marți, 6 iulie 2010

Marti dimineata m-a intorc din drum,am uitat jaketa antiploaie ....ufffaaaaa,o sa-mi mearga totul pe dos.......eeeee,nu sint convins de aceste " chestii ", asa ca in garaj il astept pe Zoran, un coleg nou,de prin ex-Iugoslavia......azi sint din nou baby-sitter....care intarzie , semn rau .....lipseste pisica neagra !

In final plecam spre Bressanone,trafic normal,aer curat si ajung cu un moral de invidiat,aici il gasescpe Daniele,si cu cteva glume trece timpul, incepe-m sa descarcam,eu trebuie sa -mi astept " elevul ", dupa care directia Camparta ,livrare la Piacenza si un retur tot de traverse pentru Bressanone.

In Camparta ni se alatura si Mihai ,formatie completa ,este deja tarziu, asa ca o luam catre Piacenza.....numai ca dupa Peschiera del Garda......boooooooommmmmmmmmm,un cauciuc de la remorca explodeaza........beppppppp in toate limbile cunoscute ......reusesc sa ies intr-o parcare laterala fara sa stric si janta,care era noua, si cu ajutorul colegilor in 30 de minute sint din nou la drum .

Am insa parte si de o consolare,cateva BMW,mascate toate,prototipuri sau de serie cu noile modificari,in voiaj prin Italia .
Fac repede o constatare ,guma explodata,aparatoarea de plastic .....disparuta, o lampa laterala si urme de cauciuc pe obloanele laterale......ufffaaaaaaa, nu sint prea mari pagubele, dar timpul preseaza,si ajunge-m la fix pentru descarcare, apoi aam parte de o noua surpriza .......Zoran o ia razna pe sss9 ,il redirectionez in autostrada si pina la Parma mai vad o alta traznaie .....o remorca pierduta de un autotren......rasturnata....si o coada de vreo cativa km,plus Parma aproape blocata, da am uitat este " marti "

Incarcam si trucke trucke o luam catre casa,cam aud maraieli prin cb,strada este regionala,cam ingusta,rotonde ...un sac, dar este cea mai rapida .....si pina la urma nimeni nu-i obligat sa m-a urmeze....dar pina la urma raminem o echipa.
Saracul dinozaur,este urat rau asa .....cu roata de rezerva a tractorului, si fara aparatoarea de noroi....asa ca o sa pun doar o poza cu guma explodata, sau cu cea ce a mai ramas din ea.

Si cum am ajuns tarziu,dimineata o merg sa fac livrarea asa, dupa cere urmeaza sa intru in garaj,sa schimb cauciucul de rezerva cu unul nou......asa ca nu-mi ramine decat sa va salut !
Pe maine !

3 comentarii:

  1. aaa las ca e bine asa cu anvelopa aia putea sa fie si mai grav ! vad ca au loc foarte multe accidente pe autostrazile din zona aia ce se intimpla parca sunt norme de securitate si de inspectie tehnica mai riguroase decat la noi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint norme f rigide, dar cu caldura si viteza....si o guma noua face bauuuuuu !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anvelopa asta a facut infarct :D .

    RăspundețiȘtergere