sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Drive & fun !

Bine ca s-au terminat sarbatorile, si concediul s-a dus , ca ce-i mult strica si face rau si la fizic si la psihic....tare asta , nu !
Am inceput activitatea pe anul asta cu un transport de sare , pentru administratia "judeteana " sa vorbesc in termeni romanesti ,care are foarte mare grija pentru participanti la trafic ...muncesc baietii la deszapezire 24 din 24 , dar spre deosebire de altii, astia muncesc cu spor .
Toate bune si la locul lor , dinozauru' astepta cuminte in parcare ,spalat si parfumat ...am sters putin praful prin cabina si facut inventarul la camara ...totul in ordine .
Jumatati de masura la mine nu exista , va explic imediat , decuplez coada aia lunga si cuplez pe cea mai scurta ....un tipper trailer care imi place mult ,este stabil pe sosea si fiind usor pot incarca mai mult .
Dimineata se lasa asteaptata...la Verona este inca intuneric , dar luminile orasului sint un spectacol pe cinste ...nu trece mult insa si incepe sa ninga , sau mai bine zis o lapovita de toata frumusetea , pacat insa ptr poze, este intuneric si cu flash nu intelegi nimic .
 Destinatia , o vale intre provincia Trento si Brescia , renumita ptr lacul Idro,si zonele de agremeent -odihna pentru turismul local si international ....si unde de dimineata era sfarsitu lumii, dupa amiaza am parte de un soare pe cinste si un peisaj superb .
Dupa sare o dam pe fier, tot saptamina asta .....munca innobileaza omul , se spune ...dar de frica ei multi stau ascunsi ....ca cei din otelarie , care umbla dupa muste .in loc sa stea la sector si sa incarce ....dar asta este o alta poveste , nervi si ture la cantar ...mai trebuie un pachet ,etc .
Dupa fier , trecem la materiale plastice ...si la fructe, ca de si iarna se face suc , nu numai toamnna ....si uite asa se duce timpul , pentru inceput este bine, sa vedem mai departe .
 Saltare' taica si noroc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu