marți, 20 decembrie 2011

Obosit, obosit sunt Doamne ,obosit......de fapt aseara , ca am adormit cu Mac-ul in brate la televizor....ufffaaaaa, dar de dimineata eram vioi ca o zvarluga...asa ca am iesit ca din pool cu cotocu' din curte.....animalul ala mai mic bre...Kuga, cafeaua la garaj,controlez bestia si pun cap-compas Merano.

La Zipperl-land era liniste de dimineata, doar vreo 2 cehi prin curte ,toate silozurile libere...numai eu trebuie sa descarc pe banda 2 in mars-arrier....intru fara pb pe fux, dupa ce il fac cap de lemn pe sefu' de tura ....care privea ca vitelul la poarta noua...el intra fara pb a zis cu spatele.....cu stivuitorul !

Ok,scap de casa de nebuni,si pina la Albiano ascult muzica ...incarc pentru Bologna, fac o scurta pauza si pe la pranzul mic,sint din nou pe A22, cu ceva probleme de trafic ,ajung la destinatie, ptr mine un nou depozit...dar aproape de cel vechi,deci ...nopb !

Incarc mere ptr retur in zona Ravenna, primesc o sapcuta cadou ptr colectie....grazieeee ..apoi din nou la drum .

Felicitarile,masa si dansul la Mantova .....webasto-ul functioneza perfect , la televizor am un film bun, plus Mac-ul ...Iphon-ul ....eeeeeee, prea multa tehnologie strica .
Va pupa nenea !

STEFAN HRUSCA - Afara Ninge Linistit !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu