia publică locală şi a cetăţenilor din oraşele de-a lungul coastei Această acţiune nu este justificată, deoarece personalul de exploatare autostrada, si echipamentul poate degaja drumul de zăpadă într-un timp scurt, în timp ce multe localităţi nu au acelaşi echipament. "În acest sens, CNA-Fita anunţă că va trimite o notă oficială de protest la Ministerul Transporturilor.

În ciuda acestor cazuri, Italia nu este confruntă în prezent cu blocaje de trafic pe care au paralizat câteva zile în Franţa, în cazul în care chiar şi astăzi sunt încă sute de vehiculele grele de-a lungul autostrăzilor din nord-est. Acesta a fost redeschis pe partea franceză a Mont Blanc. În Belgia, autostrăzi şi drumuri unele sunt încă în afara limitelor pentru vehiculele grele. Grele situaţia din Marea Britanie, unde ieri ministrul Transporturilor Scoţia a prezentat demisia din cauza problemelor cauzate de zăpadă. În ţară au fost închise, de asemenea, unele aeroporturi şi există întârzieri grele pe linia de cale ferată.

vineri, 17 decembrie 2010

Plicticoasa saptamina asta o sa spuneti, aveti dreptate....azi ar putea fi trasa la xerox ziua de ieri...insa intervine un element care strica ordinea ....zapada....incepe sa ninga pe varful muntilor,si curand va cobora si in vale.
Acelasi traseu,Trento-Laives....jos cu marfa....dupa care Laives-Dueville...sus cu marfa !!!
Pe la pranz incepe sa fulguiasca si in zona Pergine,iar cind ajung la destinatie.....albisoara era prezenta ....ningea binisor .

Masa de prinz si un somnic dulce ....Giovanni a ajuns inainte , si a plecat cu Fabio la masa....uffaaaaa, ce colegii am si eu !

Ma trezesc si trebuie sa matur zapada din semiremorca....hmmmmmm,era bine in cabina la caldurica ,insa am o graba suspecta...nu vreau sa m-a prinda intunericul in zona,p drum deja s-a format gheata si sarea lipseste cu desavarsire ....era informatia primita de la Sorin .

Strang bine chingile pe traverse si o iau din loc....aveau dreptate baieti....gheata la mal ,pardon pe carosabil...tot un drac,si pina la Sandrigo nu aud decat injuraturi pe cb ,in mai multe limbi de circulatie .

De acolo se merge mai bine,pe Valsugana ninge, dar au intervenit cu pluguri si sare...pe alocuri insa !
In garaj fac plinul si parchez ,pentru luni o sa vad ce o sa mai fie .
Un sfarsit de saptamina cat mai bun!

joi, 16 decembrie 2010

Astazi in locul lui Marian este Sorin...un alt element demn de cascadorii rasului ...asa ca cel putin de dimineata nu duc lipsa de divertisment....cafeaua la " vocea blonda " ,obligatoriu,cel putin pina terminam cu livrarile in zona, apoi ordine si curatenie in cabina,acte de verficat...chestii inutile pina la urma, dar care iti omoara timpul !
Dupa ce scap de incarcatura,merg direct care Dueville,fara incarcatura.....altfel nu mai ajung sa incarc dupa-amiaza...asa ca se anunta o plictiseala de zile mari.

Poate ajung ininte de pranz,poate .....dar socoteala de acasa cu cea din targ ....nu prea se potriveste, asa ca parchez dinozaurul si plec impreuna cu Fabio,omul-mobil la un ristibar din apropiere, se maninca bine si decent .
Avea dreptate vicentinul, e fost pe cinste, o sa tin minte locul si pentru alte ocazii,dupa care imi pune o incarcatura mixta,traverse si fier beton.
Din nou singur,cu muzica mea,cu gindurile mele...vise si sperante ....iluzii si deziluzii....si nici nu bag de seama ca am ajuns in garaj.
Parking free si plec catre casa cuminte !

miercuri, 15 decembrie 2010

Impreuna cu Marian ,plec catre santierul cu pricina....cu asta mori de ras .....asa ca ajung la Bolzano deja cu moralul spre stele,parcam camioanele in pozitie si fuga -fuga la o cafea ,sintem in zona de limba germana a regiunii,asa ca la intrare se aude un ....gutten morgenn ...cu un accent blond, cam 37-40 ani,inaltuta,bine facuta !!
Parca si cafeaua e mai buna ca in alte locuri,asa ca il trecem pe lista....barul,nu barmanita....heheheheh, si din nou pe cai ....prima scapam de traversele de beton precomprimat,apoi o cursa binecunoscuta ...calcar pt Verona, si din nou la Vicenza pentru traverse !

Toata saptamina o sa fie cam la fel .....centru -gara si retur....nu imi pare rau pentru nimic ,e bine si asa,numai ca am mult de "mestecat "in cutia de viteze...dezavantajul cutiei manuale

Dupa ce descarc calcarul....este frig...imi prepar o supa fierbinte,face minuni....apoi plec catre Vicenza...trafic linistit si o chestie curioasa....pe partea dreapta este inca chiciura ,pe stinga lipseste cu desavrsire...misterele naturii!

Plictiseala in rest ,muzica si citeva replici pe cb,incarc si plec catre casa la fel de plictisit...asta este cind faci acelasi traseu,monotonie si km de unul singur ...un lup adevarat !
Maine....continuam !

marți, 14 decembrie 2010

Dimineata devreme,impreuna cu colegii Marian si Costel,o luam la picior catre Cortina, am decis in mod democratic...eu .....gata de plecare la 3.30,cine este ,este...cine nu, fluiera.....si ei baieti cuminti au votat pentru.....evitam traficul matinal pe ss 51 ,care nu este o strada linistita,plina de curbe,pante,rampe si tot tacamul unui drum de munte .
Intuneric bezna,nu ramane decat sa pun o muzica in surdina si sa stau de vorba cu colegii pe cb,bancuri,glume si avertizari la schimbarile de directie.
Era inca intuneric cind am ajuns la Cortina,cu un telefon ,am informatiile ncesare pentru locul de descarcare si unul cite unul intram in zona de trafic redus,interzisa pentru noi....noroc ca avem autorizatiile necesare .

Cafeaua la barul din colt este buna,si avem cheef de gluma,pe seama lui Gianluigi,un alt coleg, care nu se supara...asa mai scapam de monotonie si stresul cotidian .
Intre timp ajunge si echipa de montaj,si se incepe descarcarea materialelor....lumea este curioasa,cativa fac poze.....4 camioane in centrul statiunii este un eveniment mai neobisnuit....alti pun intrebari...ce ati adus,ce se face aici....si cu calm trebuie saraspunzi tuturor,daca nu vrei sa fii catalogat ca "necioplit ".




De la Cortina,trebuie sa ajungem la Vicenza....uffaaaaaa,numai nationale azi,asta-i viata noastra,o zi buna,7 rele.....aglomeratie pe drum,locuri stramte cu sens alternat ,cu chiu cu vai pe la miezul zilei ajungem la destinatie,pauza pentru pranz si un somn binemeritat.
Maine dimineata livrare la Laives,un loc cunoscut.....o zona unde se construieste frenetic...lumea are bani , ca alta explicatie nu este !
Pe maine prieteni !

luni, 13 decembrie 2010

Astazi am o zi mai "usoara",asa ca imi permit sa dorm mai mult, dar in garaj sint prezent la 6.30.....webasto on, cafeaua matinala,un mic control doar la capul tractor...semiremorca este la Self...dupa care o iau din loc.
Am de livrat fier preformat la " balastiera" din zona, care construieste un garaj si un atelier nou....nu prea se simte criza la ei ....dupa care incarc calcar pentru o fabrica de ciment de linga Verona .


Dupa frigul matinal se arata si soarele,uffaaaa....unde esti tu vara !!!....si asa mai iti vine sa conduci, muzica si voie buna.....asta viata....plus o cursa pe nationale.
Dupa ce am descarcat,imi prepar un ceai si plec in tromba spre terminalul feroviar Verona,unde trebuie sa incarc scandura pentru un client al nostru , care produce boxpaleti ...undeva la munte,deasupra lacului de Caldonazzo.
La terminal il intalnesc pe Marian,amicul si colegul meu ,care este deja pe picior de plecare,incarc si eu dupa care imi pregatesc pranzul ....am o foame de lup....singuratic .



La destinatie ajung fara probleme,insa frigul incepe sa se faca simtit din nou.....beeeppppp...si imi vine in minte o vorba de duh a unui " mare om politic", inca in viata ....."iarna nu-i ca vara "...si mai bag citeva beeeepppp-uri ca sa m-a incalzesc .
Intre timp dau indicatii si lui Sorin,alt coleg,care vine in acelasi loc....stanga -dreapta , faci o bucla,intri pe straduta si vii inainte pina ajungi in curtea clientului .
Pentru maine incarc chioscuri , sau casute cum spunem noi,pentru Cortina D'Ampezzo...ufffaaaaa,iar la munte,unde se tine un targ de ciocolata....hmmmmmm,ce buna o fii !
O seara buna tuturor !