joi, 9 decembrie 2010

Buna seara natiune ....buna seara mapamond.....buna seara mie ,ca mai aveam putin si o luam razna fara dinozaur si asfalt,autostrada,macadam si ce mai stiu eu ce forma de pavaj stradal .
Un marinar fara nava si sofer fara masina,e un cataclism mondial ,fara sansa de salvare ....ufffaaaa,eram asa de vivace azi dimineata ....ca un incepator la prima cursa....asa m-a simt dupa citeva zile fara volanul camionului.....boala,pasiune,ce naiba o fi,da e un lucru fantastic.
Azi am facut un voiaj de placere,la Piacenza, margaritar pentru asfaltul antiploaie,adica porfir spart si macinat la o anumita granulatie ,care impreuna cu ingredientele de baza,formeaza un covor asfaltic de tip " schwaitzer ",pe unde apa se scurge si nu formeaza balti ....hai ca iau locul saracului inginer de la statia de baza .

Timpul urat de dimineata ,ceata ,burnita,un fel de toamna-iarna la un loc.....atmosfera de plumb ....insa cu o muzica buna trece totul,am fost prevazator....coloana sonora a filmului"over the top"
Returul tot din zona Piacenza,caramida Betongas,cu doua livrari in Valsugana,Pergine si Borgo,client unic ....dar care trateaza cam rau transportatorii.....dupa 14.00 descarcarea,inutil sa mai spun ca era abia 13.00....hmmmmmmm,nu mai pun bepppppp, ca intra CNA-ul si ma impoziteaza.

Dupa ultima livrare,la Borgo,merg catre Camparta,cu destinatie maine dimneata la Milano....frumos orasul,pacat ca este locuit...hheheheh,dar sint vesel ca nu merg singur...Dodo e pe strasse si el.

Parchez unde vreau,sint multi colegi in cursa,si curtea este aproape goala...descarc datele de pe cardul digi-tacho,si o iau usurel catre casa cu speranta ca nu gasesc balamuc pe tangentiala de nord.....speranta moare ultima.
Noapte buna tuturor !


Un comentariu: