vineri, 15 ianuarie 2010

vineri

Azi dimineata,pe la 3.30 imi cam venea sa ma jelesc de somn, da asa e viata de camionagiu, cind alti dorm tu umbli de nauc pe drum...deee iar imi aduc aminte de chestia cu ingineru'
Respect tot protocolul de dimineata, imi iau geanta si pc-ul si cobor scarile gandindu-ma la ziua de maine, pai dorm pina la prinz....intre timp ajung in garaj, Dodo era deja prezent,intre timp vine si Mihai,un alt coleg, schimb diagrama, controlez dinozauru' inainte de plecare, coontact,wrrrrroooooommmmm, il las sa toarca si imi iau o cafea....4.00, plecam in "lume".
Timpul ok, un pic de trafic pe cb, fiecare cu gindurile lui,pun o muzica ardeleneasca, si imi las colegii in parcarea Adige, eu nu ma opresc, am mai mult de umblat si timpul inseamna mult pentru noi....daaa, imi zic in gind unde ai lasat apa....unde sa fie, raspund..in caseta externa....bravo continui "discutia" o sa trebuiasca sa opresc pe undeva.
Intru in statia Agip,pe Transpolesana si am o surpriza,placuta...pun mana pe telefon si ...ciakk, se filmeaza

...soferul dormea linistit, cu motorul pornit.
Imi iau o sticla de apa si plec mai departe, intru in A15 si in jur de ora 7 sint la Bologna Interporto, unde trebuie sa descarc, dar surpriza, bariera este inca inchisa, foarte bine ,gindesc eu,15 min de pauza
Intre timp, au venit Dodo si Mihai, intram in santier, au deschis bariera, si in 2 timpi si 3 miscari, descarc fara pb....vezi ca nu iti merge lampa stinga pe remorca, imi spune Dodo, uffffa, iau trusa si desfac suruburile, becurile sint in regula,chestie de contact,asta e, mergem fara pina la garaj.
Reintru in A15, si dupa citiva km, schimb cu A14,urmand ca dupa Bologna/Panigale sa schimb pe A1, prea multe autostrazi nu ?
Modena o trec in fuga, cenusiu si umed timpul, la Reggio Emilia fac o poza cu podul suspendat, si cu pedala la fund ajung la Fiorenzuola.

Gasesc un coleg de "trafic", care cauta RDb, raspund pe cb, cauti tu, da esti cam departe !
Pai m-a trimis unul pe aici...."profesori universitari" in soferie gasesti si aici,omul venea de la Milano, si in loc de Piacenza,ala la trimis mai jos....poate nu vroia , dar..???
Il "agat" dupa dinozaur si in 15 min intram pe poarta fabricii, parchezi linga mine si mergem sa luam actele, dupa aceea incarci si pleci linistit.
Are norocul incepatorului, primeste factura si bonul de incarcare inaintea mea, grazie! zice el si il indrum spre punctul de incarcare.
Ajung si eu sa incarc,discut un pic cu stivuitorist-ul, si pe la 11 plec in directie Egna pt prima livrare.
La Cremona,opresc pentru pauza de prinz si gasesc un Volvo fh16...

..frumusel foc,fac o poza si inainte sa plec intalnesc un sofer de la " Expres Trans " Arad,salut/salut , zic ai auzit de Soferii.ro, nu zice el si in 2 cuvinte il fac sa inteleaga despre ce este vorba,cu promisiunea de a-si face cont, ne salutam si plec mai departe.
Trec de Brescia fluierind, las A21 si intru pe A4, directie Venezia,un pic de trafic dar soare si frumos, pina la Peschiera ascult ultimele stiri, toti vorbesc despre Haiti, si reintru pe A22 , deja cu gindul la "glob" ca sa parafrazez pe "mad_driver",unul dintre amicii de pe forum, mai fac o poza, si ajung la Egna pt livrare.
Termin de descarcat,pornesc catre Trento, si parchez direct in garaj,intre timp m-au anuntat ca se descarca luni dimineata.
O fug in birou, acte ,foi de drum salut-salut si plec catre casa sperind sa nu gasesc aglomeratie pe drum.
Un week-end pe cinste va doresc, si sa auzim numai de bine !

2 comentarii:

  1. Nu as putea spune ca e viata usoara, da nu ai vreme sa te plictisesti si asta e un atu in r macarfata rutinei.Apropo nu i-ai spus aradeanului sa vorbeasca cu colegii lui din garaj.Sa fie mai multi cei care ne impartasesc din experientele lor si,binenteles cei care citesc globu'.Tine-o tot asa vt ca e de bine.Asteptam ziua de luni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt incurajare, sper sa nu dezamagesc pe nimeni !!
    Si eu astept ziua de luni !!!???

    RăspundețiȘtergere