vineri, 10 decembrie 2010

Cum eram odihnit,impreuna cu colegu' Dodo,am decis sa plecam mai de dimineata la Milano,asa evitam traficul haotic de dimineata,si avem timp de un pui de somn .....nanaipui cum zice cineva ....asa ca la 3.00 ....wrooooommmmmmmm,pornesc dinozaurul,in cabina era deja cald....am avut grija sa programez webasto-ul de seara .
Cafeluta,un tur de control,gume ,lumini, incarcatura...etc,etc,lucruri soferesti ...dupa care....on the road again !
Multa muzica si palavrageala pe cb ,am vorbit cu Dodo pt cateva saptamani...cam rar ne potrivim pe drum, asa ca am cam recuperat putin .
La Milano era liniste,am trecut imediat de bariera de est,si pe tangentiala ovest ....saibben pausen ..adica somnic ....o ora in patic la caldura !

Intre timp soseste si Massimo,insa reuseste sa se piarda in jungla citadina,si mai un telefon,mai pe cb, il aduc la santier.
Descarcarea de urgenta,dupa care cap compas spre Biella,unde in zona am incarcarea pt retur,sticla macinata pentru o fabrica de la Mezzolombardo,drum fara probleme,cu muzica si soare!

Insa era linistea de inainte de furtuna.....trafic infernal la Milano.....am pierdut aproape 2 ore ....uffaaaaa, imi venea sa sar pe geam ...noroc ca exista cb-u si uiti de suparare cu colegii de trafic, care azi sint pusi pe glume.



Una peste alta,nu am reusit sa ajung intr-un program acasa, asa ca ....pauza obligatorie pe drum....si cu intreventii la forurile competente ,am descarcat cu intarziere de o ora ,
Apoi fuga la Self,unde las semiremorca pt incarcare si plec catre casa doar cu tractorul ,plinul si in parcare ...la autoturisme, ca fara coada am loc .
Un weekend pe cinste tuturor !

Ps.
Renault-ul alb avea la volan o soferita...Alyna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu