sâmbătă, 18 august 2012

Drive & fun !


Cam scurta vacanza ...uffaaaaaa, trebuia sa fie cel putin dubla ca perioada , dar asa-i in lumea asta ,trebuie sa te supui regulilor .
Am gasit dinozauru aproape ok, cam prafuit si neingrijit, dar am fost multumit ca era intreg, cit despre semiremorca ........hmmmmmmmm, a cam suferit din cauza unui contact " neprotejat " prin carierele de porfir ......bara de protectie este stramba rau .....daca pun labutele pe Massimo o sa iasa ciufulit.
Am inceput saptamina la munte , ca de obicei...deja se vede bine munca noastra la strada cea noua , o sa iasa ceva frumos si sper sa dureze in timp ...apoi CTE , carbune ...iar CTE .....si noroc ca a venit 15,sarbatoare ciu restrictie ...si cum sa ratezi asemenea ocazie , liber miercurea , am fugit la Venezia .....in plimbare .
Pentru sfarsitul de saptamana din nou o cursa de plastice .cu un retur de sticla .....si un transport mai special ...pentru o petrecere pe linga Verona .
A fost lejer , asa ca sa pot reintra in ritm , saptamana viitoare se anunta destul de condimentata ....dar asta-i alta poveste oameni buni !







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu