joi, 31 ianuarie 2019

Work in progress !

Cucu' bau ! Tot eu sint . Astazi ca sa nu ma plictisesc am fost scutit de cursa de carbune ,mi-au dat una de sare . Nu pentru mamaliga , ci pentru drumuri ...drumuri si poduri, varianta italiana. La cucurigu din deal , pardon ,,de pe lac ... tot un drac . Descarcarea si tolu' pe chioru' ca vine zapada !

miercuri, 30 ianuarie 2019

Work in progress !

Uite frate cum merge trenul in autostrada . Pffff , asta da mecanic , bate toate normele !

marți, 29 ianuarie 2019

Work in progress !

Aplicatia blogger pentru iphon-ul meu a incetat sa mai functioneze , motiv pentru care pina la renedierea "defectului" o sa trec la o masura de urgenta , postarea la sfarsit de saptamana !
Pina atunci insa la pranz m-am oprit acasa , adica la tratoria mea preferata , Il Pilotto / Peschiera del Garda !

joi, 24 ianuarie 2019

Principatele Unite !



Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești.





Unirea Principatelor Române a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești. Procesul unirii, bazat pe puternica apropiere culturală și economică între cele două țări, a cunoscut o etapă decisivă, care s-a dovedit a fi ireversibilă, prin alegerea colonelului moldovean Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate, la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.

marți, 22 ianuarie 2019

luni, 21 ianuarie 2019

Work in progress !

Grupul " Camionisti in Trattoria " a inregistrat azi 1000 de membri . La cat mai multi in viitor !




vineri, 18 ianuarie 2019

Work in progress !

Este frumos sa intalnesti amici pe strada ... Portul Marghera astazi , impreuna cu un geaman din seria aniversara 40 ani Volvo Trucks Italia !

 

luni, 14 ianuarie 2019

vineri, 11 ianuarie 2019

Work in progress !

Cantecul Capitanului Val-Vartej Cand norul furtunii si-arata In stare draceasca aiuritva Pe punte, senin, Capitanul Zambeste si trage din pipa Oal-oal-oal-oal-oal Cand urla nebun uraganul Si marea se zbate si tipa Pe punte, senin, Capitanul Zambeste si trage din pipa Oal-oal-oal-oal-oal Si nici cand pe punte un soarec Si-arata codita o clipa (chit-chit) Nu sare speriat Capitanul Zambeste si trage din pipa Oal-oal-oal-oal-oal Iar voi, dragii mei, inimosi De vreti sa va iau sub aripa Fiti gata, mereu fara teama! Zambiti, dar nu trageti din pipa! Zambiti, dar nu trageti din pipa! Oal-oal-oal-oal-oal


joi, 10 ianuarie 2019

Work in progress !

O zi ca oricare altra , timp pierdut , nervi ... un vapor in intarziere . Pentru a uita toate greutatile ajunge o seara impreuna cu colegi ! 


miercuri, 9 ianuarie 2019

Work in progress !

Hihihihhi , mai bine fatuca asta in fata ochilor decat soarele alora , stiti voi care ... merg la fel de incet amandoi !

marți, 8 ianuarie 2019

luni, 7 ianuarie 2019

Work in progress !

Un calcul simplu imi spune ca anul trecut am facut 121.889 km : 40.075 km * = 3,4 . Recapitulam , in 2018 am facut de 3 ori inconjurul pamantului !
Dodo , au trecut trei ani , sa nu crezi ca te-am uitat . Uneori ne aducem aminte de toate traznaiile ce le-ai facut tu si printre zambete se strecoara si o lacrima .


sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Globetrotter !

„Pentru a depăși problemele legate de trafic care diminuează calitatea aerului, cum ar fi ambuteiajele și emisiile, trebuie să dăm dovadă de inteligență. Trebuie să gândim în termenii spațiului pe care transporturile noastre îl ocupă pe străzi și ai surselor de energie pe care le folosim”, spune Lars Mårtensson, directorul pe probleme ecologice și de inovație de la Volvo Trucks.

Unii oameni susțin că autocamioanele mai mici vor fi soluția pentru transporturile de distribuție în orașele viitorului, dar lucrurile nu sunt așa de simple, consideră Lars Mårtensson.

„Acest aspect ar putea fi valabil pentru anumite regiuni. În general, însă, un autocamion încărcat la capacitate maximă constituie un mijloc de transport eficient din punctul de vedere al spațiului. De fapt, un autocamion de distribuție are o capacitate de încărcare de zece ori mai mare decât un autocamion mai mic.”


joi, 3 ianuarie 2019

Work in progress !

Sa zic ca azi mi-a mers mai bine ? Ok ! Pina a iesit asta in fata mea , normal are tot dreptul sa circule si el , oricum a ajuns mai repede la mama lui decat in garaj ! 

miercuri, 2 ianuarie 2019

Work in progress !

Inceput de an in forta ... dis-de-dimineata T-Rex fara curent , care l-ai furat ma ? In port dezastru organizat , trai neneaca si la multi ani ! 

marți, 1 ianuarie 2019

Sf.Vasile !

Prima zi a anului este închinată Sfîntului Vasile cel Mare, unul dintre primii patriarhi ai Constantinopolului, cel care a avut un rol esenţial în delimitarea ritului răsăritean, al ortodoxiei. În multe sate este sărbătorit ca patronul casei.




Dumnezeul dumnezeilor si Domnul domnilor, facatorul cetelor celor de foc si lucratorul puterilor celor fara de trup, mesterul celor ceresti si al celor pamantesti, pe Care nimeni dintre oameni nu L-a vazut, nici poate sa-L vada; de Care se teme si se cutremura toata faptura; Cel ce a aruncat din cer pe capetenia ingerilor, care din trufie si-a incordat grumazul oarecand si s-a lepadat de slujba sa prin neascultare, si pe ingerii cei impreuna cu dansul potrivnici, care s-au facut diavoli, i-a aruncat in intunericul cel adanc al iadului, fa ca blestemul acesta, ce se face in numele Tau cel infricosator, sa fie spre ingrozirea acestui povatuitor al vicleniei si a tuturor taberelor lui, care au cazut impreuna cu el din lumina cea de sus, si pune-l pe fuga; si-i porunceste lui si; diavolilor lui sa se departeze cu totul, ca sa nu faca nici o vatamare acestui suflet pecetluit; ci acesti pecetluiti sa ia taria puterii ca sa calce peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrajmasului. Ca se lauda si se cinsteste si de toata suflarea cu frica se slaveste preasfant numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Week-end romanesc !