sâmbătă, 25 mai 2013

Editie speciala !

Mezzocorona /Trento , prezentarea noului Volvo FH 2013
In lumea transportului din nord-estul Italiei a sosit ziua " Z " , un eveniment destul de asteptat ...in special de mine , dar si de alte persoane din aceasta bransa .
Sint prezente diverse unitati, 500,500 eev,600 , gama top fiind un FH 16 negru ,cu care am facut test drive-ul,un tur prin zona viticola Rotaliana, sensuri giratorii, si cativa km de drum drept unde se putea accelera pina la limita , asa reusesti sa vezi puterea motorului .
Totul ok,din punct de vedere legal proba alcool-test inainte de plecare si permis de conducere valabil , insotit de un demo Driver  de la Volvo Truck Zingonia /Bergamo , care inainte de plecare si pe tot timpul traseului a explicat noutatile masini, foarte bine pregatit din punct de vedere profesional .
Prima impresie ....un vis , un vis adevarat , este o masina diversa ,din toate punctele de vedere, intern..extern ....motorizare, confort pentru sofer si pasager, I-shift lucreaza perfect ,nu se simte cind schimba , iar insonorizarea cabinei iti da impresia ca esti in avion .
Comenzile sint foarte bine grupate , volanul multifunctiune iti permite sa te concentrezi la drum, fara sa fii nevoit sa umbli dupa butoane ca la vechile modele , scaunul este ergonomic...se muleaza dupa corpul soferului , oglinzile ...un alt punct de referinta , se incadreza foarte bine cu design-ul cabinei si iti asigura o foarte buna vizibilitate .
Parerile celor din jur le grupez mai jos :
" un vis.... masina perfecta ...foarte bine realizata ...calitate si garantie suedeza ...spatiu si confort pentru soferi  " ...asta am auzit in orele pe care le-am petrecut la Mezzocorona .
Totul a fost accompaniat de un catering de calitate , gustari si un pranz de nota 10 stropit de un citeva soiuri de vin local ,apreciate de participanti ...cei mici au avut si ei coltul lor ....in concluzie  un succes pentru Volvo Trucks Italia .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu