joi, 14 iulie 2011

Cine pleaca de dimineata...ajunge departe ...isi face job-ul ,apoi se intoarce acasa tarziu !
Cam asa a fost ziulica asta ...am alergat si dormit in 2 reprize, ce sa faci, munca multa si timp berechet ,insa pe seara am cam tras sa ajung la finish, ba pina la urma am iesit pe locul 3, fiind singurul concurent inscris.

De dimimneata am ajuns la fix,am scapat de criblura aia nesuferita, spun asta pentru ca era uda fleasaca de la ploaie si a ramas destula mizerie in remorca...o sa trebuiasaca sa las sa faca soarele o mica interventie,apoi am plecat catre punctul nr 2 ,adica cel cu returul, pe linga Parma, cu muzica si voie buna...si mos Ene, pitit prin cabina.
Am incarcat cu calm, meseriasu' e batran,dar foarte bun,adica omu'mobil ,stivuitorist-ul , are un ochi ca o raza laser, aseaza paleti la mm.
Pina la Autogrill fac 10 min,si fac o pauza de un sandwich si o Coca-Cola Big, plus ultimul nr din revista preferata " Professione Camionista ", nici nu stiu cind trece timpul...o iau din loc ,cu gandul la o repriza de somn,la umbra,am eu un locusor intre Parma si Mantova,sper sa nu fie ocupat de alt " somnoros ".


Am noroc, nu este nimeni ,trag la umbra si incep lupta cu mosu' Ene, insa astazi il las sa castige detasat .....putina diplomatie nu strica .
Desteptarea ca la regiment,cu trompeta.....ajung in autostrada si spre Trento gasesc putina aglomeratie,noroc ca pot depasii un imbecil de " profesor universitar " ,din ala cu legea in buzunar,care facea coada dupa 2 trailere exceptionale semnalizate corespunzator,numai ca .....motiva el,lipsea escorta.....elicopterul poate, ca aia nu aveau nevoie, in fine,am riscat mult, il blagoslovesc cum trebuie pe limba lui de nastere,apoi ajung la fix pentru prima livrare .
La a doua insa am cam pus-o de mamaliga,in toate sensurile, ca imi era si foame ...macaraua stricata, adica telecomanda,iar operatorul era sus in cabina.....dar din cauza constructiei nu vedea mare lucru, si era dirijat de la sol .......sa mori de ras, striga ala de jos stanga ,si el o lua la dreapta ...si tot asa numai deandoaselea, ca pentru 26 de paleti au trebuit 2,5 ore !
Normal ca nu am stat sa m-a uit la ei,zdup in pat si dai cu sforaitul, pai ce era sa fac .....ca fanioane nu aveam sa fac pe dirijorul de trafic aerian .


Pentru maine am iarasi o incarcatura pretentioasa.....morosanu' on the road , loveste din nou...2 livrari in zona Milano-Bergamo, cu retur pentru Mori....din nou tigla !
Inchei ziua cu bine, nu mai vreau decat un dus si o masa pe cinste .....despre somn,mai vb ca am facut antrenament azi .
Gheorghe Zamfir



Ciaoooooo !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu