vineri, 9 iulie 2010

Desteptarea pe la 7.30,colegul nu mai are somn si bate in cabina.....dar il linistesc repede ,pina la 8.30 nu misc dinozaurul din loc......asa ca prepar o cafea si mai stam un pic de vorba .

La ora " h" plecam in tromba,eram parcati in zona de lucrari , practic pe pod,in prima banda a autostrazi, fireste inchisa traficului .....la Verona schimbam autostrada si o luam catre Vicenza .....unde in zona avem de incarcat pt azi.....prefabricate din beton pentru zona Pergine ,lacul de Caldonazzo ,o zona superba !
Dupa ce asigur incarcatura ,imi prepar pranzul, colegul este si el aproape gata,asa ca dupa aceea plecam catre casa......de fapt catre Bosentino,si dupa aceea acasa,doar o fuga ......din nou in autostrada in noaptea asta !

Tot drumul este ok, muzica si voie buna ,o cafea la Bassano,unde gasesc un Magnum.... pozele sint obligatorii....dupa care fara probleme ajungem la locul stabilit.....trag camionul in pozitie si trec la devalizarea unui cires......proprietatea clientului !

Dupa caldura indurata si o ora de asteptare , cobor catre garaj.....seful era prin curte ....si trag dinozaurul la spalat ......ca nu pot umbla cu el asa ....sporco !
Iau kuga si o fuga pina acasa nu strica, dus, cina in anticipo,si un pic de somnic.....si pe la 19.00 sint din nou in garaj.

Trupa este aproape gata,Mihai,Costel,Constantin,Sorin,Zoran...si eu.....Gottardi Team in actiune !

Multa voie buna, si cateva ore de asteptare inainte de a intra in zona de lucrari.....asa ca viva veselia !

Dupa miezul noptii terminam si noi, si pina ajung in garaj fac plinul si parchez, se face 1.30.....ufffaaaaaa,iar este tarziu...si intre timp pica si Massimo,aaaaaa, era el ultimul " mohican "....cateva cuvinte si goooooo,acasa ca sint frant de obosit !
Mai am o saptamina si intru in concediu....urarrrraaaaaaaa .....pina atunci va urez un week-end placut !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu