luni, 6 februarie 2012

Dupa cum era stabilit, de dimineata trebuie sa merg la Merano, incarcatura asteapta de vineri .....si sucul fara fructe, nu se produce...deci, la munca din nou....doar ca nu am pe unde iesi din garaj , sint blocat in curtea din spate ....ufffaaaaa, am de mutat un autotren si apoi trec prin garaj si ies in curtea din fata ....jolly pe frigul asta nu prea imi convine,insa nu am de ales.
Cafeluta si controlul bestiei , printre altele....cu chiu cu vai pornesc la drum....spun asta pentru ca era mai bine sa trag un pui de somn la caldura din cabina ....webasto-ul isi face datoria in fiecare dimineata....programat la ora justa .

Dupa Merano cobor la Verona unde m-asteapta o incarcatura de mere .....poate reusesc macar la miezul zilei sa dorm putin.....da de unde , ti-ai gasit ....omul mobil se pune imediat in miscare ,si dupa 2 ore sint gata de drum ....ce pacoste si asta , nici nu a mincat de pranz.

Directia Merano...iarasi frate, parca am mai fost si de dimineata .....numai ca acum e musai, program avem suficient ...apoi maine am nevoie de tot timpul disponibil .....in zona Ravenna inca nu s-a terminat alerta meteo.
Va pupa nenea !

Un comentariu: