joi, 11 februarie 2010

Dis de dimineata intalnesc cei " trei muschetari", Massimo,Mihai si Sorin,cu care dupa o cafeluta si o gluma, plec inspre Mestre, unde descarcam piatra pentru RFI.
Drumul este bun pina la Strigno, de unde zapada este prezenta pe strada si aproape de Bassano dell Grappa,aceasta redevine curata.
Dar dupa fulgii de nea,din cer cerne ploaia, rece ,monotona.....brrrrrr....imi provoaca frig !
Descarcam in fuga,pentru ca trebuie sa iesim din oras inainte de 7.30,ora cind incepe traficul interzis pt camioane ,ce tine pine la 8.30
Desi mai aveam 10 minute, decid de nu risc,si intr-o mica parcare,iau micul dejun,cereale,lapte si ciocolata dupa care
deschid pc-ul, fac un tur pe forum, las un mesaj si cum timpul e aproape de sfarsit,inchid si pun dinozauru' in miscare.
Ies in sensul giratoriu din Mestre,destul de mare si celebru pt aglomeratia matinala,si imediat ajung la bariera autostradala de Venezia si mai cunoscuta si injurata de toti soferii.

Padova Est /Monselice ,ploua rau si ideea de a acoperii maarfa cu prelata nu-mi surade de nici un fel,da cred ca cineva acolo "sus" ma iubeste,aproape de Este, locul de incarcare , ploaia inceteaza.

Trec prin fata castelului , si in 5 minute parchez in fata in fata fabricii

,unde gasesc un Volvo alb, si click/click.....iau bonul de incarcat fac cantarul, si intru pe pozitie.
In 15 minute sint deja gata, din nou cantarul,si intru in birou dupa documente.....vrei sa-l faci si pe al tau asa ???....aud o voce din spate.
Era soferul camionului de afara, un tip simpatic, si in 5 minute vorbeam de parca eram prieteni de o viata, pasiunea bat-o vina !!!
Drumul de intoarcere, destul de intortocheat printre canale si campuri , prin oras nu se poate trece decit intr-un singur sens.......si cind ajung in national opresc pentru o cafea la....
Legnago/Verona/Affi un pic de plictisela, vb cu un coleg de trafic la cb, si opresc pentru pauza de prinz.
Fie omul cit de mic, dupa masa doarme un pic !
Asa ca sar in pat si 45 minute de somn, si cind era mai frumos.....helloooo moto......incepe telefonul de bord sa sune, injur in gand si m-a intorc cu spatele,dar degeaba.....zburase....somnul !
Asa ca decid sa plec catre beneficiar,care are un depozit mic, si stramt, nu fac poze ca nu ati intelege nimic,si in 30 de minute plec catre Trento trec pe " interzis "si directia Camparta.
Maine din nou la Mestre si retur de la Adria,poate am timp sa fac ceva poze cu Autodromul.
O seara frumoasa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu