sâmbătă, 31 mai 2014

Hai-hui prin ...lume !


Mösern , situat la înălțime, deasupra Telfs / Austria, face parte din punct de vedere geografic din orasul Telfs, dar din punct de vedere al turismului din regiunea olimpică Seefeld. Panorama magnifica, care a fost deja folosit ca un fundal pentru un autoportret de Albrecht Dürer, vă permite să vă bucurați de o priveliște fantastică din Valea Inn.


Mösern este o destinație populară pentru activitățile sportive , de asemenea, pentru cei care cauta un loc linistit pentru a se relaxa și recâștiga puterea. Deja cele trei lacuri din împrejurimile idilice va ajuta să scapati de stresul cotidian iar aerul curat si linistea naturii te fac sa te simti liber în mijlocul acesteia.
Lacul Mösern este situat mai sus de statiunea cu același nume, la 1292 m deasupra nivelului mării, lângă pădure și se poate ajunge ușor în 15 minute din centrul orașului,pe jos sau cu bicicleta MB .

Cel mai mare clopot din Tirol, precum și cel mai mare clopot din Alpi, se ridică maiestuos la vest de Mösern. Așa-numita "Friedensglocke", Bell Pace, a fost inaugurat cu ocazia a 25 de ani de Comunitatea de lucru a regiunilor alpine din Bavaria, Tirol și Tirolul de Sud, "ArgeAlp."

Caracteristicile și cifrele vorbesc de la sine: 10 de tone de greutate și un diametru de 2,54 metri! Sunetele de clopot se aud în fiecare zi la ora 17, sunetele sale ne aminteasc de relatiile de pace și relațiile de bună vecinătate în Alpi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu