joi, 30 iunie 2011

Dimineata este cam innorat, nu prea sint incantat, dupa livrarea de la Nago,am un local cu clinker,si ala ar cam trebui acoperit daca ploua...o sa vad eu cum ma invart .

Avizez ca ajungem la santier, o straduta ingusta ...lata cat camionul,plus o curba la 90 grade,o sa fie distractie la iesire ....scapam repede de incarcatura si ....incep manevrele...iesim la mustati , poate or sa largeasca putin , ca de nu e jale mare acolo .


La Riva insa totul merge ok, pina la cantar...lipseste din incarcatura,vine Wola, mai pune ceva...si in plus insa .....hai ca iti iau putin din material ....si imi stramba un oblon.....daca avema pusca il impuscam pe loc .

Anunt evenimentul,toti sint calmi si linistiti.....iar eu sint obligat sa umblu cu ala asa stramb ....uite cum m-am asigurat de o cursa la Ancona , la RAO pentru reparatie...mi-a stricat ziua meseriasu' ala .

Livrez fara tragere de inima,apoi incarc in Albiano pentru Brunico, o cursa fara "gust " ,se putea si fara clinkerul ala , ajung la destinatie, descarc la fel de dezinteresat...norc ca sint in valea preferat...Val Pusteria,iar natura si soarele imi mai ridica moralul.





La " gater " era totul pregatit, omul mobil este amabil si incarca cu profesionalism,masoara inaltimea ,nu vorbeste prea mult in italiana,eu nu vorbesc prea mult in germana, insa pina la urma e totul ok .




Printre poze si curbe ,ajung acasa....maine din nou la Milano.
Adi Fat - instrumental codru !



O seara frumoasa tuturor !

miercuri, 29 iunie 2011

Buna dimineata natiune,dupa cum am zis si aseara ,am scapat de cursa aia cu sticle,ca eram deja obosit de nationale si prelatile care trebuia puse peste incarcatura .

Azi urc din nou la Cembra,dar schimb incarcatura si destinatia, tot in compania celor doi, Marian si Vali.....uite cum nu sint singur , am de facut o livrare pe linga Brescia ,apoi fuguta deasupra Milano pentru a incarca segmentele unei macara turn .


Totul merge bine pina am ajuns la Seriate,intru la cantar,apoi la manevra de pozitionare pentru descarcare......bingooooo, raman cu maneta schimbatorului in pozitia " liber "....ce pisici ei de treaba, cred ca am ramas fara un cablu , comenzile de la schimbator la cutie sint de tipul flexibil,pe cablu.
Cu ajutorul operatorului de pe incarcatorul frontal, trag dinozauru' in afara zonei , apoi incep procedura standard pentru ajutor...adica telefon la firma,la Volvo,dupa care astept sa fiu recontactat de catre atelierul cel mai apropiat .
Nu dureaza mult,si am deja toate datele problemei,asa cum am banuit, sper sa fie cablul ,imi vine in ajutor un echipaj mobil de la Zingonia, imi ramine sa maninc de pranz si sa astept mecanicul.


Vine baiatul,ridicam cabina, am aranjat toate lucrurile inainte, si asist la remediere...am avut dreptate, unul dintre cabluri era rupt,de fapt nuca de lagatura, rasuflu usurat, si in mai putin de o ora este totul gata .
Multumesc, iau nota de plata,descarc si o iau din loc, ca am o intarziere de 2 ore....sper sa mai prind echipa care incarca la post,insa Mariam imi confirma ca sint asteptat,asa ca imi revin intrutotul.

Dupa cursa cu obstacole...trafic,rotonde,semafoareeeeee....ajung la destinatie,incarc ceea ce a mai ramas, asigur incarcatura ....rup si o chinga, din graba...vine ploaia, adica nu,vine potopul lui Noe, plus grindina....o minune nu alta .
Si uite asa pina la Brescia tot pe ploaie umblu, si ce ploaie ....insa la Val Trompia m-a asteapta Mircea, o scurta pauza, cateva cumparaturi la Auchan, apoi din nou la drum ...nu ajung acasa ,insa am parte de o seara pe cinste !
Hora lautareasca !



Noapte buna !


Multumiri speciale echipei VOLVO-Zingonia !!!

marți, 28 iunie 2011

Uraaaaa,am scapat de cursa aia ingrata cu sticle !


Atat pentru seara asta,este tarziu si sint obosit rau.....o sa revin cu noutati .
Sarbe la vioara !


luni, 27 iunie 2011

Am inceput saptamina bine, cu o livrare la Cavit, unde se imbuteliaza renumitul vin trentin, insa si cu o replica la indigoo a zilei de vineri,adica din nou la Udine si la San Vito.....uffaaaaaa, ce dracu',am vaga impresie ca este ceva de platit .

Si uite asa,din nou in lupta cu timpul si sensurile giratorii, cu ignoranta si prostia unor participanti la trafic,si nu in ultimul rand cu delasarea clientului de la Tarcento...cred ca din cauza caldurii , nu prea au chef de munca feroviari astia .





Pauza de masa si din nou la drum, incarc ultimul la San Vito, apoi cu toata viteza spre casa ....nu glumesc cind folosesc termeni marinaresti....am alergat ca la curse.
Maine, din nou acelasi traseu.....incep sa cred ca pina la urma ori sint pedepsit ori este altceva la mijloc !
Vasile Seicaru - La adio, tu



La buna vedere !!!

duminică, 26 iunie 2011



Marele final cu focuri de artificii pentru zilele S. Vigillio .
Focurile de artificii au fost amplasate -lansate, la Maso Mirabel (fostă carieră Italcementi).
Apoi o noapte lunga de distractie ,concerte in orice colt al orasului,zona centrala bineinteles, bere rece,gratare incinse si voie bunaaaaa !

sâmbătă, 25 iunie 2011




O noua aparitie pe piata publicatiilor dedicate " greilor " din transporturi -Truck&Van Driver !








Ultima ora
De astazi blogul are pagina pe Facebook,va astept si acolo !
http://www.facebook.com/vt880

vineri, 24 iunie 2011

Si uite cum nici in asera nu am ajuns acasa .....regim de international, nu m-a deranjeaza deloc, daca imi respect programul si orele !
Numai ca azi o sa ajung din nou la limita ....imi permit si luxu' asta , asa ca o iau din loc de dimineata....Riva del Garda,Cembra,Tarcento,San Vito al Tagliamento....asta este traseul de azi .


Am companie ,Marian si Vali, numai ca sint cap de coloana .....banditu' ala de Marian , mi-a facut figura .....no pb , stiu drumul cu ochii inchisi .
Ziua trece repede, intre livrarea si incarcarea de dupa amiaza,o cafea si masa de pranz ,apoi din nou la drum ....ca asta stiim cel mai bine .


Abia astept weekend-ul , sa dorm pe saturate ,apoi sa imi fac de cap prin oras si la munte .
Ciaooooooo !

joi, 23 iunie 2011

Pina la urma ,am dormit bine de tot,fara vise sau cosmaruri...bustean ,ca eram obosit .
De dimineata , era racoare, bucuria mea,fac un tur al dinozaurului...e ok, apoi o vizita la baie, apa caldaaaaaaa, si din nou la drum ....catre livrarea de dimineata , un loc nou ...pun navigatorul in functiune ,insa pentru mai multa siguranta intreb si pe cb...imi raspunde un coleg care confirma ruta lui Ugo,asa sint linistit si ajung la destinatie.....insa prea devreme, portarul imi spune ca la ora 8 se deschide fabrica.....ufffaaaaa, o sa dorm din nou.....si asa imi place ideaaa asta .

Desteptarea dupa o ora ....am companie vreo 4 camioane,insa pina la 9.40 nu reusesc sa termin .....apoi cu calm imi pregatesc semiremorca pentru urmatoarea escala...Guidonia, la vreo 70 km , nu sint multi dar o sa cam prind aglomeratia de la miezul zilei .
Ajung la fix, intru la incarcat ...din nou surprizeeeee, placute insa ,omul mobil este " Kenny Rogers " seamana leit, si fumeaza trabuc ...un artist in meserie , in 10 min eram deja incarcat ca la carte , multumesc frumos si o tai la cantar....acte si plasa de protectie .
O cafea binemeritata, apoi la drum....suna Sorin, este si el prin zona Viterbo, daca totul este ok , urmeaza sa ne intalnim la Orvieto, insa el trece primul ...aflu ceva vesti nu tocmai bune,la Incisa s-a rasturnat un camion ....14 km de coada ...uffffaaaa, la Fabro trag in parcare si merg la masa , trebuie sa astept cel putin o ora....dau drumul la ventilator si trag si un pui de somn .





Ninic nou , coada este in crestere, ajung pina la Valdarno,unde dau de colegul meu, o cafea si un dus fac minuni,se cam duce ziua si decidem sa intram in coada .....1,5 ore pentru 30 km, nu-i rau .

Pina la Modena alergam ca nebuni, fara probleme majore , inchei ziua la limita ,apoi ne ocupam de bucatarie....ca asa este normal .
Noapte buna din nou !

miercuri, 22 iunie 2011

Dupa o seara de ....uitat, va cam dati seama de ce , de dimineata eram ca nou...odihnit si fara probleme, controlez bestia,si plec catre Potenza....insa am parte de o surpriza...gasessc pe cb doi colegi,un conational si un napoletan.....ce combinatie misto, al nost' era pe post de dj Vasile....bga una dupa alta...manele bineinteles...iar al lor....napoletanu' de, comenta cu lacrimi...ce putea sa inteleaga si el din melodie .

Am ras pina la Roma pe saturate, uite cum trece timpul si nu iti dai seama....pauza de cafea la Mascherone,apoi din nou la drum, micul dejun il fac la Napoli...ceai ,paté ,paine proaspata si fructe....destul pina la miezul zilei .

Insa neprevazutu' e mereu dupa colt, am parte si de cozi....ca fara ele viata nu are nici-un sens,insa ajung la timp,dupa program....punctual ca trenul japonez !
Intre timp ce Dino este descarcat, ma distrez facind poze,vb si la tel cu amici mei ,Mircea si Sorin...sint servit cu cafea si apa rece .....ce oameni primitori, apoi o iau din nou la drum .



Insa azi este ziua surprizelor....ciudat , nu mai vorbesc cu Andreea Marin de mult....la Potenza dau peste Blue Shark de la Acconcia....una dintre Scania de la Misano....un pic " prafuita " de pe drum,dar inca in forma, uite cum o masina de expozitie poate lucra in mod normal....dar pentru a lucida tot inox-ul ala e nevoie de o zi intreaga.





Incarc fara graba, ma rog ,muncitorii nu se grabesc , iar la iesire....iar surprind o bestie....un Magnum destul de impozant,si cu o tema frunoasa ..." Prince of Persia "!
plec multumit , sper sa ajung cat mai aproape de locul de livrare , dar ...al dracu' nepravazut...daca il prind il las fara picioare....loveste din nou....la Salerno este un balamuc de nota 10...pina intelegi ce se intampla , trec minute bune.....napoletana asta pasareasca face urechile sa creasca ca ale lui Dumbo.
Pierd timp pretios, in loc de 25 de km, o sa trebuiasca sa fac 75 dimineata...ufffaaaaa....Bine a-ti venit in Sud !
La Caianello,trag in parcare , acte ,ordine si curatenie,masa de seara, forum, blog...si cum stau eu asa cuminte si scriu .....hopa, vad ca trage in zona o alta bijuterie...Blue Griffin....tot de la Acconcia....sar din dinozaur ,bine ca asta nu mi-a pus piedica...e Scaniaaaaaa bestia aia !



Noapte buna natiune, sper sa nu am cosmaruri.....asta cam maraie pe infundate,azi am cam dat tarcoale la " fetite "...si l-am lasat de izbeliste ....ufffaaaaa, ce dragoste cu nabadai, numai sofer de Volvo sa nu fi !