luni, 30 septembrie 2013

Work in progress !

Noapte scurta cu plecare anticipata ...client multumit ...eu adormit , asa-i in tenis , avantaj el .
Apoi ...apoi astept cuminte sa incarc , cam 2.30 h ...hihihihi, noroc ca sint cslm astazi .
Va pupa nenea ! 

duminică, 29 septembrie 2013

Week-end romanesc !

sâmbătă, 28 septembrie 2013

Drive & fun !

Roşiile sunt o sursă excelentă de vitamina C, o singură roşie conţinând peste 50% din necesarul de vitamina C al unui adult. Ele mai conţin un procent însemnat de fosfor organic, potasiu, calciu, magneziu, acid oxalic şi sulf, substanţe benefice organismului.
Insa nimeni nu spune ca sint o sursa de stress pentru soferii care participa la campania agricola, ca sa numai spun de praf si de muste...care iti strica ziua ,si te fac sa devii un criminal ...pai cine nu iese de buna voie din cabina este achitat cu paleta.
Uite cam asa am inceput munca saptamana asta ,cu rosii si fructe ,apoi cu lemne si iar cu fructe ...prefabricate si din nou fructe ...si la sfarsit fier .
Fierul face si el bine la sanatate ,dar nu 31 de tone odata ...in rest week-end pe cinste si multa ...fericire !


Globetrotter !

vineri, 27 septembrie 2013

Work in progress !

Ziua buna se vede de dimineata...tinind cont de numarul de camioane o sa fie un ...dezastruuuuuuu ! 

joi, 26 septembrie 2013

Work in progress !

O frumoasa incarcatura de la gateru' lui jupan Claudiu ...noroc ca nu era prea departe destinatia !

luni, 23 septembrie 2013

Work in progress!

Pe drumurile prafuite ale campiilor ...in cautarea comorilor...rosii adica , ca nu se mai termina ! 

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Drive & fun !

O noua saptamana ,o alta aventura ...sau ma rog mai multe ,a sosit weekend-ul si toamna isi face simtita prezenta , racoarea de dimineata ...soare toata ziua ,iar noaptea se doarme mai bine .
Roadele pamantului sint stranse ...struguri,mere,pere ...recolta este calitate si toata lumea este multumita.
Postez un citat dintr-o caracterizare a lui Calistrat Hogas , unul dintre scriitori care mi-au umplut copilaria cu ale sale povesti de calatorie ,si care poate , in subconstient ,mi-a inspirat dragostea pentru munte .
"Calistrat Hogaş mărturiseşte profunda sa legătură cu natura: „Nu ştiu cum vor fi alţii, cât despre mine, ştiu atâta, că prin măsura timpului de îndată ce rămâne pe voia slabă a pornirilor mele de sălbatec, în necunoscutul dar al naturii. “Această mărturisire este realizată nu doar cu vorba, ci mai ales cu fapta, fiindcă rătăceşte cu Pisicuţa pe cărările munţilor, adunând în sufletul său imagini, oameni, evenimente, pe care ni le împărtăşeşte cu generozitate. "
In locul Pisicutei ,eu il am pe Dinozaur si ratacesc pe cararile muntilor cu cea mai mare placere ...si cu inima plina de satisfactia lucrului implinit,dus la bun sfarsit ...intrucat imbin utilul cu placutul .
La buna vedere !


Globetrotter !

joi, 19 septembrie 2013

Work in progress !

Din nou pe drumuri de munte...fara probleme, desigur ... numai ca acum la ceas de seara stau si -mi pun o intrebare...a fost real sau am visat ? 

marți, 17 septembrie 2013

luni, 16 septembrie 2013

Work in progress !

Dupa pofta de munca de azi dimineata...care era sublima, dar lipsea cu desavarsire...mi-am refacut apetitul cu   
frumusetea asta !

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Drive & fun !

A venit toamna , anotimpul ce ne incanta cu ale sale culori pastelate , imi plac foarte mult , ies niste poze superbe  ...si cum era de asteptat am avut parte de citeva curse la munte ...cu diverse materiale , saracu' Dino, nu zice nimic ,maraie si isi duce povara cu demnitate ...de acum este si el batran, a depasit 1.130.000 km, dar nu l-as schimba pentru nimic in lume ...cu o singura exceptie, un dinozaur nou .
Cine stie insa cita apa va mai curge pe Adige pina imi voi vedea visul indeplinit !



Globetrotter !

vineri, 13 septembrie 2013

joi, 12 septembrie 2013

Work in progress !

Uite la asta ce cuminte sta... Numai ca nu stie unde trebuie dusa caramida aia .
Unde ??? Va spun maine .


miercuri, 11 septembrie 2013

marți, 10 septembrie 2013

Special news !

Volvo FH a castigat cursa Euro 6. Camionul suedezilor este Truck of the Year 2014
Noul FH de la Volvo Trucks a fost desemnat „Camionul Anului 2014” in cadrul targului de vehicule comerciale „Comtrans” de la Moscova.

Lupta pentru titlul de cel mai bun camion a fost mult mai acerba anul acesta, avand in vedere ca majoritatea producatorilor importanti din Europa si-au lansat versiunile Euro 6 in ultimele 12 luni.

Juriul a acordat 116 puncte pentru Volvo FH, care a devansat concurenta puternica a noului DAF XF, punctat cu 105 puncte. Pe locul trei s-a clasat modelul Arocs de la Mercedes-Benz, destinat constructiilor, urmat de Scania Streamline si gama Euro 6 a germanilor de la MAN.

Premiul pentru „International Truck of the Year” este acordat doar modelelor lansate in ultimele 12 luni, care au avut cea mai importanta contributie in transportul rutier in termeni de inovatie, confort, siguranta, manevrabilitate, economie de combusitibil si reducerea emisiilor si, desigur, costul total de proprietate (Total Cost of Ownership).

Work in progress !

Hai , hai dorule hai ...prin paduri ma leganai ...hai ca am ajuns la destinatie ! 

luni, 9 septembrie 2013

Work in progress !

Gata cu huzureala, au inceput santierele patriei ...asa cum se spune acum ...Italia , pamant romanesc !

miercuri, 4 septembrie 2013

marți, 3 septembrie 2013