miercuri, 5 septembrie 2012

Editie Speciala !

In aceasta seara la orele 21 se lanseaza noul Volvo,cu un spectacol pe masura si multe alte surprize !


"Noul autocamion Volvo FH a fost construit cu un singur lucru în minte: şoferul. Deoarece atragerea şi păstrarea celor mai buni şoferi reprezintă cheia către profitabilitate.

Autocamionul Volvo FH îi va ajuta să facă o treabă şi mai bună – şi să facă economii de combustibil cu până la 10 %. Acesta include numeroase inovaţii în premieră mondială pentru a conduce mai sigur, pentru a încărca mai sigur, pentru a reduce oboseala şi pentru a creşte productivitatea. "



"Dacă şoferul se poate relaxa şi are parte de un somn bun peste noapte, rezultatele se vor vedea şi în registrele contabile. Este vorba despre eficienţă sporită, mai puţine accidentări, mai puţine deteriorări ale autocamioanelor şi mai multe livrări făcute la timp.

„Un şofer odihnit face mai puţine greşeli şi ne costă, pur şi simplu, mai puţini bani”, spune Rikard Orell, director de design la Volvo Trucks.

Pentru operatorul de transport, o cabină bună reprezintă o condiţie prealabilă pentru a atrage cei mai buni şoferi.

„Şoferii buni sunt din ce în ce mai puţini. Operatorii care oferă cele mai bune condiţii de lucru au un avantaj”, spune Rikard Orell.

În plus, o cabină bună dispune de spaţiu atât pentru lucru, cât şi pentru relaxare. Acesta a fost scopul urmărit la crearea noului Volvo FH "



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu