sâmbătă, 2 martie 2013

Drive & fun !

Salutare dragii mosului, am inceput o saptamana noua ,deci alte aventuri la orizont , si trebuie sa martusiresc ca am avut parte de citeva evenimente , adrenalina la nivel maxim .
Am inceput cu un drive-test Iveco Stralis Cube, ultimul intrat in familia noastra ,nu am avut ocazia pina acum , am ramas impresionat ,pe cuvant de onoare ...cu o incarcatura de 31 t merge ca uns ...daca avea motor Volvo , poate ...poate ...l-as fii privit ca pe un posibil substitut al lui Dino.
Dinozauru' de ciuda mi-a facut o figura pe cinste .....a refuzat sa mai porneasca , contactul a ramas blocat ...cu rugaciuni si lacrimi ,pina la urma s-a indurat de nervi mei ...cheia este uzata , am schimbat-o in garaj cu cea de rezerva ...acum merge ca nou ..contactul .
Zapada ,soare ,asteptare si nelipsitele pasuri de munte ,cu care eu sint obisnuit si dupa care sint indragostit ....livrari cu sacul , sau cu paleta ...hihihihih, locuri unde odinioara se merge cu carul cu boi ,acum trebuie sa intri cu o bestie de 46 t ...si alt eveniment la sfarsit de saptamana .
Fondatorul firmei , Giovanni Gottardi a implinit 80 de ani , petrecerea organizata in cinstea acestui eveniment a fost pe masura asteptarilor .
La buna vedere !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu