miercuri, 6 iulie 2011

O noua zi , o noua aventura.....dinozauru' m-a face sa fiu un aventurier al strazilor,in cautarea unei noi sfide,unei noi incercari...ceva divers de ziua de ieri...asta inseamna sa-ti iubesti profesia , sa pui sufletul si inima , sa uiti de greutati,de trafic,de timpul pierdut la incarcare,descarcare.....de controale si rautatea celor din jur, asta inseamna sa fii cu adevarat profesionist ....respecta si vei fi respectat !
Dimineata la Civitavecchia, aer curat,cu gust de sare,mirosul leandrilor te inebuneste, fac un control de rutina,apoi o iau din loc catre prima escala din programul de azi , cu muzica si voie buna .

La destinatie gasesc un coleg....de breasla,bineinteles, astepta saracu' de la 6.30...asa a fost anuntat,insa cariera se deschide la 8.00....program riguros,ca la vecinii mei,germanici, asa ca o pune-m de o cafea si un fel de radio-sant....cu ultimele barfe din domeniu .



Incarcatura la fix,apoi acopar cu plasa de protectie, un dus sumar la canistra, schimb tricoul si inainte tovarasi ...adica hai acasa mai tramvai .....cu calm si eleganta maxima .
Pauza de masa la Firenze,apoi un pui de somn,binemeritat....inevitabilele cozi pe Appenini, si balamucul radio ....o cafea la Mantova,si un accident la Affi...astea sint evenimentele de dupa amiaza...o nimica toata, pentru cei care stau acasa la televizor...insa pentru noi,destul de multe elemente stresante.


Motorina,actele ptr dispecer,si de abia astept sa ajunga acasa....acolo unde sint asteptat si iubit .
Janis Joplin - Kosmic Blues...



Noapte buna prieteni !

Un comentariu: