joi, 22 martie 2012

O scurta pauza in parcarea , o alta cafea cu colegu' , apoi cu calm intram in zona santierului ....loc suficient pentru dinozaur....se merge greu cu montajul travelor, profit de timp si pun osul la munca ....curatenie ,sters praful,aranjat in cabina .

Liniste si pace de dimineata, cafeaua si controlul de rutina ....apoi o iau din loc catre Bressanone sper sa descarc repede si fara probleme...sper , cel putin sa fie asa.

Timpul trece , leafa ......cred ca merge , termin cu livrarea si o iau la trap ...nu imi permite mai mult legea, de la Chiusa la Bolzano este restrictie de 60 , dar am noroc , pina la Trento il cam pun la munca pe dino .....cu toata viteza inainte !
Incarcam la Segonzzano, la munte deci, un sat devenit cunoscut prin piramidele formate de eroziunea terenului din apropiere ....o livrare la Padova apoi, unde se face pauza de un sandwich si un pahar de lapte ...dupa care pina la Vicenza ,ascult la radio stiri si muzica .
Reusesc sa incarc destul de repede, dar acasa ajung tot tarziu , maine se termina saptamina ,poate ....poate am timp sa dau o fuga prin oras .
Noapte buna kids !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu