vineri, 31 octombrie 2014

Work in progress !



Happy Hallowen ... sau mai pe romaneste sa va priasca dovleacu' la cuptor , ca asa se facea pe timpul mosiilor si stramosiilor ,se respectau traditiile nationale ... acum umblam cu fundu' gol si traditii adoptate !

joi, 30 octombrie 2014

Work in progress !

Black & White ... T Rex ganditor la week- end , eu cu burta plina la televizor ... kids ... va pupa nenea ! 

miercuri, 29 octombrie 2014

marți, 28 octombrie 2014

Work in progress !

Dimineata pe racoare ... la propriu si la figurat , azi era rece ... eu stau cu gandul la soare ... al cui ? Al dobitocului ala care m-a facut sa pierd 1 ora degeaba .
Va pupa nenea , pina nu incep sa injur din nou ! 

luni, 27 octombrie 2014

Work in progress !

A fii , sau a nu fii ... parolist , a respecta sau a nu respecta ... Nepasare sau buna stiinta ... Ori una ori alta azi a trebuit sa astept peste 30' in fata acestei porti improvizate ! 


vineri, 24 octombrie 2014

Work in progress !

Milano la prima ora , un mix de injuraturi & bancuri la radio , o incarcare lejera ... ptr mine , T-Rex maraie printre dinti ... si un sfarsit de saptamana cit mai bun . 

joi, 23 octombrie 2014

Work in progress !

Mesteru' Costica , care repara si strica ... apoi totul modifica , si-a tras autostrada numai pentru el ! 

miercuri, 22 octombrie 2014

Work in progress !

Cam asa arata o furtuna de zapada deasupra orasului Merano ... brrrrr , mi-am luat bundita noua ! 

marți, 21 octombrie 2014

Work in progress !

Run T-Rex , run ... asta  a fost deviza zilei , avem un nou santier la munte , o conducta de fortaj pentru o centrala electrica . 

luni, 20 octombrie 2014

Work in progress !

Pe mine , la gradinita , tovarasa educatoare m-a invatat ca trebuie sa umblam pe strada cate doi ... deci , dupa 40 de ani inca aplic aceasta regula .
Va pupa nenea ! 

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Volvo Ocean Race Special Edition !

Volvo FH e FH16 in versione speciale Volvo Ocean Race



Il 4 ottobre prenderà il via la regata più dura al mondo: la Volvo Ocean Race. Per celebrare l’edizione 2014-2015, Volvo Trucks presenta una versione speciale del Volvo FH e del Volvo FH16 ispirata alla competizione.
"Si tratta di camion esclusivi con una "marcia in più", destinati a quei trasportatori per i quali il proprio camion è motivo di orgoglio e che vogliono partecipare al fermento e alla competitività che la Volvo Ocean Race rappresenta. Abbiamo integrato il dinamico design a onde di Volvo Ocean Race con le linee originali del camion per dare vita a un'espressione di forza e armonia", spiega Nigel Atterbury, designer in Volvo Trucks.
I veicoli Volvo FH e Volvo FH16 nell'edizione speciale Volvo Ocean Race sono caratterizzati da "The Splash" (la particolare grafica Volvo Ocean Race) sui lati della cabina, nonché dal logo Globetrotter Volvo Ocean Race, dai simboli Volvo Ocean Race all'interno e all'esterno e dagli speciali tappetini. Per la cabina, è possibile scegliere tra due colori appositamente selezionati: il blu scuro Dark Knight Pearl e il grigio Millennium Silver Metallic.

Globetrotter !

vineri, 17 octombrie 2014

Work in progress !

Su' e giu' in A 22 , giornata " calda " ... daca nu ar fii imbecilii aia de polonezi care fac economie de motorina ... noroc cu Monroe , mai uiti de necaz ! 

joi, 16 octombrie 2014

Work in progress !

Se pare ca incepe campania de toamna la ingrasaminte , deci ... Ravenna portul meu iubit , sosesc !
Sosit , cantarit si ... pierdere de timp , auchhhh sint singurul camion prezent ! 


miercuri, 15 octombrie 2014

Work in progress !

O alta bestie in actiune ... trebuie sa hraneasca moara "dracilor " care macina piatra de porfir , mult asteptata de mine ... pentru a o transporta clientului , ce o transforma in asfalt ... uffaaaaa , ce tura - vura , prea multe explicatii stintiifice la ora asta . 
Va pupa nenea ! 


marți, 14 octombrie 2014

Work in progress !

Dupa ploaie si furtuna , a sosit si vremea buna ... daca ar fii asa peste tot asa astazi , sa speram ca scap fara sa fiu botezat de Sf. Petre ... altfel imi pun culme ptr rufe in cabina .

luni, 13 octombrie 2014

Work in progress !


Tu, eu si-o umbrela, 
Tu, eu ne plimbam, 
Cerul ca o acuarela, 
Nu ne vede sub umbrela 
Cand ne-mbratisam. 

Pic, pic, pic, pic, pic
Ce mai ploua
La nesfarsit. 


miercuri, 8 octombrie 2014

Work in progress !

Usor inainte ... carma dreapta 3 carturi , ridicati randunicile ...  ca vantul o sa vina el , daca eram marinar cam asa sunau ordinele , numai ca sint sofer si am invatat altele ...  la ora 13 te chemam noi la descarcat , intre timp ma ocup de o alta faza din seria tuning T -Rex ! 


marți, 7 octombrie 2014

Work in progress !

Se anunta bine saptamana asta , calma ... fara stress , numai ca azi s-a transformat in cosmar ... 5,30 h pentru a descarca perele incarcate ieri .Uffaaaaa , tot programul meu s-a dus dreq , o sa ajung la Milano la ceas de seara , in plus a inceput si ploaia . 
Quanto ti amooo , Milanoooooo ! 


luni, 6 octombrie 2014

Work in progress !

Cum e sa incepi saptamana cu calm , fara stress si balamuc ... de mult nu am mai avut parte de o zi asa perfecta ! 

sâmbătă, 4 octombrie 2014

vineri, 3 octombrie 2014

Work in progress !



Conducatorul auto care executa o manevra de schimbare a directiei de mers spre dreapta sau spre stânga este obligat sa semnalizeze din timp si sa se asigure ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. Selectarea benzilor de mers înainte de intersectie se face astfel:

-în intersectiile prevazute cu indicatoare/marcaje pentru semnalizarea directiei de mers conducatorii de vehicule trebuie sa se încadreze pe una din benzile corespunzatoare directiei de mers voite cu cel putin 50m înainte de intersectie si sunt obligati sa respecte semnificatia indicatoarelor si marcajelor din intersectie;

-în intersectiile fara marcaje de delimitare a benzilor conducatorii de vehicule vor ocupa în mers cu cel putin 50m înainte de intersectie urmatoarele pozitii :

-rândul de lânga bordura sau acostament cei care vor sa schimbe directia de mers spre dreapta;

-rândul de lânga axul drumului cei care vor sa schimbe directia de mers spre stânga;

-oricare dintre rânduri cei care vor sa mearga pe directia înainte.

-când circulatia se desfasoara pe drumuri cu sens unic, conducatorii de vehicule care intentioneaza sa vireze la stânga sunt obligati sa ocupe rândul de lânga bordura sau acostamentul din partea stânga.

-daca în intersectie circula si tramvaie iar spatiul dintre sina din dreapta si trotuar nu permite circulatia pe doua sau mai multe rânduri, toti conducatorii de vehicule, indiferent de directia de deplasare, vor circula pe un singur rând, lasând liber traseul tramvaiului.


Strada statale 38 , asemenea accidente se intampla zilnic ... viteza , neadaptarea acesteia la condtiitile meteo ,lipsa disciplinei in trafic , si nu in primul rand lipsa totala de informatii privind circulatia pe strazile publice cu una sau mai multe benzi pe sensul de mers !

joi, 2 octombrie 2014

Work in progress !

Nu as prea vrea sa fiu in pielea colegului din imagine, are deja destule pe cap saracu' ... vreau doar sa atrag atentia tuturor , cind strazile sint inguste aveti datoria sa incetiniti pina la evitarea oricarui pericol ... valabil pentru ambele sensuri de mers .

miercuri, 1 octombrie 2014

Work in progress !

Dupa ploaie si furtuna ... plus sau minus cateva grade , vine si vremea buna ... pacat , se termina programul , mai vorbim maine , pina atunci ... pupici colegutzzziiii !