miercuri, 10 februarie 2010

Caorle,este un oraş cu 11983 de locuitori din provincia Veneţia, situat între gurile raurilor Livenza si Lemene, cu vedere la Marea Adriatică la nord-est de laguna Veneţia si centrele turistice de Eraclea şi Bibione.

Cu vedere la mare, oraşul Caorle cuprinde 18 km de coastă la Marea Adriatică, dar include un număr mare comune din imprejurimi, marginita la nord de comunele Portogruaro, Concordia Sagittaria, şi Torre San Stino ,Mosto di Livenza, la est municipalitatea din San Michele al Tagliamento, în timp ce la sud-vest de orasul Heraclea.
Are o istorie bogata, activitatea turistica nu se opreste nici iarna, iar litoralul este superb.
O invitatie pentru o vacanta de neuitata.
Azi dimineata am descarcat in acest frumos orasel, dupa o "plimbare " pe nationalele italiene,un nr infinit de rotonde si treceri de pietoni, dar la final a meritat tot efortul.

Reintru in A4 la S.Stino de Livenza,si in 10 min opresc pt prima pauza, 45 de min, dedicate curateniei interioare si vreo 20 min la telefon cu Dodo.

Returul este de la Preganziol, produse prefabricate pt constructii civile, adica "chestii pt tubulatura de canalizare ".
Pauza de masa o fac la Pederoba, intr-o parcare noua, destul de frumos si curat.

On the road.......din nou si dupa o cursa de placere ,ninge sus pe munte si e totul gri /cenusiu/ umed.

Pe la 14.15 ajung la Trento, parchez dinozauru' in curtea beneficiarului si in 20 de minute eram deja descarcat.
Ordine pt Camparta / Mestre, si printre apeluri telefonice,vorbesc cu Sorin,Carlo,Cornel si Mihai, reusesc sa intru in garaj la 16.00, unde dupa plinul de motorina si un bec ars, o cafea cu Massimo,lasa ctele la birou si plec catre casa .
Maine se anunta interesant asa ca.....nu ratati urmatorul episod !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu