sâmbătă, 16 februarie 2013

Drive & fun !

Saptamina incepe prost...duminica seara sint anuntat ca este in curs o restrictionare cu avertisment meteo , deci nu se pleaca luni dimineata in cursa ....uffaaaaa, somnoros ca un grizzly imi bag capul in macbook si vad ca sefu' avea dreptate ....deci , inapoi la somn pina la ora 9 ...dar mos Ene era la dracu-n praznic ....am continuat cu internetu' pina pe la 2 de dimineata .
Buna treaba , opresti traficul greu cind ninge ...numai ca de zapada in vale nici vorba , doar pe deasupra orasului pe varful muntilor ninge ....deci ceva nu este ok ...lansez semnaul de alarma si eu pe blog , cu informatii ,si pe FB , colegi se vor informa mai bine .
Aha , pe la pranz incepe sa fulguiasca si in vale , deci au avut dreptate sa traga semnalul de alarma ...in zona de nord ninge destul de serios , nimic de facut pentru azi,doar activitati casnice .
Marti dimineata ma trezesc cu un presentiment bun, inca ninge afara , dar cred ca la pranz se va ridica restrictia ....si cum eram ocupat cu un coleg pe mess, suna si tel ....dinozauru' hai la treaba ...yupiiii, din nou la drum .
Nu intampinam probleme pina la destinatie , mai fulguie pe la Brescia , la Bergamo citiva stropi de ploaie dar de la Milano este primavara .....5-6 grade si un soare numai bun pentru plaja ,arde prin parbriz mai rau ca vara .
Asta a fost aventura cu zapada la inceputul saptamanii, retur cu sticla recuperata,dupa care incar  torba pentru o sera care produce plantele de capsun,iar o sa urc la cucurigu' din deal , am vorbit cu clientul , o sa ma conduca el pe o strada secundara ,intrarea principala este blocata de gheata si zapada ...aiiaaaaa, o alta zi o alta aventura .
Dupa livrare , fara surprize...se trece la turul cu piatra .....o mana de ajutor pentru brontozauru' lui Costel ....sticla ....celuloza si din nou piatra pentru luni .
Aventura continua si saptamina viitoare ...keep in touch !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu