sâmbătă, 9 martie 2013

Drive & fun !





Another day in paradise ...sau cum sa devii fericit cind esti suparat , se poate intitula acest post , va las pe voi sa judecati .
Se pleaca cu o livrare la .....munte , nu era alta destinatie disponibila , undeva pe linga granita cu Elvetia si Austria , un colt de rai si iarna si vara ....clientul era avizat de vineri , locatia fara probleme ,asadar nu sint motive de panica ...passo Resia da fiori incepatorilor .
Soare si aer curat , miros de brad , prospat ...cafeaua si cornul de dimineata , tabiet de lup singuratic ...poze cit cuprinde si ganduri,multe si diverse ...filozofia unui sofer , ar iesii o carte pe cinste .
Saptamana asta se trage din greu , santiere in alt pas de munte ,Brennero....sare pentru iarna viitoare sau pentru zapada mieilor ...piatra pentru calea ferata ,sticla recuperata pentru fabricarea celor noi ...materie prima pentru industria chimica ....si ingrasaminte pentru agricultura .
Uffaaaaaa, am ajuns in garaj cam sifonat , adica obosit bre ...ploaia a fost un factor de stress,noroc ca nu am fost singur ...ajutorul intre colegi a fost vital ...prelata pe ploaie cantareste aproape dublu .
Multam fain pentru ajutor , si voua si lor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu