marți, 30 august 2011

On the road again, urc catre cariera dupa ce in garaj am verificat camionul si am baut o cafea in fuga, azi am iarasi de umblat, o livrare pe linga Rovigo,apoi doua incarcari,una la Imola,si alta la Cesena....program incarcat si destul de prelungit !
La munte este racoare dimineata,numai bine de tras un pui de somn ....poate sambata si duminica, o sa vad eu cum imi fac programul,sau poate o partida de pescuit,insa pina atunci mai este .incarc si o iau din loc, aglomeratie mare , caldura a sosit si ea, ajung fara prea multa tragere de inima la destinatie, basculez si apoi incepe distractia...trag dinozauru' linga furtunul de presiune,si il spal bine de tot, ca apoi incarc pere ,iar cu normele europene nu te joci .

De aici,ies din nou in autostrada si trap-galop catre Imola, dar sint nevoit sa opresc pentru pauza de masa si cea din program....plus un somnic la umbra , nu-i rau deloc ...de aici in 10 minute sint la client,care ma lasa sa astept aproape 1 ora...hahahahah,au si ei pauza de masa....no comment !



Incarc partial, lipseste putin pentru a avea o incarcatura completa,insa pere ioc,asa ca o sa merg la Cesena ....o plimbare de placerea....a naibii, mai pierd inca o ora si pina la urma pot planui intoarcerea catre casa....accidente si cozi pina la Bologna,apoi un ceh care avea timp de pierdut, si uite cum am ajuns din nou pe intuneric....ce viata monotona ,nu-i asa ?
GIL DOBRICA - Orice as spune !



Noapte buna tuturor !!!

luni, 29 august 2011


Uffaaaaaa, din nou luni , incepe o alta saptamina de munca......iarasi fructe,iarasi ore pirdute pe la incarcat -descarcat.....nasola vreme asta,a recoltelor,as prefera sa fac din nou curse lungi,chiar toata saptamina ...hmmmmmm, poate m-a aude cineva !

Astazi trebuia sa fie o cursa rapida, cu o livrare si o incarcare inainte de ora pranzului,insa marfa este incompleata...pere, si trebui sa completez la un alt depozit, si uite asa am prelungit programul,pauza de pranz am tras-o la Campogalliano, si cu chiu cu vai am terminat pe la 14.30.....o sa ajung tarziu la Merano,tarziu in garaj ....mama lor de ingramaditi .

Nu va mai spun de cate injuraturi am tras, pomelnicul sfintilor ortodox-catolici,plus ceva zei budisti si hindu',din cauza imbecililor de "colegi" care tin mortis sa faca econonomie pe spinarea si nervi nostri...75 km/h este prea de tot , bataie de joc nu altceva .


La Merano e mai rau, 30 minute ca sa fac cantarul ,5 min descarcarea si alte 30 de min pentru iesit din fabrica ,coada ca la vama, din 15 masini cred ca 10 soferi sint romani ...invazie neamuleeeeee.

M-a retrag la garaj cu toata viteza,motorina,parchez in vie,acte si gata ....acasa ca sint rupt si mi-e si foame !
Pe maine tovarasi !

duminică, 21 august 2011


Truck Day 2011 a San Giacomo delle Segnate

Si svolgerà nei giorni 10-11 settembre 2011 a San Giacomo delle Segnate (Mantova) la terza edizione del TRUCK DAY S.GIACOMO SEGNATE, il raduno internazionale di camion diventato ormai famoso in tutta Europa.
Truck Day 2011 San Giacomo delle Segnate (Mantova)

Truck Day 2011

La manifestazione organizzata in collaborazione con il Gruppo Mauro Saviola, Continental Truck Tires e la rivista internazionale TuttoTrasporti vedrà oltre cento camion provenienti da tutta Europa schierarsi nel centro del piccolo paesino della bassa mantovana per mettere in mostra aerografie, cromature e interni degni di un villa di lusso.

Proprio la particolarità della locazione, ovvero il centro del paese, e l’ottima organizzazione hanno portato S.Giacomo delle Segnate ad essere conosciuto in tutta Europa tanto che vi sono giornalisti accreditati per l’evento provenienti da Germania, Austria e Spagna.

Il programma della manifestazione, il cui ricavato sarà destinato alla cooperativa sociale Il Ponte, prevede l’arrivo dei camion e la loro disposizione dalle 14 di sabato, alle ore 17 inaugurazione spazio riservato ai modellini radiocomandati, alle 22 concerto dal vivo con il gruppo ”Le Stagioni”; alla domenica ore 9.45 sfilata dei camion per i paesi limitrofi (S.Giovanni del Dosso e Poggio Rusco), benedizione dei camion, arrivo mezzi dal campionato italiano Tractor Pulling e alle ore 16 spettacolo di sexy truck wash.

Appuntamento quindi il 10-11 settembre 2011 a S.Giacomo delle Segnate per un appuntamento imperdibile, tra i più apprezzati e seguiti in Italia.


sâmbătă, 20 august 2011


Sambata,ziua mea de odihna s-a dus pe apa .....stiti voi care, nu am avut ce sa fac ,asa ca ....on the road again ...cu voie sau fara de voie .




Acelasi traseu de toate zilele....Trento-SanFelice....Belfiore-Merano, o mica schimbare la destinatia finala....Zipperle ... mon amour j'arrive !




In rest un trafic bestial,coada si timp pierdut...gasesc un imbecil...profesor in ale strazii.....m-a sicaneaza vreo 3 km cu 70 ....insa dupa ce intelege ca o sa m-a urc pe el ...fuge miseleste ....mare e gradina cuiva.





La intoarcere ,trec peste colinele cu vii de la Appiano,un spectacol....imi propun sa fac o vizita next weekend... a inceput culesul strugurilor !
Margareta Paslaru - Bade palarie noua !



O duminica placuta tuturor !

vineri, 19 august 2011


Desteptarea de dimineata,cafeaua in garaj cu baietii,controlul bestiei si ..on the road again !
Trento-San Felice prima halta si descarcare apoi fuguta la Belfiore....merele m-a asteapta, ca fara ele nu se merge fabrica de suc .

Mai multe nu am, caldura si trafic destul de intens, nici nu vreau sa gaindesc ce va fii la sfarsit de saptamina.



Dupa livrarea la Laives,incarc la Camparta...aceeasi destinatie de azi...si de maine !
Bogdan Curta - Dor de Toamna !



La buna vedere !

joi, 18 august 2011


Inca o zi de munca,tot de dimineata se pleaca,dar cu intariri, nanu Cornel, un prieten de la Rigotti, roman de-al nostru , imi face placere sa merg cu el,mai ales ca il cunosc si pe finu' Catalin,asa ca m-a simt ca in familie....plus colegii mei,Costel si Sorin,nelipsiti din echipa in ultimul timp.

Nu stiu cind trece timpul si km ,am tot vorbit si povestit, de una de alta ,munca timp liber....am planuit si o partida de pescuit...la pastrav....ajungem la destinatie,o scurta pauza ....un mic dejun cu placinte moldovenesti,apoi hodoron-tronc, descarcarea si fiecare pe drumul lui...eu insa pina la Zevio il am pe Costel...asa ca mai palavragim putin.


Dupa amiaza,nelipsita livrare la Laives,apoi in Camparta la incarcat ....maine ...copie la indigo !
Mikis Theodorakis - Greek folk music !


miercuri, 17 august 2011




Ufffaaaaa, ce plictiseala azi, noroc ca am avut ceva nou de dimineata,altfel riscam sa pun o copie xerox a zilei de ieri .


Un nou loc de livrare,in zona Modena,plus sau minus ....am avut companie,pe Sorin si Costel.....asa ca nu m-am plictisit ,dar dupa livrare fiecare a luat-o pe drumul sau ,si uite iar am ramas singur .

Mere pentru suc,cred ca toata saptamana o sa transport asta ....nu e rau,insa este plictiseala si ...viespi multe ,atrase de fructele mature...pina acum am scapat de intepaturile lor .


Mai multe maine ....hahahahahah, acelasi traseu...sper sa fac mai multe poze.
Mircea Baniciu - Apa sambetei !



Va pupa nenea !

marți, 16 august 2011


Ma' fratilor,nici prea multa odihna nu este buna,azi am fost adormit toata ziua,si am cam avut de munca...inca de dimineata,la descarcat casele de plastic pentru fructe,apoi sa echipez remorca din nou.....obloane,lanturi,bare de sustinere...ufffaaaaa, ce naiba atitea sarbatori pe lumea asta !


Apoi doua incarcari contracronometru....cu ora adica, si allez mister la Bolzano, mai precis la Laives, unde merele mele sint transformate in suc ....bun ,sau nu ,are mare cautare pe piata occidentala,ca de,stiiti voi...lucru nemtesc este de calitate.

Maine din nou prin livada...cu meri,nu cu visini...ca atat am invatat....mere,pere,piersici si struguri.....mai rar incarcaturi exotice,kiwi,pasari mici si albine vii....parca am cititi asta la posta ,sau face parte din lista cu transporturi speciale ?
Walter Ghicolescu -Noaptea vrajitorului !

Asculta mai multe audio folk

Oricum,noapte buna tuturor !

luni, 15 august 2011

Scurta vacanta de Sf.Maria, a fost bine venita, un gratar la iarna verde,cu colegii si familia,o partida de pescuit pe ploaie.....o gura de aer proaspat de munte, multe glume si voie buna ...uite ca saptamana poate sa inceapa fara probleme !










Ciaoooooo !