sâmbătă, 21 septembrie 2013

Drive & fun !

O noua saptamana ,o alta aventura ...sau ma rog mai multe ,a sosit weekend-ul si toamna isi face simtita prezenta , racoarea de dimineata ...soare toata ziua ,iar noaptea se doarme mai bine .
Roadele pamantului sint stranse ...struguri,mere,pere ...recolta este calitate si toata lumea este multumita.
Postez un citat dintr-o caracterizare a lui Calistrat Hogas , unul dintre scriitori care mi-au umplut copilaria cu ale sale povesti de calatorie ,si care poate , in subconstient ,mi-a inspirat dragostea pentru munte .
"Calistrat Hogaş mărturiseşte profunda sa legătură cu natura: „Nu ştiu cum vor fi alţii, cât despre mine, ştiu atâta, că prin măsura timpului de îndată ce rămâne pe voia slabă a pornirilor mele de sălbatec, în necunoscutul dar al naturii. “Această mărturisire este realizată nu doar cu vorba, ci mai ales cu fapta, fiindcă rătăceşte cu Pisicuţa pe cărările munţilor, adunând în sufletul său imagini, oameni, evenimente, pe care ni le împărtăşeşte cu generozitate. "
In locul Pisicutei ,eu il am pe Dinozaur si ratacesc pe cararile muntilor cu cea mai mare placere ...si cu inima plina de satisfactia lucrului implinit,dus la bun sfarsit ...intrucat imbin utilul cu placutul .
La buna vedere !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu