marți, 13 iulie 2010

Marti 13......ufffaaaa, nici nu se poate mai rau, dar cum nu prea cred in superstitii, incep ziua cu zimbetul pe buze..... imi venea sa pling de somn, si dupa 2 tentative in final reuseste si telefonul sa m-a trezeasca...parca tot mai bun era cocosul ala ....pina gaseam un papuc sa arunc dupa el, deja somnul era departe .....poate imi aduc unul din import, romanesc .

Ok, azi am descarcat la Bressanone, nelipsitele piese pentru tunelul italo-austriac, iar dupa caldura de peste noapte, aerul rece al diminetii este o binecuvantare, si cum eram asa ginditor hop ca apare si Dino....la ce ora ai plecat, beppppp, ca altfel urla cna -ul, sau cenzura......nu ai vazut ca sint si eu incarcat ?

Pai cum sa nu, ca eu stau sa inspectez camioanele dimineata, si uite asa descarcam amandoi si pornim spre casa....eee, nu asta e mai pe seara...spre Camparta, dar mai intai oprim un pic la Lavis , unde o cafea este obligatorie...de ce ?.....pai am descoperit un bar cu o ...bella bimba.....da morireeeeeee, asa ca o sa devina un obicei dimineata sa luam cafeaua acolo, chiar daca este in afara traseului cu vreo 2 km....ce mai conteaza !

Dupa incarcare, imi reglez camera , si pina jos la semafor fac un videoclip, am impresia ca nu am mai facut unul pina acum cu urcarea din cariera, sau poate e prin arhiva, pe undeva...ies in autostrada si " afum-o vere, ca e durere ", un convoi exceptional provoaca o coada destul de lunga , dar scap repede de el si pina la Carpi, mai un telefon, mai o replica pe cb, timpul trece.

Ajuns la destinatie, omul muncii, adica cel care semneaza de primire era inca la post, si din graba si neatentie ...reusesc sa ramin blocat in pietrisul care cedeaza sub rotile dinozaurului.....beeepppppppppppp, prelung si din toata inima , noroc cu Sorin, care a ajuns dupa mine ...montez repede tot tacamul, cablul si in doua miscari ies di situatia critica ......dupa care descarc linistit.

Un Renault sa traga un Volvo.....cine a mai vazut , dar azi am lasat capul in jos si am multumit colegului pentru ajutor, fara el eram cam sifonat.....1-1, imi reaminteste el, m-ai scos si tu o data din incurcatura.....urraaaaaa, am uitat , are dreptate , asa ca devin mai linistit.
Drumul pina la Parma il facem impreuna, dupa care eu merg catre La Spezia, ies la Fornovo si incarc la Leca sistemi, o caramida speciala din beton , nu stiu unde este folosita, o sa vad maine.

Pina la urma reusesc sa mai incarc un ordin, inca cativa bancali pentru un alt client...sper sa nu devin o specie de curier rapid, asigut marfa si din nou la drum....catre casa ca deja e cam seara.

Sun la dispecer pentru programul de maine, si aflu ca incarc pentru Slovenia , cu retur din zona Monfalcone...booooo, e ok, asa ca maine am activitate comunitara.....ajung in garaj , plinul, o cafea , un schimb de documente ...deja visesz la un dus si un vin alb.....asa ca va urez noapte buna !



Ps.
Maine seara pauza pe blog, pc -ul meu este inca la reanimare.... deja simt ca trebuie sa comand o coroana ....scuze si pe curand !

Un comentariu:

  1. Hai ca mai are putin si ia concediu pc-ul (<>)! Vad ca si dinozauru nu mai poate deja tot spre concediu trage ! Mersi pt postare o autostrada de aia suspendata avem si noi nevoie.

    RăspundețiȘtergere