marți, 19 ianuarie 2010

Mestre / Venezia, sau o dimineata vesela !!!

Asa cum v-ati obisnuit,la 3 desteptarea, cafea, baie, haine , barbierit....noooo,asta am facut-o aseara dupa dus,uupss ,mai departe....baie, haine , cafea....ufffaaa, ce rau e dimineata, jumatate adormit...apa rece...brrrrr....ok,sint treaz!
Ajung in garaj, Dodo e deja pe metereze, contact...wrooommmmm,schimb diagrama si asteptam sa vina Gelu,unul dintre colegi,si pe la 3.45 plecam toti trei in directie Mestre/ Venezia,urmand sa parcurgem ss 47 " Valsugana ",pina la Padova si de acolo A4 pina la bariera de Venezia !!
Pe drum culegem un alt coleg,italian,Gino, care nu cunostea locul de descarcare si a preferat sa ne astepte..." ciao Gino,'atacate al tram,e non perderci di vista" il salut prin cb, si frumos incolonati iesim la Mirano,in citeva minute ajungem la locul de descarcat.
Prea de dimineata,nu e nimeni inca, asa ca incinge-m o discutie cu subiectele cele mai hazlii ce ne vine in minte,si printre hohote de ras,manevre si semnale, lasam incarcatura la locul stabilit.



Un mic videoclip pe A4, ceata si trafic redus....si muzica country.
De la Mestre plec la Vicenza unde ma asteapta o surpriza,ordinul pt incarcare nu era inca venit = nervi, ai mei, telefonate in toate directiile, si dupa aproape 30 de minute se rezolva totul,pacat ca intre timp, vreo 4 camioane au trecut inaintea mea !!??

Cu calm,incarc,si plec in directie Ala,unde trebuie sa livrez incarcatura,cu pauza de masa la Affi.


Si inainte de masa pt a avea pofta de mancare, " trag " un interior al dinozaurului!!



Uffaaa, noul pod inca nu este deschis, trec pe cel vechi,si in 15 min ajung la destinatie.
Astazi am "inaugurat" hard-diskul de20 de GB cu muzica,totul merge ok.


De aici plec catre garaj,unde las " coada " dinozaurului si agat un tipper trailer, Menci/ 3 axe, pt ziua de maine....retur fructe pt Zipperle -Merano,o renumita fabrica de sucuri naturale !!!
Fac plinul de motorina, acte, cafea....salut sefu'...si plec multumit catre casa.
Nu ratati ziua de maine, cu siguranta voi avea ceva nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu