joi, 28 ianuarie 2010

Cum sint obisnuit, 3.15 desteptarea.....tabieturile de dimineata...ok, sint treaz !
3.45, deja sint cu cafeaua in mina si controlez dinozauru', iar in jur de 4.00, ca un ceas elvetian ies din garaj,singur, fara coleg de trafic, in directie Jesolo/TV,unde se construieste un nou hotel turistic,cine le mai stie numarul.
Pe drum pun un teatru radiofonic, comedie, si nici nu stiu cind trece timpul,la 7.00 trecute fix sint in fata santierului, deja este miscare,opresc motorul , imi scriu foaia, butonez satelitarul si plec in cautarea sefului de santier.
"Ramai acolo unde esti, descarcam din strada, astazi se toarna beton pt parter, si este un furnicar de betoniere" imi zice el ganditor.

OK, raspund multumit, pornesc webasto-ul si somnic, urmind sa ma trezeasca macaragiul cind termina !!!
9.45, gata cu somnul,semnatura pe aviz, si trebuie sa matur remorca, pt incarcatura de retur e neaparat sa fie curata.
Click ,vile de vacanta, si plec catre Ormelle/TV,unde voi ajunge dupa apoximativ 50 de minute,urmind un traseu serpuit si incurcat, eeee, era mai bine pe autostrada nu ??!!
Pe drum intalnesc un volvo, " scarface", frumos, nu pierd ocazia sa il fotografiez.


La fabrica de sticle am noroc, incarc repede, dar.....dureaza cam 20 min pina acopar cu prelata, si colac peste pupaza, la biroul expeditii pc-ul nu merg...uffffaaaa, dar cu o factura de mina se rezolva totul.

Prinzul il iau la Vidor, si dupa aceea fara pauza ajung in program la Mezzocorona, unde in 30 de minute scap de incarcatura.

Cam atit pentru azi,maine sint liber, asa ca parchez in garaj, fac un pic de ordine in cabina, spun un pic pt ca e " luna " mereu, predau actele si scap catre casa.

In seara asta am un motiv pt a sarbatorii,pustiul meu a luat "sala " urmand sa dea examenul la oras in 18/02/2010,pt cat "b",mult noroc si "asfalt uscat"
Pe maine !

Un comentariu:

  1. Azi ai avut o zi mai ''relaxata'' dupa cum spui. Cum s-a simtit tiranosaurus dupa atata plimbare? Astept sa vad unde il plimbi maine. mad

    RăspundețiȘtergere