vineri, 30 septembrie 2011

Ce bine este acasa....o baie pe cinste,o cina la fel apoi un somn profund,odihnitor ,fara vise...sau cel putin nu imi mai aduc aminte eu !
Da nu are rost sa imi bat capul prea mult,ajung in garaj la limita,cafeaua si controlul,apoi la drum...ca am destul de facut azi .

Prima halta la Piacenza...unde dau de Ahmed,a plecat mai devreme de 5, dar nu am probleme...incarca pe linga Alessandria, una altul imi da de furca mie...sper ca in curand o sa se se potoleasca .....singur,fara ajutorul nimanui....deja au inceput alergatorii sa oboseasca !


Pauza ptr micul dejun si odihna ....la Asti, ceai corn cu crema si somnic....cea mai buna reteta , si din nou la drum....sint avizat ca o sa fac doua incarcari....uffaaaaaa, asta e , vineri ,si nici macar nu este 13 !
Ajung la destinatie,trag in parcare,pranzul a sosit,asa ca dau navala la masa si eu...apoi din nou la somn ....ce sa fac altceva ?




Dorma ca un urs...grizzzly..carpatin, nu are importanta,m-am odihnit destul pentru azi ,asa ca incep sa muncesc si eu ....spal semiremorca ,apoi din nou .....pauza !
Prima incarcare ,apoi fuguta la cea de a doua , 5km de la un la alta...dar pina termin vine seara....sau cel putin incepe ,ami am doar cateva ore de program,sper sa ajung pina la Piacenza....cina ,tv si putin pe net,apoi ...saibenpaussen !
Still in Love - sax solo !



Noapte buna tuturor !

joi, 29 septembrie 2011

SudTirol-AltoAdige !

O noapte fara vise la caldurica,aseara termoetrul indica numai 9 grade,insa era un aer curat si un miros de brad de innebuneai nu alta .
In ValVenosta e frumos in toate anotimpurile, ceva de vis, numai ca eu nu prea am timp sa m-a bucur asa cum trebuie...din pacate mai trebuie sa mai si muncesc....hahahha, defect profesional !
Incarcarea la 7.30 si incep sa cobor catre Merano,spun incep.....este trafic si nu stiu la ce ora o sa ajung ,si sper sa nu gasesc balamuc la fabrica,ca altfel o sa termin programul ca si ieri ...anticipat .


Numai ca azi imi pare ca o sa fie o zi buna,fara probleme...ajung la fabrica,si nici o cafea nu am timp sa beau,ca deja vine omu' dupa mine,hai ca e bai mare.....descarci si te las sa pleci imediat...hai,atunci ca e pacat sa pierd timpul.
Numai ca teroristii actionau din umbra.....au atentat din nou la integritatea curselor mele,sint deturnat de la Silandro la Lasa....mama lor de indivizi ,tot pun eu labutele pe dumnealor.....ajung la noua destinatie si incepem cu munca cu o pauza.....cea de pranz,booooonnnn,maninc linistit,bag un teatru si trag in pat , am o ora la dispozitie...somn usor...mie !



Bune e somnul ghiurghiuliuuuu....sau era cu vinul melodia asta .....nu mai conteaza, am terminat cu incarcatura si din nou la drum,la vale mai precis,ca am de coborat destul,nelipsitul trafic si nelipsitul imbecil care merge cu 50km/h....si din nou ramain surprins la fabrica...cum ajung cum intru la descarcat....se intampla ceva straniu aici, nu imi vine sa cred ....in plus de dimineata am capatat si o sapcuta cadou...rosieee ca focu'.....cred ca vine 2012 !
Ocarina - Alma America !



Pentru maine am de facut Piacenza si zona Cuneo.....no pb,in seara asta ajung acasa la ai mei, mai vorbim din parcare maine seara ,pina atunci v-a pupa nenea !

miercuri, 28 septembrie 2011

Desteptarea de dimineata...ufffaaaaa, ce bine era in pat,la caldura....insa datoria e datorie,un control sumar,apoi inviorarea la fel de sumara...si din nou la drum .
Intru in contact cu Marian,are cativa km buni in fata, el vine de la Asti,dar il prind in garaj...motorina si o cafea,tot pe fuga....si cum calatorului ....stiti voi cum vine vorba,o luam din nou la picior .
Merano,full siloz & truck parking...mama lor de melci....astia il depasesc pe Matusalem , or sa traiasca 500 de ani.
Dupa aproape 3 ore ,intram la descarcat,pe rand insa....e bine si asa,mai bine mai tarziu decat niciodata ...apoi o tai catre Silandro, la munte ...aer curat,alta mentalitate ....sper sa fie asa pina la urma.





Din nou la fabrica, dupa pauza de pranz la un imbiss local....tipic german,totul ,insa cu preturi de acum 10 ani,asa tot sa mai traiesti !
Bun, dar din nou astept .....azi nu prea am facut nimic,ca sa nu zic ca am tras chiulul ...dar sper sa recuperez maine,dupa livrare si cumparaturile de seara,la un supermagazin,ma reintorc la Silandro...maine mai vorbim...acum....cina si un film.
GICA PETRESCU - SA-MI CANTI COBZAR !



Noapte frumoasa tuturor !

marți, 27 septembrie 2011

Merano-Trento-Bologna .....Ferrara....lung e drumul Gorjului .....!!!

Pai cum altfel, un mix de muzica populara si o bucata din harta Italiei...iese ceva de neuitat...insa eu nu prea am timp azi de glume, dupa o livrare matinala,am de facut o alta la Bologna si un retur de la Ferrara....mai sa fie,mi-au crescut aripi si eu nu stiu !!!
Asa ca o iau incetisor, incep cu o pauza ...hehehehehe, asa mai merge ,apoi din nou la drum.....A22 ...un chin, profesorii au iesit la interval...75-80 km/h....neamul lor sa fie de ras !





La Bologna ajung dupa amiaza...e bine inca ,am ceva timp de rezerva, meciul se joaca la Ferrara...insa eu sint in deplasare,si arbitrul tine cu gazdele...asa ca in seara asta nu ajung acasa,,,doar pe undeva pe linga Verona...parking,engine off...dinner ...e dupa aia un pic de net,si nu pot lipsi de la intalnirea cu mos Ene !
Ce nu am facut azi,las pentru maine ....noapte buna !
Suita olteneasca !


luni, 26 septembrie 2011

Inceput de saptamina destul de furtunos....sau cu alte cuvinte iar umblu cu botezu' prin partea de nord-est....Trento-Verona-Ferrara-Lugo, nu sint locatiile exacte,dar ma rog ,prin imprejurimi.

Pai cum altfel,imi lipsea doar caldarusa si tarcovnicul....noroc ca umblu cu dinozauru', ca altfel intra lumea la ideei .



Nu prea am amintiri, ca am fugit de la o destinatie la alta,pauza de pranz la Ferrara, apoi un somnic mic,poze cu un Iveco decorat,apoi din nou la drum ....returul m-asteapta pere Kaiser,viata mea....au un suc lipicios,ca o sa ma lase tantarii in pace toata saptamina.



Gata lume, am ajuns la garaj ...parcat animalu' in vie si plec acasa ...pe maine !

vineri, 23 septembrie 2011

Vineri ,in sfarsit .....sau din pacate , a mai trecut o saptamana din viata noastra,am de facut o livrare la Limena,linga Padova apoi doua incarcari in zona Castelbaldo si Monselice......de fapt am facut trei pina la urma...vai de mine !
Nu am alte comentarii de facut,am ajuns tarziu la Merano,si mai tarziu acasa.....cu 5 minute inainte de miezul noptii....nu asa vad eu o zi de munca,insa nu prea ai cu cine sa te mai certi....sintem pe cale de disparitie ,noi astia care respectam legea !
Poze si cele mai bune urari pentru weekend !









P.S.
Maine este ziua lui Marian,colegul si amicul meu,asa ca daca nu ajung sa postez nimic,scuze anticipate !

joi, 22 septembrie 2011

De dimineata, pe racoare …..am plecat la vanatoare…de tantari,ca numai aia erau prezenti …hahahahaha, dupa cafeaua aproape rece,ca am uitat de ea in suport …uffaaaaa, abia astept weekend-ul , ca sint adormit rau .
Si ca sa nu imi ies din ritm cum ajung la destinatie,Caldes, urc dierect pe cantar,webasto on si o tai catre lumea lui Morfeu….unde intalnesc o urmasa a nibelungilor….mai sa fie, hai ca-mi place faza …numai ca atunci cind era mai fierbinte situatia ,aud ..cioc,cioc,cioc…..boooooo, asa stii ca a venit mos Thor cu ciocanu' sa scape fata de la necaz…cind colo era responsabilul ala smecher de ieri ….hai ca azi te incarc repede …..da,da …mersic,numai ca in gand deja era pomenit tot arborele genealogic de la maimuta pina in zilele noastre !
Ziua buna se cunoaste de dimineata,asa ca recunosc ca azi o sa fie ok….am citit in stele….alea verzi pe care le-am vazut dupa ce am tras un cap la semiremorca ….se vede ca inca dorm .





O fuguta pe A22,apoi MeBo…si in sfarsit ajung la Merano, descarc imediat… "stejar, extrema urgenta "…dupa care o iau usurel catre munti ,Gampenpass…una dintre strazile mele preferate,unde poti simti din plin cei 460 hp ai dinozaurului…plus un sunet care te face sa iubesti camionul asta …..da gata cu vorba,opresc pentru pauza de masa la umbra...in natura !





Brez, ajung cu 15 min in avans, defect profesional……am mai subliniat asta,insa azi chiar mi-a placut, erau peregatiti pentru un alt camiondeci…1-0, pentru mine .
Inapoi la Merano,tot peste munti, trec peste podul provizoriu cu teama, tine sarcu la 46.t ale mele,insa scartaie precum stejarul lui Pacala !
Mai o poza,mai o depasire…..fac cateva pitstop-uri, ca sa las coloana sa treaca , m-a trezesc din nou la fabrica unde sper sa am din nou precedenta….insa asa cum am vazut in stele de dimineata….nu pierd nici macar 5 min,descarc apoi decid sa fac o scurta pauza…apoi spre casa cu muzica regimentului.
Noapte buna ! !

miercuri, 21 septembrie 2011

Dupa festinul de aseara, am adormit catre miezu' noptii…la 4 eram deja in picioare,noroc ca nu mai am cocosul ala …ca il lasam fara fulgi .
Controlul de rigoare ,cafeaua si din nou fuga la Merano, am o banuiala cam naspa…o sa gasesc la fel ca ieri….camioane cam putine prin garaj…deci, tota lumea la Zipperle…..abia aveai loc sa intri in curte si faci cantarul….mai nene astia nu mai au familii…..nu mai au nimic sfant in lumea asta …..vai de mama ei de lume !
La fel ca ieri,parchez si pregatesc patul…insa acum am de stat mai mult…..si dorm 3 ore ca in statiune dupa masa de pranz…vine omuletu' si ma trezeste ,hai ca e randul tau ….unde zic eu ….. se da ceva sau e gratis azi ?





Bun ,descarc si o iau usurel peste munti…passul Palade,asa dor imi era de el …bag la foc automat un sac de poze si nici nu am timp sa fac caz…sint deja la destinatie….natura asta ma lasa fara cuvinte !





Eeeeeee, insa aici incepe comedia ….nu stie nimeni nimic ca de obicei,iar cind se lamuresc treburile…s-a stricat motostivuitorul….era normal, 11.30 nimeni nu vrea sa lucreze peste program,asa ca sint trimis la Revo'….uffaaaaa, ce criminali, am trecut mai devreme pe acolo, ca alta strada nu aveam disponibila….si cu injuraturile de rigoare….intoarce bre animalu' si da-i sandale ,poate mai gasesti pe cineva pe acolo…..am avut noroc insa ,am gasit persoana potrivita …un baiat de nota10, in 60 de minute eram deja pe picior de plecare.




Fac A22 la intoarcere,undeva se lucreaza la un pod iar incarcat nu risc sa trec pe cel provizoriu….nu prea mi-a prezentat incredere de dimineata, la Merano este la fel cum am lasat ……balamuc , asa ca iarasi o stau sa astept …..cine stie pina cind.
La buna vedere !