sâmbătă, 4 februarie 2012

Ce bine este sa te bucuri de un inceput de week-end ....o cafea,news la tv ,iarna in toata regula in peninsula si cind totul pare ok suna telefonul .....scuze ....era seful ....de la Defcon 5 se trece la Defcon 4 ......ufffaaaaaa, stare de prealarma pentru trupele aeropurtate ....pe jos .
In alte cuvinte ,adunarea de urgenta pe platou, avem o urgenta la Roma , lipseste sarea pentru drumari....hmmmmm ,asta parca era valabila pentru alt popor ...ala al capitanului chior.....insa vad ca si la peninsulari este la moda.
Tot personalul este prezent.....ma rog, cel navigant , Defcon 4 se trece la Defcon 3....porniti motoarele si verificati sistemele de navigatie .....mai nici o cafea nu mai ai timp sa o savurezi cum trebuie ca vine kinderu' cu verficarea sistemelor electrice si hidraulice.
Dupa citeva ore de stat in asteptare, se comunica reintrarea la Defcon 5....uraaaaaa, deci lasam totul balta si plecam acasa....romani se vor descurca si ei cum vor putea mai bine .
Si cum o legile lui Murphy sint asa contradictorii, cind dormeam mai bine ...dupa masa de pranz .....suna din nou telefonul ....Defcon 2 -alarma rosie ....in cel mai scurt timp la punctul de incarcare dupa care se trece la Defcon 1 - alarma de lupta ....inamicul zapada este urgenta maxima pentru noi ....ninge pe traseu intre Verona si Firenze .....sper sa nu fie probleme ...avem autorizatie si insemne de la Protectia Civila , iar pentru reintrare la baza dupa misiunea de lupta ....autorizatie guvernamentala ....o sa fie interesant .

Poze in pauza, de noapte .....ca pina dimineata trebuie sa ajungem la destinatie ....muzica la radio, discoteca non-stop ....este destul de frig afara, iti ingheata nasul instantaneu ....avea dreptate marinaru'...iarna nu-i ca vara ....cald !


Atacul este in curs...inamicul se retrage spre Napoli-Caserta ....Defcon 1 da roade, cdar este doar un moment de respiro .....incearca sa ne ia prin surprindere .....dar deja am ajuns la destinatie, descarcam sarea ....o scurta pauza pentru un breefing , apoi in celula se decoleaza spre baza ......cu glume si voie buna...insa cu ochii pe radar ....piratii albastri sint in aer si ei .....avem cer liber pentru azi de la stapinire , insa putina precautie nu strica .


Dupa amiaza aterizam in baza ...obositi insa cu zambetul pe buze, misiune indeplinita ....se reintra in Defcon 5 .....personalul la odihna pina maine dimineata ...app azi este duminica .
O seara frumoasa tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu