luni, 27 februarie 2012

Torino reloaded ...ufffaaaa, din nou catre nord, dupa ce incarc de dimineata in cariera ....soare,cald....trec la tricou si ochelari de soare .
Pauza de cafea la Brescia, ca de obicei , apoi din nou la drum ...cu muzica si fara tragere de inima, iar nu ajung acasa ....deci incep saptamina cu brio !

Pina la Torino nu sint probleme de semnalat, decit o plictiseala cronica .....completez pauza la Settimo ,apoi ajung la destinatie, 5 min se livreaza marfa .....il pun pe Ugo la treaba si reduc activitatea cerebrala la 15 % , in regim de avarie ....cunosc strada cu ochii inchisi , pina la urmatoarea destinatie .


Cind eram convins ca totul merge bine...ghinion, gasesc in parcare 3-4 camioane ...adio incarcare rapida si parcarea devreme ......ma pun frumos la coada si trec la program administrativ .
In sfarsit imi vine si mie randul sa intru la incarcat , totul decurge fara pb , soarele si vantul au uscat pamantul ala umed, fuga la cantar si la drum, ca este deja tarziu , o sa gasesc trafic la Milano....timpul zboara , nu asteapta pe nimeni....pina la urma ajung la Dalmine, parking si sfarsit de activitate ....bucataria on...webasto on, si uite cum trece seara.
Noapte buna kids !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu