marți, 14 decembrie 2010

Dimineata devreme,impreuna cu colegii Marian si Costel,o luam la picior catre Cortina, am decis in mod democratic...eu .....gata de plecare la 3.30,cine este ,este...cine nu, fluiera.....si ei baieti cuminti au votat pentru.....evitam traficul matinal pe ss 51 ,care nu este o strada linistita,plina de curbe,pante,rampe si tot tacamul unui drum de munte .
Intuneric bezna,nu ramane decat sa pun o muzica in surdina si sa stau de vorba cu colegii pe cb,bancuri,glume si avertizari la schimbarile de directie.
Era inca intuneric cind am ajuns la Cortina,cu un telefon ,am informatiile ncesare pentru locul de descarcare si unul cite unul intram in zona de trafic redus,interzisa pentru noi....noroc ca avem autorizatiile necesare .

Cafeaua la barul din colt este buna,si avem cheef de gluma,pe seama lui Gianluigi,un alt coleg, care nu se supara...asa mai scapam de monotonie si stresul cotidian .
Intre timp ajunge si echipa de montaj,si se incepe descarcarea materialelor....lumea este curioasa,cativa fac poze.....4 camioane in centrul statiunii este un eveniment mai neobisnuit....alti pun intrebari...ce ati adus,ce se face aici....si cu calm trebuie saraspunzi tuturor,daca nu vrei sa fii catalogat ca "necioplit ".




De la Cortina,trebuie sa ajungem la Vicenza....uffaaaaaa,numai nationale azi,asta-i viata noastra,o zi buna,7 rele.....aglomeratie pe drum,locuri stramte cu sens alternat ,cu chiu cu vai pe la miezul zilei ajungem la destinatie,pauza pentru pranz si un somn binemeritat.
Maine dimineata livrare la Laives,un loc cunoscut.....o zona unde se construieste frenetic...lumea are bani , ca alta explicatie nu este !
Pe maine prieteni !

Un comentariu:

  1. Superbe peisajele de la munte.....si zgarcitul de tine numai atatea poze le-ai facut :P.

    RăspundețiȘtergere