sâmbătă, 16 august 2014

Vacantaaaaaaa !


Multumesc tuturor celor care urmaresc acest blog , imi cer scuze anticipat pentru intreruperea postarilor in perioada 16/o8 - 1/09 ,a sosit timpul vacantelor si pentru mine ,va urez o vara placuta si la buna vedere !
In mod exceptional voi uza formatul " Editie Speciala " , altfel ne revedem in septembrie , cind imi voi relua activitatea alaturi de T-Rex , pe care ,sper ,l-am lasat pe maini bune .
Va pupa nenea !

PS.
News & foto pe FB !
https://www.facebook.com

vineri, 15 august 2014

Work in progress !

joi, 14 august 2014

Work in progress !

Spalat , parfumat , pus la punct ... Sper sa-l gasesc cum l-am lasat ... De azi sint in vacantaaaaa ! 

luni, 11 august 2014

Work in progress !

Volendo o nolendo , campania rosiilor a ajuns si la noi pe tabel...deci , T-Rex ia contact cu campu' ! 

joi, 7 august 2014

Work in progress !

Atentie la ... neatentie ! 
Cind ai alte preocupari la volan , in cele mai multe cazuri provoci un accident ... cei din imagine au scapat , au avut noroc .Va pupa nenea ! 


miercuri, 6 august 2014

Work in progress !

Printre alte activitati astazi , de rutina ...descarcat / incarcat T-Rex , ocolit gropi si evitat contacte neplacute cu ametitii din trafic , am avut onoarea sa parcurg in premiera ... pentru mine , bineinteles ... o parte din noua autostrada ce lega Brescia de Milano .
Liber ca pasarea cerului , nu exista un sistem de urmarire a vitezei , dar nu are nici zona  de serviciu pentru utilizatori ... In rest lucrarea este impecabila , astept sa parcurg restul ramas , adica zona unde am prestat si eu cu drag si spor la sfarsitul anului trecut ! 


marți, 5 august 2014

Work in progress !

O alta zi , o alta misiune ... se lucreaza la largirea unei strazi de munte , o serie de viaducte vor scurta cativa km plini de curbe periculoase ... platformele le transportam noi ! 

luni, 4 august 2014

Work in progress !

Jurmalul de bord al capitanului ...data stelara ... pfffff, luna august plus /minus 3-5 zile ... deci , incarcat , asigurat ...gata de livrare .... Austria ,amore mio ... Sint pe drum !