marți, 10 august 2010

Cam greu de dimineata cu desteptarea, uffaaa, pina imi reintru in ritm, dar cand am iesit afara la aerul racoros de munte.....mos Ene a dat bir cu fugitii !!!
Cei doi " Dino" asteptau nerabdatori in garaj, colegul si camionul,cafeaua nelipsita plus controlul matinal, apoi wrrrrooooommmmmm, in directia Camparta, unde incarcam piatra pentru calea ferata, zona de livrare Bologna, un loc in care am carat acum cativa ani.

Trafic destul de linistit, dar spre sfarsitul saptamini o sa fie un dezastru, toata lumea pleaca in vacanta, iar cei mai periculosi sint " soferii de duminica ", nu tin cont de regulile de circulatie si provoaca intotdeauna accidente destul de serioase.
Ajunsi la Bologna descarcam in graba, pauza de 30 de minute dupa care plecam in graba cea mai mare catre locul de retur cu speranta ca ajunge-m inainte de pauza de pranz.
Numai ca socoteala din targ.....nu se potriveste, si decidem cu unanimitate de voturi sa mincam si mai vedem dupa pentru incarcare....zis si facut, vorba olteanului....dupa o masa copioasa...paste,o friptura mixta la gratar si o garnitura de sezon ,cafea si apa rece ne mutam ......camioanele in curtea firmei respective, care se ocupa cu reciclarea sticlei.

De tot felul si toate tipurile,noi incarcam sticla reciclata si macinata pentru zona Trento unde este prelucrata si transformata in sticle pentru imbuteliat vinul....o afacere de milioane ... de euro !!!

Drumul catre casa este o aventura pe strazile de campie din provincia Verona, o aventura in sensul bun al cuvantului, distractie la maxim si palavrageala pe cb, plus o cafea la Affi , oferita de Cornel, care intre timp ne-a prins din urma.

Obisnuita parcare de seara, motorina , acte de predat si " consiliu' de razboi " cu seful... Andrea,maine este ziua lui...TANTI AUGURI DI BUON COMPLEANNO e grazie che porti pazienza e dividi ogni giorno un po' della tua vita con noi.......si imi face un " cadou " pe masura...heheheheheh,....incep campania la cules de rosii !
Asa ca pe acasa o sa ajung pe la sfarsit de saptamina, o sa umblu pe campurile patriei....adoptive ...si o sa injur toti sfinti din calendar, dar sa fim noi sanatosi....ca pentru restul mai vedem.
Atit pentru azi , va pupa nenea si va ureaza noapte buna !


P.S.
Asta-i noul sistem satelitar si de navigatie al " dinozaurului ", o sa revin cu amanunte !

Un comentariu: