sâmbătă, 1 aprilie 2017

Trucker life event !

Locatia Vadena / Bolzano , provincia Alto Adige / Italia , 25/03/2017 .

Prima editie South Tyrol Trucker Day , asteptata cu nerebdare de catre o armata de curiosi , copii , soferi profesionisti ,femei frumoase si jurnalisti …am vazut cativa in zona . Scopul acestui eveniment a fost prezentarea unei ramuri a economiei , aututransportul , si cam tot ce tine de activitatile conexe acestuia .
Presenti la manifestare Volvo,Daf ,Scania ,Iveco ,Mercedes -Benz , din partea constructorilor de camioane .
Expozitori precum Dal Col si Fassi Gru au incantat participanti cu baletul catorva macarale dar si cu probe practice de indemanare … nu am avut timp sa probez si macarale , avand in minte testele stradale cu camioane .
Presente la fata locului companii de asigurare , servicii , service … Asko ,Comtec,Glassdrive,Trasposervizi,Dr.Thiel ,Linde ,Truck Shopping si nu in ultimum rand , un stand de modelsim pentri mei mici dar si pentru mei mari .
Testele s-au desfasurat pe o distanta de aproape 8 km , cu tractiare stradale in configuratie 4 x 2 ,diferite game de putere de la 460 / 500 / 510 hp , insotiti de catre un demodriver ,alcooltest inainte de plecare precum si o scurta prezentare a tipului respectiv de camion . Totul facut cu profesionalism , calm si o atmosfera de sarbatoare .



Prin bunavointa catorva colectionari ,au fost expuse si o serie de camioane care au scris istoria autotransportului local si international
In cursul zilei au mai fost organizate un spectacol muzical , cu o scena pe masura … un camion de la firma Fercam , jocuri pentru copii , bufet pe masura si bere sa ajunga la toata lumea .Nu au lipsit din menu corul de tromboane , verificarea noxelor prin accelerarea motoarelor si la inchidere … spectacol de lumini ! Una peste alta un succes neasteptat , speram ca la celelalte editii sa fie cel putin ca la prima , daca nu mai bine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu