sâmbătă, 30 iunie 2012

Drive & fun !

Saptamina asta am cam umblat brambura, de la munte la campie si retur ....transport de tuburi precomprimate pentru o galerie de fuga .....nu dupa aur, evacuarea apei din turbinele unei hidrocentrale in zona Bressanone.
Munca usoara, fara probleme, autostrada si citeva sensuri giratorii care te pun sa mergi ca broasca testoasa, in conditiile in care un singur element cintareste 5 tone ....si ai in spate numai putin de 6 bucati .....parca totusi mai aveam loc sa mai pun ceva ......hahhaahah !
Dar cum asta este o munca pentru incepatori , revin la ocupatia de baza ....porfir si prefabricate pentru strada aia de munte care nu se mai termina , printre altele , o sa iasa o chestie frumoasa ....promit ca o sa fac un set de poze imediat ce va fii deschisa circulatiei .
O fuga apoi pe campurile " patriei " pentru roadele de vara ...caise si visine ....buuunnneeeeee, rau , dar si munca pe masura ....incarca ...descarca , leaga ...dezleaga corzi si coltare .....dar nu ma pot vaita , sint inca tanar nu ?.....aaaaa, am uitat sa va spun despre lampa sparta si bara un pic ondulata a semiremorci pe partea dreapta ....dar cine nu munceste ,nu greseste , ca nu vreau sa dau vina pe responsabilii care au lasat pe unde le vine materialele prin santiere .
In rest cald al dracu', ploaie ioc si in week-end am facut un tur la munte , lacuri si un gratar pe cinste , asta asa , ca un antrenament inainte de concediu ....cit despre finala de duminica seara ...no comment !






Va pupa nenea!


A La Carte - You're Still My Fantasy




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu