miercuri, 20 ianuarie 2010

O zi cu....fructe !!!

Aceleasi tabieturi matinale, dar cu intarziere de 15 min,imi iau catrafusele si pe la 3.45 sint deja in garaj, cafeaua fierbinte, o tura pentru control,totul ok,si cu muzica country incepe ziua de miercuri.
SS 47 "Valsugana",axa de comunicatie intre Trento si Padova , o parcurgem in liniste,adica eu si Dodo, vorbim la cb, verzi si uscate,politica , tv, sport, si dupa cum sintem obisnuiti ajungem in avans cu 30 minute, tocmai bune pt o pauza.
Descarcam de capul nostru, aveam de ieri aprobarea din partea conducerii,si plecam in directie Padova, unde schimbam A4 cu A13 in directie Bologna.


La Ferrara urmeaza sa ne despartim,Dodo merge catre Modena, eu catre Ravenna,dar pina acolo mai schimbam citeva impresii.
Ies la Ferrara Sud si imi continui cursa in directie Ravenna, pe SS16 "Adriatica", in primul distribuitor Shell, opresc ,4.30 ore de condus,pauza 45', asa ca pornesc webasto,caut un post de radio cu muzica buna, si " aterizez " direct in pat,nu inainte de a pune alarma satelitarului sa sune.
Dorm ca " ursu'", fara sa vise, suna ceasul, wrrroooommmmm, si plec multumit catre puncul de incarcare,unde ajung in 25 min pun dinozauru' in pozitie,si din nou la somn, ca face bine la ten.....!!!!????



Inca o ora de odihna,bravoooo, era nevoie, imi iau actele,chem celalalt client,care ma avizeaza ca reincepe programul la 13.30, adica peste exact 2 ore !!!
Perfect, zic eu si decid de " pedalare " pina in apropiere , dupa care voi face pauza de prinz.
Cam 65-70 de km,strazi regionale,inguste pe alocuri, dar acceptabile, asa ca imi iau "picioarele la spinare"


Pe parcurs fac o multime de poze,si ajung in propiere de San Pietro in Casale, 6 km, unde gasesc o trattoria pt prinz...

....totul este preparat bine,produse locale,maninc cu calm, cafeluta,un pic de conversatie, tesera abonament cadou, si plec catre " sfintu' Petre " unde ajung in orar de tren japonez...13.30
Gasesc o Scanie, poza de rigoare si dupa cintar intru in depozit.
Totul ok,timp berechet,curat oglinzile si geamurile laterale, erau negre de mizerie, dupa ceata de azi dimineata. Pun un film, si incet incet ,incarcarea este gata,un control la greutate, ok, se prepara documentele, si plec catre casa.
Vorbesc cu Dodo si Massimo,unul in drum spre Merano,altul inca la incarcat pe linga Bologna,mai fac o poza.......artistica.....rotonda !!!
La Verona opresc pt 15 min de pauza,si gasesc "mastodontu'" acesta, clik/click si o iau din loc.
Parchez in garaj, urmand ca maine dimineata sa descarc la Merano, dar pina atunci va urez " o seara frumoasa ", si mai vorbim ....!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu