luni, 11 ianuarie 2010

luni

...luni 11/01/2010..ore 3,oo am....cucuriguuuuu....cucuriguuuu....of ceasul asta, desteptarea rapida, trecera obligatorie prin baie..apa rece brrrr....lasa sa te trezesti..ok
In garaj deja colegii erau pe baricade, repede un control dinozaurului, vrrrrrooooommmm, toarce linistit, pornesc webasto pt a incalzii repede cabina si intre timp imi pun o cafea....ch 40 imi zice Massimo, italian doc,toscan de origine, treci in capul colonei si dai gaz...ok zic eu....raggaziii pornim !
A 22 del brennero, 3.45 am,trafic normal, totul decurge cu bine,iesim la Mantova sud directie Parma, strada normala de campie, serpuita si cam ingusta in unele locuri..ss 420.La Parma se reintra in autostrada A1 si dupa cativa km trecem pe A15, totul ok !!!
Ajungem la Fornovo di Taro pe la 7.15 dupa ce am baut o cafea in autogrill, si surpriza....trebuie sa asteptam sa soseasca un incarcator frontal " vola",mai pe romaneste pt ca este spatiu foarte redus si incarcatura celor 6 camioane da bataie de cap!!
Uraaaa, descarcam toti cu mare graba si repornim in directie Calcinate/BG, un mix de autostrada si strazi normale, orasele de traversat, semafoare si un sac de giratoriiii !
11.20 Intram in curte la IPA, pt incarcare ,fugi repede dupa bon, si trage in spate ca venim imediat !
Incarcat,legat ,luat acte si GO !!
Eu cu Massimo ne oprim pt prinz la un mic bar,in vecinatatea punctului de incarcare, foamea a invins !


On the road...din nou, prindem A4 la Grumello directie Venezia si ...gaz la maxim, deja sintem in intarziere !!!

Mai fac o poza ,doua si schimbam la Peschiera del Garda, sr 450 spre Affi,cu intrare in A22.
Bepp,Beepppp....mess-ul de pe satelitar..." intrati in garaj, se descarca dimineata, motorina la pompa 2, sall " ....Paolo ,esti un inger....dispecerul de serviciu.
Pai atunci,pauza scurta pt o cafeluta, poza de rigoare si reintram in garaj cu calm.

Maine descarcare la Bressanone, si refacem traseul....."se la vie" !!!

Un comentariu:

  1. Si mai spuneai de mine ca sunt un mancau :D , vad ca si tu lasi la pranz "covrigul" pentru o masa buna :D.
    Tavy985.

    RăspundețiȘtergere