sâmbătă, 18 mai 2013

Editie Speciala !

Misano Adriatico 2013 !Dupa o saptamana de asteptare , in final ziua cea mare a sosit ..finala Optifuel Challenge Renault truck , Misano Adiatico …parasesc autostrada la Riccione si parchez undeva pe aproape ….nu pot intra cu dinozauru' in oras unde am camera rezervata la hotel .
Mituiesc paznicul cu o sticla de vin , imi iau troller-ul de maner si pornesc la drum …pe jos , este destul de apoape si catva pasi imi prind bine , incepusem sa simt oboseala la volan .
La hotel sint deja inregistrat , primesc cheia la receptie ….hmmmmmm, o receptionera de nota 10 …nu am timp decat ptr un salut , fuga in camera , dus si schimbul de haine , la ora 20-390 este prevazut inatlnirea in hol cu staff si ceilalti finalisti ….un aperitiv binemeritat .apoi cu catel si purcel mergem la cina .
Restaurant tipic romagnolo , deci se maninca peste ,moluste ,raci,scoici ….un vin bun alb ….numai ca anuntul  vine ca un trazet din senin ….dimineata inainte de proba se face testul alcoolic ……uffaaaaaa, trecem pe apa ca nu amurit nimeni din asta .
Destul de tarziu ne intoarcem in camere , fac repede un tur pe internet apoi somn de voie , pina la 7 de dimineata ….micul dejun este la 8.30 ,profit si fac o plimbare pe plaja ….nisipul fin sun talpile picoarelor este o incantare …un masaj mai bun nu exista …apa este rece , deci baie inca nu .
Proba finala se tine la Faenza , la una dintre reprezentanta Renault , transferul fiind  asigurat de catre staff -ul organizatorilor.
Proba alcool-test apoi briefing-ul de rigoare , semnam pentru luarea la cunostinta a regulilor concursului si respectarea regulilor de circulatie , in fata notarului ,bineinteles apoi in doua transe se pleaca pe traseu .
30 km ,mix  urban -extraurban , 22 sensuri giratorii ,2 sub pasaje , si 2 viaducte …destul de intortocheat .
Singurul lucru care ma pune pe ganduri este traficul ,deja in crestere tiind cont de ora respectiva …asta este , cine are noroc bine,cine nu …..alta data …am parte de biciclete ,motociclete …soferi care nu semnalizeaza , uffaaaaaaa cred ca locul meu pe podium a cam zburat ….insa imi pastrez o nota de optimism .
Terminate probele , ne intoarcem la Autodromul " Marco Simoncelli " Misano Adriatico , la timp pentru pranz si pentru prima mansa a curselor de camioane , de fapt prima mansa din prima etapa a campionatului european .
Odata incheiata cursa m dezertez din tribuna oficiala …chemarea spre parcul de camioane era prea puternica …aparatul in mana si hai la vanatoare .
Timpul trece destul de repede ,suna adunarea si din nou la hotel , ne pregatim pentru cina oficiala , la care vor participa cei din conducerea Renault Truck Italia si invitati din staff-ul francez ….eeeeeee, asta da surpriza …numai ca nu era ultima pentru aceea seara .
Administratorul delegat si responsabilul comercial ,ma intampina cu o romaneasca destul de fluenta si corecta , ramin blocat …nu imi venea sa cred , cei doi au fost la conducerea diviziei est a Renault Truck …se face si anuntul castigatorilor, si asa cum banuiam , reusesc  sa scot un multumitor loc 5 , dar tiind cont ca este prima experienta de acest gen si faptul ca eu operez cu un camion de alta  marca, este ca si primul loc .
Incheiem seara regeste  , cina fiind un succes …cativa pasi prin oras la miezul noptii si apoi retragerea la somn ,maine avem din nou cite ceva de facut .






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu