vineri, 15 iulie 2011

Noroc ca azi merge automatul pentru cafea, imi fac una si fac inspectia dinozaurului...hmmmm, dupa amiaza ramine singur ca eu intru in concediu ....imi vine sa m-a jelesc ,dar asta-i viata ,2 saptamini trec repede .
Plec destul de tarziu ...pauza trebuie respectata, si sper din tot sufletul sa nu gasesc balamuc pe A4....se vede totusi ca sint iubit acolo sus, trec de Brescia-Bergamo ca o racheta ,ma rog cu viteza de croaziera adica,iar de la Monza la Desio, ca acceleratul, cu mici opriri la semafoarele din zona de lucru, ce sa zic ajung anticipat la locul de livrare....un depozit intre blocuri,cu o piata mai lunga putin decat tot ansamblul .

Am parte de o descarcare multi -etnica, un rus ,un moldovea,eu roman si un albanez,plus sefu' italian , destul de vorbaret si bine dispus .
Cu o manevra ,ies din curte fara probleme,apoi pe mana lui Ugo, pornesc spre cel de al doilea loc , nu foarte departe insa banuiesc ca m-a astepata vre-o surpriza...cunosc bine zona aia ,iar la strada nu imi amintesc sa fi vazut vre-un depozit,asa ca o sa fie pe vre-o ulicioara .


Si asa a fost,unghiul de intrare dinspre dreapta nu imi permitea virajul.asa ca dai inainte si cauta un loc de intors,noroc ca am gasit unul aproape,si responsabilul de la depozit era baiat istet,s-a prins cum vine cu lemnele si a descarcat rapid.
Pauza de masa la un resturant din apropiere de Pontida,plec de acolo cimpoi, am mancat bine si platit putin, mai bine de asa nu se poate, la locul de incarcare insa....pauza din nou,e cald si lume multa ...asa am timp sa strang cate ceva din cabina, o parte din electronice si cele care trebuiesc spalate,husa de la scaun si de la manerele laterale .


In fine incarc si cum bine stiiti,calatorului .....sa nu-i ceri nimic, ajung la destinatie tot pe ulicioara...uffffaaaaa,asta mai mult aduce cu o poteca forestiera largita.

Reintru in garaj fara prea multa tragere de inima, asa este cind pleci in vacanta,sau cel putin la mine se manifesta asa, il las pe dinozaur singur ,si nu prea stau linistit .

Pai ce sa spun, va urez 2 saptamani pe cinste, odihniti-va, si pregatiti-va de noi aventuri ...in perioada de vacanta voi posta doar video-clipuri......cu camioane bineinteles !
GHEORGHE ZAMFIR

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu