sâmbătă, 23 iunie 2012

Drive & fun !

Luai drumul spre Milano la prima ora ...pardon, la ora 4 , ca atunci era posibil din punct de vedere legal .....stop frate !.....pai o iei prin balarii asa de dimineata ?
Deci , de la inceput , saptamana incepe bine, sa speram ca se va termina la fel de bine ....lemne , de toate masurile....tuburi de ciment ....prefabricate si fier preformat pentru santiere , iar printre picaturi .....piatra ,pietricele si cioburi de sticla .....ufffaaaaa, ce diversitate de incarcaturi .





A fost cald zilele astea , iar umiditatea face sa fie si mai rau , ca sa numai spun de praful santierelor.....ca la noi nu se face linia pe asfalt ....se munceste serios ,si ai satisfactie sa vezi cum rasare cu ajutorul tau, o casa , o scoala, un pod , o zona comerciala...sau cum se opresc trecatorii sa iti admire manevrele prin oras, pe cite-o straduta pe unde de regula umbla decit biciclisti .....dar asta este o alta poveste , poate cine stie , cindva le voi aduna pe toate intr-o carte .....povesti pentru kinderi !

Evenimentul saptamani este insa .....casatoria sefului meu, care in sfarsit a decis sa -si uneasca destinul cu aleasa inimii sale !
A fost o petrecere pe cinste , la care am participat cu totii....angajatii firmei , amici , parinti, rude ....am ras ,am mancat ....de baut , mai putin pentru ca am fost sofer de serviciu pentru prieteni ....ca la nunta , ce sa zic .
Casa de piatra si copii multi , multa fericire si sanatate mirilor !



Oggi è un giorno bellissimo. Vi sembra di vivere un sogno, invece è la metamorfosi reale del vostro amore. Non interrompetelo mai, continuate a sognare insieme e la realtà vi apparirà sempre più lieve.




Fabrizio Palma - O calatorie in noapte...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu