sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Sfarsit de saptamina

Buna dimineata !
Aseara am adormit la tv, si pagina de vineri o fac acum.....se intimpla si pe la alti.
Deci, ieri dimineata am facut 2 livrari in Val di Non, una la Ton si alta la Cunevo,prima fara probleme, urmatoarea insa cu un pic de "gheata", dar cu trei incercari ca la baschet, am reusit sa ies din " inghesuiala "

Pe strazile de munte, dimineata este o bucurie, bruma,polei " bizoni"....."ho cu tata", dar cu atentie si rabdare, ca tutun nu mai uzez de mult, ajungem di nou la Trento.
Spun ajungem, pt ca sintem 2....eu si dinozauru'.
Urc in cava mai ceva decit un pilot de rally, gheata,zapada si nisp pt aderenta,imi vine sa pup dinozauru' care nu ma lasa la greu,si incarc in 15 min.

Click and go !!
In directie Verona /Rovigo/Ochiobello/S.M. Maddalena,schimb 2 autostrazi, si o superstrada,unde dimneata gasesti cam trei radare,dar astazi era liniste.
Vorbesc la telefon cu Cornel si Carlo,doi colegi si amici,care au reinceput astazi munca,un roman si un italian, strasnica pereche.

Ajung cu fix 4.30 , timpul condus si fac pauza inaite de descarcare,binevenita,pt ca era miezul zilei,pauza de masa,pun un teatru radiofonic "Crima din Orient Express" si stau cuminte la mine in casa, scuzati, in cabina.
Dar cum lucrurile bune nu dureza mult,minutele trec, descarc si direct catre Venetia,cruise-control/country si ceva ciocolata,mai fac o poza , ajung la bariera autostradala, si dupa portile electronice dau de 3 echipaje de la polstrada,uuupppsss, dar erau ocupate cu vreo patru "baracamente", asa ca trec neobservat,si o tin catre port.

Click/click.., si surprizaaa...." trebuia sa vii de dimineata,acum avem tranzit de containere" suna sec discursul sefului de platou "piazzale",si cu injuraturi in limba lui Dante,mai fac 45 min de pauza.

Dupa care,intru in depozit cu camionul, asa voi lasa curtea libera, cu vreo 30 de minute de asteptare, un palet, pauza ca a sosit un container de descarcat,un alt palet,si tot asa in jur de 16.45 plec in directi Padova/Trento.

Ora de virf, trafic,"mai lung imi pare drumul,acum la intors acasa" dar ajung in timp si parchez linistit dupa ce am facut plinu' la rezervor.
A mai trecut o saptamina, buna sau rea , decideti voi !


ps.commentariile se pot face si la "liber"

4 comentarii:

  1. Frumoase locuri, vad ca ai avut parte si de soare...frumoasa zi, hai, recunoaste ;).
    Tavy985.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romanul inainte de a se naste poet este un bun povestitor.Povesti de pe drum,care,relatate zilnic,ne fac sa mai avem nevoie de inca un lucru in afara de cafeaua de dimineata- descretirea fruntii alaturi de un sofer roman ce lucreaza departe de casa.Fapte relatate simplu, uneori cu un haz de necaz , ce ne aminteste de unde ne tragem.Felicitari pentru blog si succes mai departe.Drumuri bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet, Leo,voi incerca sa nu va dezamagesc.

    RăspundețiȘtergere