duminică, 31 ianuarie 2016

Week-end romanesc !

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Globetrotter !

luni, 25 ianuarie 2016

Work in progress !






Uite frate cum parcheaza uni , apoi ne miram ca rade lumea de noi !Daca incerci sa-i explici ai toate sansele sa te alegi cu capul spart , deci ...bizonu' lui tata !

vineri, 22 ianuarie 2016

joi, 21 ianuarie 2016

miercuri, 20 ianuarie 2016

marți, 19 ianuarie 2016

Work in progress !

Cind incepi ziua cum trebuie ... rezultatele sint pe masura . Prea filozofica chestia , ma duc sa pun de cafea si sa pregatesc micul dejun ! 

luni, 18 ianuarie 2016

Work in progress !

Am inceput bine saptamana ... 3 ore pierdute dimineata , 2 dupa-amiaza ... sa tot muncesti nu alta ... si la ceas de seara  pedaleaza bre , ca ajungi ultimul ! 

vineri, 15 ianuarie 2016

Work in progress !

Daca mai astept mult , il imbarc pe T -Rex si ma duc spre insule ... gasim noi ceva de facut si pe acolo ! 

joi, 14 ianuarie 2016

marți, 12 ianuarie 2016

Work in progress !

Pauza cafea dupa vantul de azi dimineata . Nu pricep ... cum unii nu pot pricepe ca avand conditii meteo extra , nu se poate pune in practica nimic .  

luni, 11 ianuarie 2016

Work in progress !

Gata , am inceput o alta saptamana de munca , cu o gramada de regrete ... s-au dus sarbatoriile de iarna ... s-a dus si Dodo ... am impresia uneori ca timpul sta pe loc , alteori ca zboara prea repede . Poate asa este , cine stie ... important edte sa traim fiecare clipa , minut , ora  alaturi de cei dragi ! 

vineri, 8 ianuarie 2016

In memoriam !



In urma disparitiei colegului Chiciorea Aurel , ca semn de respect pentru ceea ce a insemnat el pentru noi ...voi posta 3 zile acest doliu .
Sincere condoleante .

joi, 7 ianuarie 2016

A murit Dodo !



A murit Dodo ... mesajul vine ca un tunet ce rasuna in urechi si iti face sangele sa se congeleze ... a murit Dodo !
Dumnezeu astazi a fost impotriva lui , l-a luat intr-o lume mai buna unde poate avea nevoie de el , de bunatatea lui ... de glumele si hazul lui de moldovean molcolm , uneori taciturn ...un loc unde experianta si trairile lui pot fii de folos altora .
Cine stie ...cine poate explica ?
Nimeni .
Stiim doar ca in sufletele noastre ,colegul si prietenul nostru Aurel , a lasat un gol pe care nimeni nu-l va putea umple cu nimic .
Am pierdut un membru al echipei , un om bun si generos ...un tata adevarat pentru copii sai , un sot minunat si iubitor ...un OM , care niciodata nu a dat inapoi , a luptat cu viata si greutatile ,a suferit in tacere parca nevrand sa deranjeze pe nimeni cu probleme sale .
Mai avea multe de facut , ca fiecare om care are de purtat inainte o familie ... planuri de viitor si vise neimplinite .
Cind scriu aceste randuri din departare se aude un clopot ...suna lung si trist , suna a jale trei cuvinte ...a murit Dodo !

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Aurele .

miercuri, 6 ianuarie 2016

Rugaciune pentru un prieten !



Doamne, il prezint pe prietenul meu Aurel pentru ca sa-l binecuvantezi, sa-l ocrotesti si sa-l ajuti sa traiasca.
Tu care stii cum traieste, stii ceea ce il preocupa, ceea ce simte, ceea ce gandeste, la ceea ce aspira, ceea ce-i lipseste si ceea ce doreste.
Tu care stii cand plange, cand rade, cand este in singuratate; ocroteste-l, protejeaza-l, anima-l ca sa mearga mai departe, insoteste-l intotdeauna.
Si pe mine invata-ma sa simt ceea ce simte el, a fi disponibil cand are cel mai mult nevoie de mine, a fi amabil cand necesita cel mai mult a fi iubit, a-l vedea cand necesita a fi vazut, a-l auzi cand doreste sa fie auzit, a-i da siguranta cand o necesita, a-i veni in graba cand are nevoie de cineva, a sarbatori cand necesita a fi sarbatorit, a plange cand are nevoie de a se usura, pentru a ma simti mandru de el si a invata cat se poate de la el.
Pentru ca Tu ai fost, Doamne prietenul cel mare si neconditionat din totdeauna!
Te rog astazi pentru prietenul meu si pentru mine.
Pentru prietenia care ne uneste, binecuvanteaza-ne si intampina-ne cu dragostea Ta.
Toate le cer in numele Prietenului meu si al Tau Fiu iubit, Iisus. Amin.

marți, 5 ianuarie 2016

Work in progress !

Tempo matto ... sau cum iti vine sa tragi in parcare si sa dai drumul la gratar , de restul ne ocupam joi !