luni, 31 octombrie 2011

Vineri seara am ajuns tarziu in garaj,dupa aventura aceea m-am ales decit cu o raceala super,nimic altceva,asta inseamna ca inca mai tin la tavaleala...astazi sint aproape in forma, santierul stradal este la doar o ora de mers, asa ca nu imi fac probleme, si acompaniat de colegi , ma pun in miscare .
Toamna asta este fantastica,cuolorile si reflexul frunzelor aramii,galben,rosu aprins,maro sau verde palid....plus albul mestecenilor ma face sa am parte de un tablou nemaivazut al naturii.





Strada este buna pina la santier, avem doar doua curbe cam " imposibile " pentru 13,60 dar incet si cu ajutorul unui pilot, se poate trece ...se putea face inca un metru de umplutura acolo,si era si mai ok.


Dupa livrarea peretilor de sustinere, o iau din loc catre Albiano, am o livrare pentru zona Bassano,apoi din nou la Dueville...peretii aia sint asteptati miercuri in santier .
Insa nu o sa fiu eu cel care livreaza, am alt traseu,bineinteles dupa ce in garaj imi cuplez semiremorca Rao deja incarcata .....grazieeee !
Marcel Budala - Hora ![acordeon]


duminică, 30 octombrie 2011

Hai-hui !

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Esti sanatos ?

Şoferii de cursă lungă sunt adesea supraponderali şi au o sănătate şubredă. Prin motivare, instruire şi responsabilitate sporită din partea angajatorilor şi a şoferilor, starea sănătăţii poate fi îmbunătăţită.

Unu plus unu fac doi. Și la fel de evident este şi faptul că sportul practicat cu regularitate, combinat cu un regim alimentar corect, duc la o viaţă mai sănătoasă. În ciuda acestei formule aparent simple, populaţia Europei este din ce în ce mai supraponderală, iar numărul europenilor care suferă de obezitate s-a dublat în ultimii douăzeci de ani. Un grup care atrage atenţia în mod deosebit, când vine vorba de regim alimentar nesănătos şi condiţie fizică slabă, este cel al şoferilor de autocamion. Șoferul european are o medie de 1,80 metri în înălţime şi 91 de kg. Acest lucru duce la un BMI* de 28, care indică supraponderabilitate şi este cu numai două puncte sub valoarea oficială pentru obezitate, respectiv un BMI de 30. Acest lucru a reieşit dintr-un studiu efectuat de Volvo 3P pe un eşantion de 2.300 de şoferi din toată Europa.

Dar dacă în teorie este atât de uşor să fii sănătos, de ce este atât de greu în practică? În mod firesc, un răspuns la această întrebare ar putea fi lipsa de voinţă şi problemele de atitudine. Dar în cazul şoferilor de cursă lungă, poate că răspunsul ar putea fi unul foarte simplu, şi anume facilitarea aplicării acestor condiţii teoretice de către şoferi, pentru a le îmbunătăţi starea de sănătate.

În 2009, Institutul de Sport şi Sănătate din cadrul Universităţii din Utrecht a identificat persoanele care lucrează în domeniul transporturilor ca fiind un grup cu risc ridicat în ceea ce priveşte starea de sănătate. La solicitarea Institutului, Inge Van Bogerijen a studiat acest subiect şi a prezentat concluziile într-un raport special*. Inge a ajuns la concluzia că şoferii de autocamion fac parte dintr-un mediu extrem de aparte, atât din punct de vedere fizic, cât şi social. Nu-i de mirare, aşadar, că aceştia sunt de regulă supraponderali.

„A fi permanent pe drum reprezintă pentru şoferi un obstacol către un stil de viaţă mai sănătos. În studiul meu am constatat că mulţi doresc să aibă un stil de viaţă mai sănătos, însă consideră că nu există prea multe modalităţi practice de a face acest lucru”, afirmă ea.

Cel mai important motiv pentru starea precară de sănătate a şoferilor pare a fi mâncarea extrem de bogată în grăsimi servită în parcările pentru autocamioane, combinată cu sedentarismul activităţii în sine şi lipsa cronică de timp, care este o consecinţă a timpului de lucru prelungit.

„Există şi alimente sănătoase la restaurantele din parcări, însă problema este că de cele mai multe ori acestea sunt mult mai scumpe. Șoferii fie nu doresc, fie nu-şi permit să plătească aşa de mult”, spune Inge Van Bogerijen. „Mai mult, parcările pentru autocamioane nu oferă facilităţi pentru sport. Adesea în parcări nu există săli de sport, iar autocamionul nu este locul ideal pentru exerciţii fizice, din cauza spaţiului limitat”.

Însă un aspect interesant constatat în timpul acestui studiu a fost acela că şoferii intervievaţi consideră că această problemă este importantă şi sunt dornici să discute despre sănătatea lor.

„La fel de important însă a fost şi faptul că mulţi dintre ei nu conştientizau acest stil de viaţă. Mulţi dintre ei nici măcar nu se gândeau la sănătatea lor, însă au început să se gândească la aceste aspecte în timpul discuţiei. Una dintre concluziile mele a fost că problema sănătăţii trebuie abordată cu mai multă responsabilitate.”



* Studiul realizat de Inge Van Bogerijen este intitulat „What moves truck drivers? – A qualitative study on the meanings that truck drivers give to health promotion in the work place and to the environmental factors that influence their health.”


Supraponderabilitatea – o problemă foarte serioasă

Nu toate persoanele supraponderale se îmbolnăvesc. Dar greutatea în exces, mai ales obezitatea abdominală, este una dintre principalele cauze pentru creşterea glicemiei, a colesterolului şi a tensiunii. Acest lucru creşte riscul de diabet şi de boli cardiovasculare şi, în cel mai rău caz, riscul de accident vascular cerebral şi de infarct. În plus, greutatea în exces cauzează adesea insomnii.
Sănătatea este o problemă de siguranţă
Activitatea fizică mai intensă şi un regim alimentar echilibrat, la ore fixe, dau rezultate în timp scurt. Un studiu realizat în Olanda, în industria transporturilor, arată că, în numai 12 zile, tensiunea şi nivelul colesterolului se pot reduce atât de mult încât aceste probleme nu mai trebuie tratate cu medicamente. Studiul mai arată că distanţa de frânare la o viteză de 70 km/h, în cazul unui şofer de autocamion cu un regim alimentar nesănătos, este cu 30 de metri mai mare decât a unui şofer care mănâncă sănătos.
SURSA: „SIKKERHED OG SUNDHED BAK RATTEN” (SIGUR ȘI SĂNĂTOS LA VOLAN), STUDIU DESPRE LEGĂTURA DINTRE REGIMUL ALIMENTAR ȘI SIGURANŢA RUTIERĂ.

vineri, 28 octombrie 2011

Am dormit bine,chiar foarte bine,nu m-a deranjat nimeni,vecinii mei ...un francez si un italian, au plecat odata cu mine.

Liniste si pace pina la Trento, ajung chiar anticipat la descarcare,apoi fuga in garaj unde schimb semiremorca, am deja una incarcata pentru Vicenza.....mmmmrrrrrrrr, nu prea sint incantat ,dar unde-i lege nu-i tocmeala !
O cafeluta, apoi la drum, il recuperez pe Gianluigi la Pergine, asa macar am un tovaras de drum.....insa neprevazutu' era azi cui ochii pe mine, singurul semafor pe Valsugana...se face galben,apoi rosu...frinez, normal, insa am parte de o surpriza......ABS nu functioneaza.....se blocheaza rotile pe semi.....rezultatul este dezastruos.....marfa a afugit de pe paleti ...19 !

Am doua variante....o aleg pe cea mai grea.....il sfidez pe Sisif, adica repozitionez porfirul pe alte palete....munca de ocnas, insa vreau sa-mi demonstrez mie insumi ca sint in stare sa fac asta .
Ajutor primesc imediat, Gianluigi,Sorin si Costel,insa din cauza restrictieii de la ora 16 ramin singur din nou...ma dor mainile,spatele,picioarele,insa am un singur gind ....sa termin cu asta si sa incarc camionul pentru luni .
La venirea serii am parte de o surpriza placuta....soferii de la Esse solai, incarcatorii,si inca doi muncitori,au venit sa m-a ajute, le multumesc din suflet ...un gest cu adevarat colegial...si la ora 18.30 era totul terminat,in plus aveam si incarcatura ptr luni aranjata.
Prietenii nu trebuie sa-i cauti.....te gasesc ei !

Victor Socaciu -Omul cu o chitara !


joi, 27 octombrie 2011

Destinatia Milano, apoi Verbania....destul de complicata ziua de azi, asa ca decid sa plec putin mai de dimineata, trebuie sa intru aproape in centru la Milano, cu o incarcatura de piatra ptr calea ferata, de fapt pentru liniile de tramvai , insa orice minut intarziere se traduce " balamuc ".

Era inca intuneric cind am intrat la vechea cazarma de la Garda de Finante,actualmente sediul unui terminal feroviar,si destinatia finala a incarcaturii mele.....in 15 minute deja eram din nou la drum, UGo face treaba buna si imi indica ruta perfecta pentru Settimo,unde schimb semiremorcile,in locul Rao cuplez Schmitz-ul....deja incarcat cu motostivuitorul pentru operatiunile de descarcare.....la drum cu muzica country ,peisajul de toamna este superb,iar apa lacului Maggiore de un albastru infinit .




La Verbania politia deja m-a astepta, nu am combinat nimic,doar pentru escorta....am ajuns la timp, echipa este in pozitie,mai ramine doar sa intru cu Dino in piata.....hahhahaha, daca se poate numi asa, in sfarsit,cu atentie am intrat ,intors camionul si au inceput operatiuniile de descarcare, spun asa pompos, pentru ca pareau operatiunii MI, politia peste tot, lume curioasa,masini parcate aiurea si nelipsitii pensionari...ei sint cei mai simpatici,curiosi si melancolici...eeeeee, Trento,ce oras frumos...Alpii si traditiile de acolo...alta lume.!
De intrat a fost usor,deci si la iesire trebuie sa fie la fel....primesc aplauze la scena deschisa si un nou supranume....magicianul.....o sa imi fac o tablita pentru pus in parbriz.



Din nou la drum,in sens invers...totul, recuplez Rao, pun la punct trenul de gume de la Schmitz, imi recuperez roata de rezerva,incarc si in putinul timp ramas incerc o incarcare la Bergamo, insa lipseste spatiul necesar ,asa ca in prima parcare trag pe dreapta.... linga Rovato , stop masina,jos ancora....pauzaaaaaa !
Tv, net....cina,un pahar de lambrusco rece, un coleg cu care poti schimba cateva impresii, apoi ....noapte buna tuturor !

Harmony Duo-Bun e vinul ghiurghiuliu !


miercuri, 26 octombrie 2011

Prin ploaie ,prin balti,prin mii de picaturi ....am ajuns in garaj...o cafea dubla si webasto on, totul este ok, muzica si verficarea cb-ului, dupa care ....la drum, catre Venetia ....cursa predestinata....imi lipseste gondola insa , dino este incarcat si nu cred ca pluteste .

Livrez fara tragere de inima, tot pe ploaie, un loc cat o batista de marinar.....uffaaaaa, sint deja ud, dar fericit, nu stiu insa de ce , poate ca imi place peisajul de toama, asa ud fleasca cum este .
Incarc klinker la Travesio, in aceleasi conditii.....numai cred in miracole, insa dupa ce am terminat de incarcat .....a cam incetat si ploia , cite un strop ici colea,insa incepe sa se arate soarele...in departare insa !





Masa de prinz si o repriza de somn ,apoi descarc la Tassullo....muntii imi fac cu ochiul, au o mantie alba de zapada superba....hmmmmm, mi se face frig .
Scap de coada aia mica , parc eram o vulpe bearca, si reiau semiremorca mea...fuga -fuga in Camparta ,apoi la garaj cu cantec proletar .
Alte minunatii nu am mai facut azi, nu sint un magician ,ci doar un biet pamintean .
Noapte frumoasa tuturor,nu ratati ziua de maine !
Iubito, vine toamna peste toate !


marți, 25 octombrie 2011

Ce bine se doarme cind ploua, dormi fara vise, webasto-ul toarce ca un pisic si nu te deranjeaza nimeni,liniste si pace ....pacat ca suna ceasul ala de dimineata, as mai fii ramas inca cateva ore .

Ploua, din nou, ufffaaaaa, o sa scot barca gonflabila din cutie, cine stie poata o sa am nevoie de ea , este o atmosfera gri, de toamna tarzie,frunze care se zboara purtate de vint, lumea zgribulita, culorile pastelate imi fac cu ochiul.....as fii vrut sa fiu la munte , la aer curat,insa ma asteapta fabrica aia ingrata de ingrasaminte .
Si cum nu eram in toane bune azi , marai la omul -mobil,descarc si matur tipper-ul, insa vine seful de tura si incepe un mini-scandal ......nu ai respectat " n " aricole din constitutie,cod penal si cod civil .....mai avea putin si ma baga la curtea martiala....as fii pus mina pe levier,insa eram departe de casa, asa ca a trebuit sa accept o mini pedeapsa .....1 ora de asteptare, in curte ,inainte de a avea documentele de transport .

Nu m-am pus la mintea lor, ca se lasa urat rau , am preferat sa-i lasa in plata celui de sus ....ca de, cei saraci cu duhul sint nevinovati .
De acolo, din nou pe nationale, ploaia prezenta ....ca raia ,ajung inainte de pauza de masa la fabrica de cioburi, la recuperare adica, incarc destul de greu,dupa care o iau spre casa , ca acum vine noaptea.


Livrare fara surprize ,la sticlarie,apoi fac un salt in Camparta , incarc piatra pentru caile ferate ....ce bucurieeeeee, pe naiba, inca o zi cu tipper-ul ala mic .
Va pupa nenea !
Scotch vs Disco DJ - Disco Band !


luni, 24 octombrie 2011

Un sfarsit de saptamina destul de zbuciumat...am dormit,facut cumparaturi...umblat brambura prin munti....participat la sarbatoarea castanelor....ramas socat de disparitia unui sportiv....in fine , am avut ceva activitate.
Bunnnn, asa ca de dimineata am intalnire cu Dino in garaj ,la patrat, camionul si colegul, omul si bestia !
Destinatia Milano, apoi transferul casutelor de la Varese la Settimo, pe hartie suna bine,dar in realitate nu prea este asa...aglomeratie de la Bergamo pina la bariera vest, apoi din cozi , pe ss catre Vigevano, un balamuc total...cred ca numai bandit cu optimizarea lui este vinovat.

Livare intr-o bucatica de loc, putin mai mare decat camionul, nu am avut timp sa fac poze....poate data viitoare, dupa care , micul dejun si pauza de somn.
Pina aici nimic deosebit, nu mai fac caz de semafoare si trafic ,insa la schimbul de semiremorci raman fara cuvinte.....pana pe dreapta ,ultima axa ....uraaaaaaa, sa vezi cum fac eu miscare acum ....si chiar asa a fost ,am pus roata de rezerva a tractorului, si sar si peste pranz, asa de luni, nu am de ales,altfel nu mai ajung sa incarc pentru maine .

La Varese m-a apostrofeaza un politist....intri cu viteza, pe interzis...si mai vrei sa fiu si gentil....booooo, nu comentez , il las in pace , el face la fel si imi da drumul sa plec ....nu cred ca vroia sa intre in contact cu centrala , unde aveam un permis asa frumos de intrare in centru .
Fac ce fac si iar ajung pe autostrada, cu timpul satu inca bine,sper sa ajung la timp,altfel se repta istoria de lunea trecuta .

Il recuperez pe Dino din parcare ,si dupa ce termin cu balamucul , o luam din loc catre .....pai sa vedem pina unde ajungem , important este sa fie si trattoria , ca am o foame de lup,afara ploua ,si nu am chef sa pregatesc nimic .
Noapte buna !
Invirtita din Simleu !


duminică, 23 octombrie 2011




Marco Simoncelli (Honda) a decedat astăzi la spital după ce a fost implicat într-un accident şocant în cadrul Marelui Premiu de Moto GP de la Sepang.
Acesta a pierdut controlul motocicletei sale şi a căzut chiar în faţa americanului Colin Edwards (Yamaha) şi a multiplului campion mondial Valentino Rossi (Ducati). Cei doi nu l-au mai putut evita, iar Simoncelli a rămas la pămînt. Casca i-a sărit de pe cap în momentul impactului şi nu l-a mai putut proteja. Iubita sa, venită să-l susţină, a urmărit toate imaginile şocată din zona boxelor. După jumătate de oră de la accident, oficialii au luat decizia de a anula cursa oprită după numai două tururi. Edwards s-a ales cu un umăr dislocat, în timp ce Simoncelli a fost transportat de urgenţă la spital.

În tot acest timp Valentino Rossi, un bun prieten al lui Marco, a stat îngrijorat la standurile echipei sale, aşteptînd noi informaţii. Din păcate, rănile suferite de Simoncelli au fost mult prea grave, iar italianul în vîrstă de 24 de ani nu a mai putut fi salvat!

R.I.P Marco !

vineri, 21 octombrie 2011

Am avut o noapte de cosmar...galagie,masini,camioane in tranzit .....minoritatile noastre in tranzit din Franta catre alte tarimuri mai primitoare ...plus un gay de dimineata , care privea prin parbriz ....era sa-i arunc cu un pantof in cap....nu mai dorm acolo nici legat .
Locul de destinatie era la 5 km ,asa ca am inceput activitatea la 7.oo, un pic de boierie, dar comparativ cu restul zilei , era mai nimic .


Descarc in 10 minute , apoi o iau la galop catre Brescia, incarc tigla pentru Pergine, cu ceva intarziere la locul cu pricina.....vesta refectorizanta,bocanci ,camionul la poarta .....bon de intrare , aloooooo, da ce am ajuns la Pentagon fara sa stiu ?





Vreau nu vreau, pauza de pranz o fac in garaj, trebuia sa intru pentru motorina, nu imi ajunge si pentru cursa de Vicenza,cu care inchei ziua si saptamina ....asa boier ,mai zic si eu .....fara caftan !
Printre melodii 80's si km macinati ,ajung la destinatie .....full , am de asteptat si aici ....asta este blestemul faraonilor aia ...aia cu piramidele netezite .....nu am de ales si trec la intretinerea tehnicii din dotare ...suflat,maturat,sters praf,intocmit documente ....tot ce se poate face, ca somn nu am .
Noroc cu Gelu,colegul meu, mergem impreuna acasa ....mai schimb o vorba cu cineva .....ufffaaaaa, gata cu viata de lup pentru saptamina asta .
Va pupa nenea ...pina luni....ne auzim din nou la .....Milano !

Tudor Gheorghe - Niciodata toamna !


joi, 20 octombrie 2011

A plouat azi noapte, pic....pic....pic.... asa bine am dormit , nu va spun , ca va fac pofta.
Bun desteptarea, inviorarea de dimineata.....toaleta sumara, la canistra cu apa rece , ca altceva nu am in zona, apoi cu cintec inainte ......usurel insa , ziua buna se cunoste de dimineata,si incepe bine cu o ....pauza,normal,cafeaua si cornul ,apoi din nou un pic de pisiceala la caldura .....pina la 9.oo nu am autorizatie sa intru in oras .
In sfarsit suna si telefonul rosu,pot intra in oras....asa ca o iau usurel la pas, nu pot altfel...este un trafic infernal....9.oo ,unde merge toata lumea asta ......boooooo, nu pot sa raspund la aceasta intrebare .


In piata, era ok, politia municipala,politia stradala,carabinieri si pompieri.....ce dracu' frate ,am adus o bomba atomica si eu nu stiu.....lipseau cei de la salvare,finante si corpul forestal....pariez ca erau ascunsi pe alta strada .
Descarcarea de urgenta , apoi ...stinga -dreapta...sens giratoriu,stop,semafor...iar la stinga ....iar la dreapta ....am obosit sa scriu , insa pina la urma am iesit din oras, si ce usor am intrat !

Pina la Milano nu am probleme, si nici la schimbarea semiremorcilor.....la pranz sint deja in directia Torino, timp frumos,18 grade ,vant caldut ,trafic usor.....adica o cursa de placere .....sun si andrisantu', care intre timp m-a anuntat de schimbarea locatiei, vine si ma preia la intrarea in oras , bv nene, asa mai merge ....pierd timp din nou, se descarca cu o macara, lipsesc sculele de precizie.

De aici pina la urmatoarea locatie , mai am de mers aproximativ 65 km, plus - minus 1 ora , marfa este pregatita ,asa ca macar in ultimul ceas sper sa nu astept ....insa nimic, azi nu merge ,sau mai bine zis ,toata saptamina nu a mers ......ma resemnez si pina la 17 nu am de ales ,stau cuminte , dupa care .... inapoi catre Milano....uffaaaaaa, ce balamuc domnule !

Seara vine si se duce , vine intunericul si eu tot pe drum sint .....sfintii i-am epuizat deja, am trecut la lista de asteptare a viitorilor canonizati .....dar intre timp ajung in parcare , una nasoala, scuze ptr termenul folosit ,dar era cel mai dulce .
Nu mai fac nazuri, imi pregatesc cina linistit si dau drumul tv ....sint prea obosit sa mai scriu ceva la blog, las pentru maine.....prin jur se invart tot felul de personaje " ciudate ", las cortina si trec la somn .
Pe maine !
Nicu Alifantis - Vino Noaptea !


miercuri, 19 octombrie 2011

Ce bine este casa, in familie , stiti si voi,insa se face dimineata prea repede, hmmmmm, tot o sa reinventez eu pina la urma ceasul si orele de odihna...insa pina atunci , controlul bestiei,o cafea si la drum ,destinatia Merano .
Am astazi un traseu intortochiat, de nici eu nu stiu cum sa-l incep, insa ma bazez pe cativa factori..neprevazutu' si umanu'...asta mai din urma este cel mai periculos,iti da totate socotelile peste cap.

La fabrica lui nenea Puff, am asteptat o eternitate ca sa pot descarca, nu am cuvinte pentru a descrie modul de lucru " atipic " si antiproductiv al muncitorilor de acolo...aia se gindesc doar la ei,cum sa treaca ziua si munceasca cit mai putin ....asa as pune o injuratura in limba lui Goethe...sa intelaga si sa-i usure putin .
Dupa aproape 3 ore ,termin cu merele.....acum incepe balul, trebuie sa incarc , si sa fac doua livrari, insa inspirat de muza camionistilor, sun mai inainte de a urca catre San Mauro, cariera de destinatie, si ...hop, sare iepurila din palarie....urechiatu' bre...ala care iese la circ , si m-a procopsesc cu inca o incarcare intermediara,la o alta cariera , perfect paralela cu prima ....mama lor de specialisti in planning !
Timpul trece , camionul nu merge , leafa nicidecum, incarc in graba si trec muntii .....astepata la intrare ca am alte masini de completat...suna sec o voce la telefon....cunosc vocea aia bine de tot , m-a abtin sa nu o trimit la stramosi ,si imi pregatesc prinzul .


Pe la 13.oo termin cu completarea , si o iau din loc .....nu mai ajung eu la Torino in seara asta nici daca zbor , incep sa-mi fac griji si pentru prima livrare , este trafic si se merge greu pe A22, dar la final ajung in timp util .
In seara asta se doarme la Milano, buuuunnnnn, am timp sa schimb semiremorcile si sa pregatesc ziua de maine , de dimineata intru in centrul de Varese cu casutele mele,celebrele casute .
Noapte buna tuturor !
German Military Marches - Erika !


marți, 18 octombrie 2011

Dupa o noapte linistita , de dimineata am descoperit in parcare inca vre-o doua cisterne,cind au sosit astia,ca eu nu am auzit nimic ,sau au intrat in varful picioarelor,sa nu deranjeze,bravo lor ,baieti de treaba soferii astia .

In sfarsit aud numarul la megafon ,o iau din loc catre intrare , fac cantarul si in 2 min sint deja la incarcat ...chestie interesanta , primul camion care intra azi ...ce onorat ma simt ....da , insa la cintar imi lipseste ceva greutate, asa ca mai fac o tura la magazie , dupa care sint in regula...uffaaaaa, acum incepe distractia , pun mina pe " stiloul ingineresc " si nivelez piramidele din semiremorca, asa in ciuda egipteniilor , ale lor dureaza de mii de ani,ale mele doar 5 min ...hahahahahah, apoi la vele marinar . adica acopar incarcatura cu prelata, distractie la maxim .
Actele si o cafea , apoi la drum, trebuie sa alerg azi, nu am de ales, Milano-Loreo, apoi o incarcare pe linga Verona, nu prea am timp de stat la umbra .....neeeee, la soare ca a venit deja toamna .

Si dai ,si dai ...pina la destinatie nu m-am oprit ,in program ,,,,pauza si din nu la munca , se descarca materia prima,insa ce ramine in urma este o problema mare, pun mina pe alta " scula ", o matura robusta si ...trai neneaca , uite cum se fac banii, nu numai pe scaun la volan .
Ce sa faci frate ,mai sint si zile din astea, in sfarsit termin si cu maturatul ,fac iesirea din firma si din nou la drum, ca se face seara imediat .....noroc ca in prealabil am cerut informatii despre locatie, asa ajung la fix ....pe cimp, adica nu ,in livada cu meri .....parca era un capitol inchis asta cu fructele ....boooooo ?

Pina la urma iese totul bine, incarc , asigur totul, si pina la centrul comercial nu mai opresc .......nu descarc acolo,nu ....acolo fac cateva cumparaturi ,ca la Trento nu mai ajung in timp util, vorbesc si cu Cristian la Torino....Award nume de scena , era ceva timp de cind nu mai aveam stiri de la el .
Ajung pe intuneric , ultimul mohican ....imi zic , insa in timp ce meditam ,apare si Dino, aha, asta chiar e ultimul...moustache' , ca are niste mustati demne de un anumit segment al populatiei migratoare cu palarii mari !
Na ca am comis-o din nou, Wiki o sa dea pe spate la termenii folositi de mine .....Wikipedia , desprea ea este vorba, ce aveati in cap voi !
Noapte buna popor !

Eric Clapton - River Of Tears !


luni, 17 octombrie 2011

Dupa un weekend de leneveala si odihna,ca altceva nu am facut....serbarea dovlecilor,anul asta nu s-a tinut,crizaaaaaaaa.....de dimineata am luat-o din loc,cam fara voie ,insa de nevoie ...ufffaaaaa, ce mai tura vura, eram plictisit rau de dimineata, si pina la Milano drumul este destul de lung,noroc ca mai ascult citeva perle pe cb ,ca altfel adormeam pe autostrada .


la locul faptei,adica la destinatie ajung mai spre amiaza....eeeeeee....exagerat ,dar nu mai lipsea mult , noroc ca am timp sa fac pauza unde vreau eu,trag in parcare si saibbenpausen....ca de am muncit mult pina acum .
Cum dormeam eu asa bine, numai ca aud zgomot ca la stadion,parca eram la antrenament pe stadion....dai ma , las-o asa ...baga mare , sari la el ....ce dracu frate ,unde am ajuns , cind deschid ochii ...si perdelutele,surprizaaaaaa, un grup de elevi se distrau cu o minge ...mama lor de teroristi .
Ok,termin cu pauza si plec catre Tortona, sint asteptat de toata lumea...politie,muncitori .....usurel bre, nu sint cautat international,politia m-asteapta sa intru in centrul vechi .

Trag bestia in piata si fug la o cafea , ca imi era pofta,si asa nu sint gata baietii cu demontatul,nu imi fac probleme..sper totusi sa ajung sa incarc in seara asta,daca nu maine dimineata, ca de abia a inceput saptamina .
Incarc pina la urma si ies fara probleme din piata, nu am mai asteptat politia...aia maninca mult si nu sint seriosi,nici dupa sfertu' academic nu vin,asa ca dai in traznet cu tot cu fluiere .
Pina la Milano nu am probleme, de acolo incepe povestea ....nu este nimeni care poate sa faca transferul casutelor, si sint nevoit sa astept echipa care vine de la Tortona...alt timp ,alta distractie,sper sa nu doara tare ....nu mai ajung la incarcat azi...maine dimineata la 8,sint nr 2 pe lista .....ca pe timpuri la noi,fara lista nu merge ,in plus am companie un spaniol , are sistem de umflare automat pentru gume,asta da investitie .





Cina si tv,plus net ....am timp sa dorm , destul de mult,asa ca ..noapte buna kids !
Viva La Vida - Orchestral Version !