vineri, 2 martie 2012

Uraaaaaaaaaaaaa, vine weekend-ul...si nu vreau sa m-a gaseasca nepregatit, deci o iau fuguta din loc ....Modena, cu noaptea in cap , spre Merano....ufffaaaaa, pauza ptr o cafeluta fierbinte si un corn , apoi din nou la drum .....soarele isi face aparitia timid, insa imi este de ajuns , mos Ene imi face cu evantaiul....trag in prima parcare si saibbenpaussen juma' de ora .
Cu calm descarc perele , si o plec catre casa....s-ar parea ca azi este zi scurta , dar neprevazutu' este atent si sare pe mine ....un transfer al unei semiremorci , descarcare/incarcare, apoi intru la Volvo in service....am ramas precum Polifem , doar cu un far .
Dorm din nou ca un urs panda.....interventia se face dupa amiaza....la soare ,iar din pat la ora prevazuta , trec la televizor si cafea , in sala de asteptare ...trai neneaca pe banii altora .

Sistemat dinozaurul, recuplez tipper-ul si parchez in garaj,,,poi iau in primire o baraca .....blestemul banditului , un Renault , trebuie incarcat in cariera ....no comment, pina atunci soseste si al mic , care intre timp m-a lasat pe jos .
Un week-end pe cinste !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu