sâmbătă, 24 decembrie 2011



Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.


De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Fie ca binecuvintarea Domnului sa se rasfringa asupra voastra si a tuturor celor dragi voua.

A chi sta leggendo questo messaggio auguro ogni bene, un Natale sereno e in allegria con amici o parenti con chicchessia... La vita è una gran cosa e va vissuta al meglio perchè essa racchiude mille colori e sfaccettature... viviamola al meglio e senza rancore perchè in tutto il mondo ci sia più amore. Auguri ancora e baci infiniti a tutti coloro che sono miei amici.

Celui care citeste acest mesaj ii urez numai bine , un Craciun senin si fericit alaturi de prieteni si familie sau oricine altcineva … Viata este o cauza mareata si ar trebui traita in cel mai bun fel , pentru ca este alcatuita din mii de culori si fatete … sa traim la maximum si fara ranchiuna intrucat lumea intreaga este plina de iubire.Salutari inca o data si multe sarutari prietenilor mei .

CRACIUN FERICIT !
BUON NATALE !

2 comentarii:

  1. Craciun Fericit alaturi de cei dragi,multa sanatate si fericire.
    Drumuri bune si sa fi iubit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca acest sfant Craciun sa il petreci alaturi de oamenii cei mai dragi tie si sa iti anunte un de fericire si dragoste.
    Multumesc pentru urari !

    RăspundețiȘtergere