joi, 16 decembrie 2010

Astazi in locul lui Marian este Sorin...un alt element demn de cascadorii rasului ...asa ca cel putin de dimineata nu duc lipsa de divertisment....cafeaua la " vocea blonda " ,obligatoriu,cel putin pina terminam cu livrarile in zona, apoi ordine si curatenie in cabina,acte de verficat...chestii inutile pina la urma, dar care iti omoara timpul !
Dupa ce scap de incarcatura,merg direct care Dueville,fara incarcatura.....altfel nu mai ajung sa incarc dupa-amiaza...asa ca se anunta o plictiseala de zile mari.

Poate ajung ininte de pranz,poate .....dar socoteala de acasa cu cea din targ ....nu prea se potriveste, asa ca parchez dinozaurul si plec impreuna cu Fabio,omul-mobil la un ristibar din apropiere, se maninca bine si decent .
Avea dreptate vicentinul, e fost pe cinste, o sa tin minte locul si pentru alte ocazii,dupa care imi pune o incarcatura mixta,traverse si fier beton.
Din nou singur,cu muzica mea,cu gindurile mele...vise si sperante ....iluzii si deziluzii....si nici nu bag de seama ca am ajuns in garaj.
Parking free si plec catre casa cuminte !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu